Галя Толкингтън :)

Темата е заключена.

14.08.05
01:49

Коментарите са ваши, аз само се хиля: Цитатът е от в-к Труд:

“Инструкторката Галя Толкингтън от фитнес “Спайдърспорт” извайва телата на ВИП хубавици по американски. Фитнесдамата, наскоро се върна от щатите където беше на специализация. Там тя овладя изкуството с тежки щанги и специално хранене (без въглехидрати) да стяга и най-отчайващото тяло. Графикът и във “Спайдърспорт” е препълнен с дами с излишни килограми и претенциозни към фигурата си манекенки, като момичетата от Джей моделс. Мис българия Елена Ангелова също 3 пъти седмично е при Галя, кляка с 35 кг на щангите и със задоволство следи резултатите”

Те тая цялата простотия (със известни съкращения) е в рубриката “Шев и кройка”!  Това от една страна. От друга изкуството с тежки щанги, за мене си е убийствена реплика! А иначе според мене си е платена реклама това и е адски тъпо (ама много хора вярват)!
”да стяга и най-отчайващото тяло” - те от спайдърспорт с Милко друго не могат!!! Почти цялата им клиентела от мързеливци и манекенки явно :twisted:  :twisted: ! Очаквам вашите коментари :lol:  :lol:  :lol:

14.08.05
08:01

според мене ... кои знае какво им препоръчва да пият тея дет ходят при тая ... та да са доволни от ефекта :twisted: а и си е верно тва с репликата .... звучи меко казано ..... дебилно ! :lol:  :P според мен ... само глупаци биха се вързали ... ама то тапаците ходят при тапаци и са приятели с тапаци и се слушат заимно .... и обменят лъжи и секви други глупости ... като изкуството с тежки щанги :twisted:  хахахахахаха

14.08.05
10:21

специално хранене (без въглехидрати)

това “хранене” май не е за простосмъртни.

14.08.05
12:06

Те манекенките и без туй немат мозък, не им трябват въглехидрати. Иначе “искуството  с тежки щанги” и я го знаем ве. Тази статия доказва, че с реклама всичко се продава, защото винаги има хора, които ги мързи да седнат и да прочетат малко.

PR

14.08.05
12:25

Там тя овладя изкуството с тежки щанги и специално хранене (без въглехидрати)

Това кърти - разпечатал съм си го и си го нося с мен
Няма такава изродщина

Тези двамата с Милко са смешници , особено Милко ,само като го види човек и му е ясен - рекламно лице на Бухенвалд - бахти инструктора :)

14.08.05
15:27

Във вестниците личи доста некомпететни люде че работят. Например 24 часа са доста скарани с компютрите, също така с шаха нямат една точна схема и описание , баща ми им се обажда преди 2 седмици на спортният редактор и му се  кара оня се увери и каза че ще вземе мерки

5C

14.08.05
15:57

Mr_Muskul си е прав,те ония верно немат мозък и без въглех. ще карат.Голяма реклама голямо нещо!

[quote author=“PROMPT”]
Милко ,само като го види човек и му е ясен - рекламно лице на Бухенвалд - бахти инструктора :)

:lol:  :lol:  :lol:
E, в някой аспекти на съвременния фитнес се цени гей излъчването :)
Помня, че Милко го бяха снимали гол за списание “Ева” и той се гордееше с това :) Въпреки това посещаемостта им не скочи рязко.
За “адамско” списание едва ли има големи шансове. Пък и не му го препоръчвам, току виж някой чичко се надървил... :(
Както и да е. Имат някаква връзка във вестник труд. Около нова година публикуваха снимки на Галя, която показваше упражнения. Разбирай - паяшки упражнения :)
Явно периодично има интерес.
Абе щом могат, нека си рекламират, не ми пречат. Пречат ми, като почнат да говорят. Щото плюят всичко, което не е като тяхното и после що се сърдиш, ма що си ядосан, ма ти си грозен, дебел и т.н.

PR

14.08.05
17:18

Абе преди малко се поразходих из форума им - от чисто любопитство!
Пълна скръб и трагедия :)
Видях и голия *ъз на човека—плашим се .
Някакви филмчета имаше как дърпал за гръб - тоя е мегаломан !
Чудя се само дали си вярва наистина че е напред .
И как не го е срам да се излага така  :roll:  :roll:
Направи ми впечатрение личното му тегло - 60+ кила на 30 години
(с 3.6% BF - което е невярно) !!!

Видях също че някои от вас се мъчеха да хвърлят малко светлина върху заблудената аудитория там ,ама явно без особен успех !

Щом могат да я карат и без въглехидрати вече - явно са много напред !

Поредния скапан опит за комерс сайт - според мен !
Да се оправят - жал ми е само за посетителите му .

14.08.05
18:55

[quote author=“PROMPT”] Поредния скапан опит за комерс сайт - според мен !
Да се оправят - жал ми е само за посетителите му .

