09.08.12
21:55
Трябва да сваля 4-5 кг, като вече 10-ти ден бягам, но не знам правилно ли съм съчетал тренировката.
Бягам всеки ден по два пъти, за да има по голям ефект.
Сутрин около 8-9ч. бягам 5 серий по 7 минути и след това малко спринтове.
След обяд отново отивам да бягам, пак 5 серий по 7 минути.
Правилна ли ми е програмата или е по-добре да махна серийте и да наблегна на продължителното бягане 30-40 минути?
Сутрин хапвам кисело мляко, на обяд салата от домати и краставици с една филия типов хляб,
след това малко плодове и към 19;00 вечерям супичка или каквото има с една филия типов.
09.08.12
23:00
казано от stocky stocky на 09.08.12, 21:55:
Трябва да сваля 4-5 кг, като вече 10-ти ден бягам, но не знам правилно ли съм съчетал тренировката.
Бягам всеки ден по два пъти, за да има по голям ефект.
Сутрин около 8-9ч. бягам 5 серий по 7 минути и след това малко спринтове.
След обяд отново отивам да бягам, пак 5 серий по 7 минути.
Правилна ли ми е програмата или е по-добре да махна серийте и да наблегна на продължителното бягане 30-40 минути?
Сутрин хапвам кисело мляко, на обяд салата от домати и краставици с една филия типов хляб,
след това малко плодове и към 19;00 вечерям супичка или каквото има с една филия типов.
ПРедполагам не си си напрегнал въобще мозъка да търсиш да четеш в интернет,пълно е с информация,случайно ако не ти се чете а искаш някой без пари да ти каже какво да правиш ще ти напиша че това което правиш в за килограмите е коледни пости с бягане,чети бе пич чети,тука е пълно с дървени форумни философи които по цял ден четът и всичко знаят само дето не го прилагат в залите гледай да не станеш като тях от четене искаа се четене и трениране,щото треньорите са скъпи.
Мнението беше редактирано от vagabont grpoznikov на 09.08.12 23:02.
09.08.12
23:22
Чувствам се добре, малко ми идва яденето, ама кво да се прави, трябва да се постигне целта.
Чел съм достатъчно, по един път на ден ми се струва, че е малко.
Който иска да даде съвет, ще съм благодарен. :)
Прочети за HIIT тренировката за бягане, започни да тренираш с тежести, промени си хранителния режим. Ето ти 3 много общи съвета, за които, щом имаш желание да четеш, можеш да намериш много информация във форума под формата на статии и отделни теми, публикувани от ентусиастикато теб. :) Успех.
Мнението беше редактирано от Nathan на 09.08.12 23:30.
казано от Nathan на 09.08.12, 23:30:
промени си хранителния режим.
Ама то това не е режим ... това е нещо нереално :x
Отслабването става с ядене, а не с неядене...
казано от Мирослав Николов на 09.08.12, 23:50:
казано от Nathan на 09.08.12, 23:30:
промени си хранителния режим.
Ама то това не е режим ... това е нещо нереално :x
Отслабването става с ядене, а не с неядене...
Е, съвети иска човекът :) Съгласи се, че ако почнем с упреците, ще направим една тема от 20 коментара, които съвсем ще го отчаят.
10.08.12
00:21
казано от stocky stocky на 09.08.12, 23:22:
Чувствам се добре, малко ми идва яденето, ама кво да се прави, трябва да се постигне целта.
Чел съм достатъчно, по един път на ден ми се струва, че е малко.
Който иска да даде съвет, ще съм благодарен. :)
Не са ти малко тренировките, храненето е основното тук.
Спокойно можеш да добавиш малко пиле и яйца, към иначе особено оскъдните яденета.
Имай в предвид че за 5кг свалени мазнини ще ти трябва над месец, така че, яж по начин по който да можеш да изкараш толкова време.
Яж месо и яйца бе! И като тичаш по 7 пъти в седмицата, по 10 пъти на ден няма да направиш нищо ... само ще си загубиш времето.
Чети - http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata ; http://www.bb-team.org/articles/1408_izgaryane-na-maznini-s-intervalni-trenirovki
10.08.12
09:40
Ако не увеличиш и обогатиш храненето и не намалиш тренировките, ще се скапеш за 2 седмици. Най-много да свалиш доста мускул, защото организмът сваля от това, което прецени, че не му е нужно. Ти не тренираш силово, следователно мускулът не е нужен. Обаче нещо трябва да те пази и в името на оцеляването ти, мазнините ще си останат.
10.08.12
10:01
Ок скъпа, ще го направя.
То не стига, че мускула малко остана и него да го сваля :D
Ще пиша за резултати скоро, ако не съм умрел.
Ето ти едно видео на БиБиСи http://www.youtube.com/watch?v=tyQSzx0ofto
Проведоха експеримент, точно с интервални тренировки.
01.11.13
18:51
здравейте знаете ли как се свалят мазнини от корема защото аз правя почти всеки ден коремни и лицеви знаете ли какво друго да правя и да ям