09.08.12
01:56
Значи, мисля цяла зима да тренирам в залата ... почти е сигурно че ще си имам конско месо за цялата зима (а дано) ако не на телешко ще го карам.. и се чудя какъв протеин да си взема .. при положение че ще спазвам режима освен това мога да наблягам и на яицата .. говоря за 10 на ден (само белтъка)... правя си и ориз с зеленчуци и като добавим и протеина и тренировката в залата и мисля че ще има някъкви резултати до другото лято :( .. Преди бях доста пълен (90 кила) а сега съм 75 и ходя на лостове от 2 месеца рердовно а преди това ходих на фитнес около 2 месеца,, висок съм 175 санта ..Така ориантираите ме какво да правя .. протеин ли да пия и ако да какъв .. мислех си и колко кг ще ми трябват ако си взема примерно 2 кутии Оптиум по 2,5 кг дали ще ми стигнат за цялата зима ?
09.08.12
02:17
Щом си набавяш необходимия протеин от храната, не ти трябва протеин на прах..
Да между другото, ако имаш достъп до големи количества мръвка дневно можеш само на ставане да вкарваш едно протеинче - матричка :)
09.08.12
11:29
Ок, Обясни ми малко повече за тази матричка. Може ли също така да ми дадете програма за хранене защото незнам примерно кога да изям тези 10 белтъка или кога да си направя 3 4 пържоли и така нататък .. след и преди трен какво да ям ..
09.08.12
13:40
Няма смисъл от добавки,ако имаш изряден хранителен режим.Всичко може да си набавяш от храната.А и що за въпрос кога да ям ? Ядеш когато си гладен.Храненето на три часа много изморява корема.Коремът става издут,получаваш газове,натоварват се много бъбреците,това за мен е най-нездравословното нещо да се храниш през 3 часа.Няма по-голяма глупост от това. (лично мнение)
09.08.12
18:32
казано от Божидар Ягодин на 09.08.12, 13:40:
Няма смисъл от добавки,ако имаш изряден хранителен режим.Всичко може да си набавяш от храната.
Малко ще те поправя. Няма смисъл от добавката, която той е решил да взима при изграден хранителен режим. За голямо съжаление не може да си набави всичко от храната /или поне не във работещите дози/, като за пример ще дам креатин /първото дошло ми на ум/.
09.08.12
18:40
казано от head_hunter на 09.08.12, 18:32:
Няма смисъл от добавки,ако имаш изряден хранителен режим.Всичко може да си набавяш от храната.
Малко ще те поправя. Няма смисъл от добавката, която той е решил да взима при изграден хранителен режим. За голямо съжаление не може да си набави всичко от храната /или поне не във работещите дози/, като за пример ще дам креатин /първото дошло ми на ум/.
“Химици”. :D :D
10.08.12
10:19
Да определено с такова хранене + креатин качвам мн бързо .. но не е това целта ми :Р искам постепенно да става но да е траино ;д
11.08.12
02:12
Няма смисъл от добавки,ако имаш изряден хранителен режим.Всичко може да си набавяш от храната.А и що за въпрос кога да ям ? Ядеш когато си гладен.Храненето на три часа много изморява корема.Коремът става издут,получаваш газове,натоварват се много бъбреците,това за мен е най-нездравословното нещо да се храниш през 3 часа.Няма по-голяма глупост от това. (лично мнение)
Има толко много хора който ядът и през 2 часа пък нищо им няма(включително и аз до скоро).Да наистина има игра на инсулина но просто всеки избира как да се храни и през какво време . Сигурно е по-здравословно да ядеш 3 пъти на ден баница ,дюнер и пица ?
Не виждам проблем ако се храниш правилно да ядеш на често и диетолозите съветват така и инструкторите и кой ли още не.
Мнението беше редактирано от Mario Zahariev на 11.08.12 02:14.
07.09.12
21:13
Темата е леко старичка гледам,но нека отговоря .. Има вкус на нормално месо :D Вкусно си е , но си е сухичко месо като телешкото и поне на мен само в началото ми беше лесно да го преглъщам само с ориз и зеленчуци,чудото трябва да се сготви някак просто! :)