М дааа за съжаление да и аз така мисля PROMPT тая комерсиалка е навсякъде даже и музиката изшибаха.... какви песни имаше 90-те години....

14.08.05
23:54

Тия ще ядат сериозен бой дори и в буквален смисъл въпреки, че морално те го ядат от много, но много почнаха да се гаврят и по форумите да ни обиждат. Просто нямам коментар какви коне с капаци са! Скоро няма да чуят, че в България едно време и все още има велики спортисти като Здравко Петров, Еньо Рангелов и Стойл Стойлов. Блаженни са незнаещите!
по-здрави

PR

15.08.05
01:39

Къде са обиждали форума и сайта?
това за първи път го чувам ,ако е така е супер гадно и неколегиялно.

JI

15.08.05
08:38

не писах четях ...и накрая се изнервих .... защото повечето тъпи жени вярват именно на такива полу хермафродити ...с гейско излъчване .... не мога да разбера кога ще престанат да си мислят че без труд всичкосе постига ако имаш за съветник мистър нихилизъм с мазно лице ....... много ма нервят такива ей .... ама поне да не ги дават да ги забранят със закон защото майак ми кат види нкяав такъв по телевизията и вика е виждаш ли човека тренира и не е голям а ти искаш се по голям да ставаш и кат и завържа един сакндал......

RE

15.08.05
09:14

[quote author=“JiVk0”]не писах четях ...и накрая се изнервих .... защото повечето тъпи жени вярват именно на такива полу хермафродити ...с гейско излъчване .... не мога да разбера кога ще престанат да си мислят че без труд всичкосе постига ако имаш за съветник мистър нихилизъм с мазно лице ....... много ма нервят такива ей .... ама поне да не ги дават да ги забранят със закон защото майак ми кат види нкяав такъв по телевизията и вика е виждаш ли човека тренира и не е голям а ти искаш се по голям да ставаш и кат и завържа един сакндал......

И аз по същата причина ще пиша(изнервих се от твоя пост,като каза маикати кво ти казвала)което малко влиза в темата за невежеството.Найстина тряя да им се даде урок на тея хора.Някой да се обади в редакцията нещата не могат да останат така , щото то ако не се напрай нещо няма да остане само това,а и други ще има(то не че няма де).
Както и да е крайно време е българина да се образова по тоя въпрос.
Всеки който го мързи да чете (а пък иска да стане нещо)....много е в грешка и да сяда да чете щото ще му дърпам ушите  :wink:

15.08.05
11:48

[quote author=“PROMPT”]Къде са обиждали форума и сайта?
това за първи път го чувам ,ако е така е супер гадно и неколегиялно.

Ами по телефона е звънял онзи хермафродит на Дзвер(Стефан) за да го обижда и да му говори глупости, защото Стефан е изказал лична позиция във форума на спидерспорт. После този хермафродит Милко постна снимката ни с Христомир Христов и написа отдолу да открият, кои са най-дебелите :) . Какво да ти разправям братле, просто това е някаква СЕКТА пълна с безмозачни твари.
А менторите им в сянка (Христо Христов) ни обиждат пак в интернет, пишат някакви всевъзможни глупости и интересно дали сектантите знаят, че идейте са набити от този индивид, доста дълеч от истината и расъл на село. Истината за него е, че преди се опитваше да трупа подръжници във форума ни. Но тогава имаше един човек, които беше шампион по културизъм в Гърция и дано да го помните, Пепе се пишеше. Този човек и останалите се опитаха да му кажат, че в действителност нещата стоят по различен начин и дори и да става един режим за отделен човек, той не е универсален. Нашият човек разбира се каза, че ще се бие камшика към село и куп други глупости и си тръгна. А сайта му беше пълен със статии на Цацулин (написани разбира се от Христо :) ) и други статии целящи превличане на вниманието на жалки теми като трансмазнините и т.н. - Е това им е ментора. Жалко за тия хора! Американци били, по - зле за тях! Ние сме БЪЛГАРИ! - НЕКА ИМ Е ЯСНО
по-здрави

15.08.05
12:07

Дай Емо повече инфо де да разберем за к’во става на въпрос и ние щом обвиняват и се подиграватфорума значи обвинянат и е подиграват на всички нас  :evil:

PR

15.08.05
12:13

Леле  - как може да са поднали толкова ниско ?
Иначе - какви дебели братче с по 15% body fat - до 20-22% е 100% в нормата за мъжко тяло да не говорим за щиглеца Милко дето пише че е с 3.6% и го кара на изчезване !

Дай вярно подробности и да ходим да ги *ърбиме :)

15.08.05
12:18

То те обиждат мен и Дзвер, срещу форума можеби на други места пишат по някоя дивотия. Ако искате ще ви дам адреса, но не се лицеприятни писанията, много обиди и простотия е изписана.
по-здрави

PR

15.08.05
12:32

Дай го - няма да си променим мнението ,каквото и да са написали паяците !
Явно не могат да преглътнат ,че някой не е съгласен със безумията им и има публична трибуна да го изрази !

