09.08.12
20:55
Здравейте на всички !
Първо да се представя (понеже съм нов в форума).Казвам се Светльо на 25 години съм.И от 15 до 19 години тренирах сериозно фитнес.След това обаче отидох да уча във Варна и спрях с тренировките (с изключение на 2-3 пъти когато тренирах по 3 месеца и то не сериозно).След като спрях да тренирам обаче качих 20 кг.,които сега искам да сваля.
Основно искам да сваля мазнини по корема и краката.Идеята ми е да започна да тренирам като правя всички мускулни групи по 3 пъти на седмица (всички в една тренировка,по едно упражнение за всяка мускулна група) в продължение на един месец докато навлезна отново в някакъв ритъм.След това мисля да тренирам по тази програма: http://www.bb-team.org/workout/1286_sempal-trenirovachen-plan-za-izgaryane-na-maznin
Как ви се струва като идея?
Искам и да питам понеже още се колебая като почнат по сериозните тренировки какво да си взема да пия: Л-карнетин или фет бърнър или и двете :)
Благодаря!
Ми като за начало забрави за тия л-незнам какви си и простотии и си избери, и направи хранителен режим, съответстващ на твоите нужди и организъм, защото това е 80% от свалянето ти на мазнини.
Тренировката добра ми се вижда.