Лостове+Аминокиселени

08.08.12
23:52

Здравейте !
Видях,че има подобни теми и съветите бяха да се наблегне предимно на храната.От няколко месеца спазвам хранителен режим и наистина има ефект.В  клипчетата,които гледам повечето момчета са наистина здрави с бая големи ръце.Може би,има някои,които комбинират със зала и затова изпъкват пред другите :) Въпроса ми е, бихте ли препоръчали,някакви аминокиселини,или друг продукт,който да възстановява и подхранва мускула като тренировките ще са само на лостове.Мерси много !

09.08.12
00:00

http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-bcaa-blast + протеинова пудра ми се струва добре.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 09.08.12 00:01.

09.08.12
00:27

Благодаря,мисля да я пробвам.Една кутия,за колко време ще стигне 1 месец,или е много :) ?

09.08.12
00:27

Седмица :)

казано от ME4O_TURIST на 09.08.12, 00:27:

Седмица :)

Това значи, че трябва да приема по 45 g ВСАА дневно, при това всеки ден.
Може ли да аргументираш тази своя свещена мъдрост?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.08.12 08:09.

09.08.12
19:36

Трябваше да бъда по-конкретен. Имах предвид седмица приблизително . Всички знаем, че работещите дози за всеки са различни. Преди няколко седмици си бях взел Monster Amino за проба и наистина усетих положителни резултати , но при двойна доза от тази , посочена на кутията на продукта. С Xtend нещата стоят по същия начин .

Ами... трябваше, да. :)
За работещите дози - да, бих могъл да се съглася при известни условия. Трудно може да се наложи приемането на повече от 20 g ВСАА дневно и то само в тренировъчни дни. Това означава, че една кутия BCAA Blast ще стигне за много повече от седмица. Обърнах ти внимание, защото това е форум, а не чат. Темата може да бъде видяна след месеци и да поднесе неточна информация на човек, който си е направил труда да потърси отговор на въпросите си.

12.08.12
01:30

Ако пиеш по 2 дози както е препоръчителното ще ти стигне за 35 тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1