09.08.12
16:56
Реших да си купя протеин,но се чудя към кого да се насоча
SYNGEX - New Formula или 100% Whey Gold Standard
Моля някой който ги е изпробвал да сподели мнение.
09.08.12
17:01
Gold Standard
09.08.12
17:06
Каква е разликата между 2-та освен протеина в порцията която при единия е на 25гр 20гр протеин а на голда в 30гр 25 гр протеин. и разликата в цената която е 30 лв
Мнението беше редактирано от Петко Бубаров на 09.08.12 17:06.
09.08.12
17:08
Решил съм да си ги поръчам от фитнес1.ком понеже дават някакви подаръци над определена сума а с голда дават и тениска подарък
Мнението беше редактирано от Петко Бубаров на 09.08.12 17:09.
09.08.12
17:17
Решил съм да си ги поръчам от фитнес1.ком понеже дават някакви подаръци над определена сума а с голда дават и тениска подарък
При 105 лв. за 5 lb. протеин, то можеш да си сигурен, че си платил тениската (giggle)
Иначе за подаръците си прав - не всеки дава такива.
09.08.12
17:34
При 105 лв. за 5 lb. протеин, то можеш да си сигурен, че си платил тениската (giggle)
Иначе за подаръците си прав - не всеки дава такива.
в други сайтове пак е по толкова :Д. Ти кой би предпочел
Мнението беше редактирано от Петко Бубаров на 09.08.12 17:36.
09.08.12
17:49
Аз ли? Аз имам малко по-различно виждане за протеиновите пудри! Те се преценяват на база, какво има нужда човек според хранителния си режим. Да предположим, че твоя хранителен режим издиша във онази си част на пред и след тренировъчното хранене и за това си предпочел суроватка /сигурен съм, че и на други места издиша, но това е тема на друг разговор/. Разлика между бленд от изолат и концентрат и само едното или другото - няма да усетиш, защото при блендовете не съм видял някой да разкрива процентното съотношение, което от своя страна навежда на мисълта, че концентрата е със преобладаващ процент /естествено, защото е по-евтина суровина/. Да пропуснем лиричните отклонения и да се върнем на въпроса “Какво бих взел аз” - може да не си изненадан, но нито един от двата. Бих си взел Syntrax Whey shake и със остатъка от парите до цената на Голд Стандарт, ще си поръчам още нещо /може и тениска, ако толкова се радваш на такива неща/. Уточнявам, че тук сме изложили хипотезата за суроватка и според тази хипотеза правя избора. Иначе бих си взел Syntrax Matrix /това е според моите нужди/. Matrix-а е със преобладаваща суроватка, но има и друг момент, че се допълва и от други източници на белтъчини /тук нямам намерение да ти обяснявам, как, какво и защо и можеш сам да прочетеш някой друг ред по въпроса за биологична стойност и т.н./.
09.08.12
18:51
Аз пък да ви кажа си мисля че всички протеинови пудри са еднакви, просто някои са с по-добър маркетинг, което кара повечето хора да ги купуват, което респективно прави дадените пудри “по-добри” от други.Все пак на всички пудри пише едно и също (като действие); по-добро възстановяване, покачване на чиста мускулна маса, богат на верижно разклонени аминокиселини БЦАА и т.н.
Пил съм изолата на сънтракс, 100% голд , майо фюжън и да ви кажа не намирам разлика. :)
Поздрави !!!
на всички пудри пише едно и също (като действие); по-добро възстановяване, покачване на чиста мускулна маса, богат на верижно разклонени аминокиселини БЦАА и т.н.
А ти какво очакваш да пише - повишаване на IQ-то ли?
Като са ти еднакви, що другият път не си вземеш един Нутрим и да ти е чиста работата...
Мнението беше редактирано от Петър на 09.08.12 19:18.
09.08.12
19:51
на всички пудри пише едно и също (като действие); по-добро възстановяване, покачване на чиста мускулна маса, богат на верижно разклонени аминокиселини БЦАА и т.н.
А ти какво очакваш да пише - повишаване на IQ-то ли?
Като са ти еднакви, що другият път не си вземеш един Нутрим и да ти е чиста работата...
На нутрим дори не са по-евтини ;))))
Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 09.08.12 20:28.
Аз пък да ви кажа си мисля че всички протеинови пудри са еднакви, просто някои са с по-добър маркетинг, което кара повечето хора да ги купуват, което респективно прави дадените пудри “по-добри” от други.Все пак на всички пудри пише едно и също (като действие); по-добро възстановяване, покачване на чиста мускулна маса, богат на верижно разклонени аминокиселини БЦАА и т.н.
Пил съм изолата на сънтракс, 100% голд , майо фюжън и да ви кажа не намирам разлика. :)
Поздрави !!!
Определено си в голяма заблуда ;)
Суроватката може да е еднаква, но добавените екстри ги отличават винаги пудрите ;) То от там идват разликите вече, както и маркетинговите им шитни :)
10.08.12
09:14
Суроватката може да е еднаква, но добавените екстри ги отличават винаги пудрите ;) То от там идват разликите вече, както и маркетинговите им шитни :)
То и ОН на това разчитат - някой да си мисли, че от добавените 5,5гр ВСАА (или колкото там бяха) и другите “екстри” ще види какъвто и да е ефект...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.08.12 09:22.
11.08.12
02:22
То и ОН на това разчитат - някой да си мисли, че от добавените 5,5гр ВСАА (или колкото там бяха) и другите “екстри” ще види какъвто и да е ефект...
Еми то всички протеини имат между 3-5г. бцаа в доза,обаче синта пише, че има и 10г.ЕАА
А относно въпроса ти аз съм на мнението на head_hunter бих избрал матрица синта6 или матрих5.0
Мнението беше редактирано от Mario Zahariev на 11.08.12 02:25.
11.08.12
12:35
Естествено, че всички марки протеин съдържат ВСАА. Това, което имах предвид в случая, е, че при някои от марките има и допълнително добавени ВСАА, които, доколкото разбирам колегата, са част от въпросните “екстри”, отличаващи марките протеин една от друга...
12.08.12
01:18
Естествено, че всички марки протеин съдържат ВСАА. Това, което имах предвид в случая, е, че при някои от марките има и допълнително добавени ВСАА, които, доколкото разбирам колегата, са част от въпросните “екстри”, отличаващи марките протеин една от друга...
Това не са екстри а просто маркетингов трик вече всяка марка пише колко бцаа глутамин съдържа дадената пудра ОГРОМНИ ЦИФРИ уж е нещо нереално съдържа а то всички съдържат почти 1 и също количество .
12.08.12
13:10
Не знам мнението ти съгласие с мен ли изразява или не ме разбираш просто... Неслучайно съм сложил думата екстри в кавички. Най-добре колегата да каже кои са според него тези екстри, които отличават протеиновите пудри една от друга.