въпрос

13.08.05
23:56

Здравейте,
направо минавам към въпроса : знаете ли някви витамини или нещо подобно (някви хапове ли ,и аз незнам) за растеж  :wink:  . аз в момента сам на 15 174 см :? 

говорих с един приятел (професионален фитнес инструктор) и той ме посаветва сега да се запиша на плуване , баскетбол да тренирам. вика че не е много добре да започвам тренироеки от сега поне на 17 да стана (да имам поне един преличен ръст хаа)

посаветва ме сега да ходя на лостчета (набиранки , кофички такива неща) и малко дъмбели.  :) 

ами тва е за сега  :roll:

14.08.05
02:06

Миииии, виж сега - витамините не са за ръст! Хапчета също няма по този въпрос! Можеш да пробваш баскетбол, ама сериозно да тренираш в клуб и т.н.! Можеш да се издължиш с около 10 см, за около 5г, като разбира се следиш сайта на бб-теам и четеш как се възстановява (защото без възстановяване нищо не става)!

БТВ: това последното си беше реклама малко, ама си е вярно, защото предполагам много потребители са научили много от сайта!

14.08.05
09:31

плуването много развива наистина. ако ходиш редовно най-малкото ще станеш издръжлив. пък и ще ти разшири гръдния кош. хващаи се яко да плуваш за сега. ако хапваш добре може и и мускули да напшравиш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1