Един месец без фитнес - дайте съвет

09.08.12
16:50

Здравейте! За един месец поради финансови проблеми ми се наложи да спра с фитнеса и до края на месеца не знам как ще я изкарам .. :D Мислех, че за един месец ако не тренирам няма да изгубя килограми, но няма и една седмица, а вече съм свалил 4 :( Притеснявам се, че до края на месеца ще изгубя всичко, за което съм сe трудил последните 4 месеца.. Просто като не тренирам нямам стимул да ям в големи количества за да съм в дефицит и поне да знам, че храната отива, където трябва, а сега се сдържам, защото си мисля, че тези калории ще отидат на корема. Дайте съвет да продължа ли да ям в калориен излишък т.е много или да ограничавам храната и да свалям..
Набързо режима, който спазвам сега:
8:00 - овес + 500 мл прясно мляко
8:30 - мултивитамини
10:00 - бадеми 100 грама с прясно мляко
11:00 - 2 филии с масло, кашкавал и домат
16:00/18:00 - малко ориз/картофи със 100 гр. месо и таратор

Това е крайно недостатъчно според мене, но не смея да ям повече поради гореспоменатите ми опасения и заради това продължавам да свалям килограми.. 189 см и въпреки скромните ми 70 кила, които качих с голям зор, сега съм отново 66 и вместо да задържа поне 70те съм отслабнал, намирам се в чудо.. Е***ти неблагодарния спорт..

09.08.12
16:54

Без фитнес не значи без тренировки. Лостовете са без пари, а и сега е лято. И нормално е, като не ядеш, ще сваляш.

09.08.12
16:58

Разбирам, но на Острова, където съм в момента, тук в близост няма такива неща и единствената спортна активност ми е следната - лицеви опори, упражнения с корема, клекове без тежест. Фитнесите им са много скъпи, но за сметка на това 10 торби чипс струват колкото една тренировка тук.. разбирам защо са такава затлъстяла нация..

Мнението беше редактирано от Fundamental Guy на 09.08.12 17:03.

Някаква торба с книги вътре за клекове, бутилки от вода пълни с пясък. С тях може да се прави бицепси, трицепси, рамена, гърди, гръб. Упражненията са безброи много. Клековете можеш да ги правиш със стол, табуретка.

Мнението беше редактирано от Мирослав Георгиев на 09.08.12 17:25.

09.08.12
17:28

казано от Мирослав Георгиев на 09.08.12, 17:25:

Някаква торба с книги вътре за клекове, бутилки от вода пълни с пясък. С тях може да се прави бицепси, трицепси, рамена, гърди, гръб. Упражненията са безброи много. Клековете можеш да ги правиш със стол, табуретка.

Мерси за идеите. А някакво упражнение за гръб освен гребане с дамаджани ще ми препоръчаш ли :D:D

09.08.12
17:29

Еми ако нямаш лост или щанги, нямаш голям избор. Намираш някъде да се набираш и това е.

метър и деведесет, 66 кила. и се притесняваш да не качиш нещо където не трябва за тоя месец щото не тренираш и няма да отиде в мускула, и затова ядеш като котенце. моето мнение е да си ядеш смело и здраво, едва ли ще се отпуснеш кой знае колко от 66-те си кила. дори и да качиш 15 мазни кила за тоя месец, което силно ме съмнява, едва ли ще е нещо страшо на 190см височина, и едва ли ще е нещо непоправимо като почнеш пак с фитнеса

10.08.12
00:26

Някои хора като спрат да тренират си запазват физиката за известно време, но аз за съжаление не съм от тях. Лятото като отида за 10 дена на морето и после почвам отначало. Хубавото е че бързо се оправят нещата. А ти с тая почивка от цял месец не те знам после как ще се оправяш.

10.08.12
20:50

Аз като помня как тренирах като бях малък за без пари :) имахме стара закачалка взех и дървения прът вързах две туби по 10л вода и отделно малки  със сезал и правих гърди :D , а как се балансираше това чудо на техниката :D . Импровизирай надали не ти се намира голям хубав камък за клекове или рамена ...

10.08.12
21:16

Големите вериги не са ли евтини? Гледам, че предлагат месечни карти за 25 паунда (ако сключиш договор и по-евтино).
Ако не - давай na trial. Ако се оправяш с езика - взимаш си сакчето, цъфваш на вратата на прозволен фитнес и искаш trial session. поразпитваш от куртоазия за цените със сауна и курсове и така. По 2 trial-a на фитнес и си покрил месеца. profit

12.08.12
09:15

В домашни условия можеш да се натренираш достатъчно, дори със собствено тегло. Погледни кросфит комплексите. Прави раменни преси, лицеви опори, 100 бърпита за време и т. н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1