15.08.05
12:47

Оня ден го видях Милко на НДК и се изкушавах да го питам за простотиите в статията, ама бях с приятелката, и не ми се правеха скандали  :lol:  :lol:

Мен специално хиперсилният Милко ме обижда :) 115 кг. скрипец при 72 кг. лични кокали!
Писах в една тема за луканката.
Момичето отгоре беше писало: добре ли е луканката за НВД.
И аз й писах: недотам. Има близо 10% сол и много подправки, както и наситените й мазнини са много.
Това беше; само моето и нейното мнение бяха в темата.
И ми се обажда Милко по телефона :)
“Ти какъв си че да даваш мнения във нашият форум. Не се ли гледаш, че си грозен и дебел! Ние мазнините си ги ядем, ти си ги носиш по паласките!”
Дословно ви предавам думите му, направих си труда да ги запомня. Не ги изопачавам дори и на 1% :)
Слушах го, слушах, па му затворих.
След час - два пак ми се обади. Не му било добре в работата, бил изнервен, не искал да ги каже тия работи.(Не знам, може би е говорил с Галя, тя като че е малко по - разбрана и по - разбираща)
Хубуу, и му затворих.
Ама не се свъши с това.
Почнаха всичките от форума му да ми обясняват защо съм давал съвети, аз съм бил дебел, какво съм разбирал аз, първо да взема да отслабна, пък после :) Виж, Милко имал хубаво тяло, то се виждало, не кат мен. А те никога не са ме виждали; на снимка дори не са, камо ли наживо. А и аз никога не съм си поставял цел да чистя.
Дразних се, дразних, накрая им го сложих и напуснах.
Сега гледам, наши снимки с емо и коментар какви шушляци и дебелаци сме вече гордо се пъчи и по чуждите форуми. Ако ще и Путин да се кръсти, ми е ясно чие дело е.
Без да говорим, че имаше тема във форума на спидерчетата, в която “Молим културистите да напуснат форума”
Вътре пишеше, че културистите били с болна психика и промити мозъци и този форум не бил за тях, но ако искали, можели да заповядат в bb-team :)
В смисъл, тея с болна психика Милко ги препокани оттам тук :)
При себеподобните им.
На темите за стероиди, често писани от деца, отдолу и Милко и Галя пишеха: този форум е за трениране за здраве, но ако искаш, можем да те упътим към форум, където да ти помогнат. И оп: изскачаше името на bb-team.
И други подобни. Не ми се приказва.
Обиди сигурно мога да намеря сто. До скоро не им обръщах внимание.
Мога да обобщя с две приказки: те и един Христо отричат изцяло всичко, което не е едно към едно с техните виждания. Малко сектантски и силно неверни за мен, но в продължение на близо година показвах уважение и се стараех да спорим където е нужно, не за щяло и нещяло, дори не им влизах в “диетите”. Само че не било съдено. Явно им подбивам клиентелата или де да знам какво. С каквато мярка са ми мерили, с такава ще им меря; оттук нататък добра дума за тях от мен - трудно.
А Емо - той беше причината да вляза в оня форум, Те се бяха заяли с него и в последствие го баннаха.
Знаете ли за какво?
На бременно момиче в шестия месец спортният спайдърстамина гений Милко препоръчваше да прави тяга и клек с големи тежести и малко повторения.
“При добра техника нямало проблеми. Науката не е доказала, че тежестите влияят лошо на бременните жени.”
Емо скочи срещу тази отткровенна тъпанарщина. Каза им ,че това е откровена глупост, и че тя действително може да спортува, но не така и под лекарски контрол.
И те го “обориха” и го баннаха от форума.
Момичето им писа: “Да не съм луда; естествено че преди да правя каквото и да било ще се консултирам с лекар”
И то не беше единствената профанофилия.
(например: болните от диабет трябвало въобще да не приемат въглехидрати, а само мазнини - а те често умират от хипоглекимичен шок в следствие на инсулина, който си бият при липса на въглехидрати, точно мазнините метаболизират до подкожни поради притеите, често ударни дози инсулин - това съвт на диабетно болен, и съвет към жена, карала хепатит, мисля, че беше Б - ВМ-НВД! Високомазнинната нисковъглехидратна диета “пречиствала”. А точно при хепатит се ядат предимно въглехидрати, мазнини и белтъчини се свалят до минимум, защото товарят черния дроб).
На моменти просто не издържах в тоя форум. Стараех се да се контролирам, ама толкова “научна” дивотия на едно място не бях видял. Все едно бях попаднал в форум на “Свидетели на Йехова”.
И т.н. и т.н.
Така че - любов гореща.
Не ми говорете. Няма да се замесвам в писма до вестник труд. Това най - вече защото си мисля, че може излишно да им направим реклама. Но няма и да ви преча.

15.08.05
13:06

http://s6.invisionfree.com/PowerliftingBG/index.php?showtopic=119&st=45
Във форума на Марин се разви всичко с ментора им и тъпака Милко, който постна снимката ни с Христомир от сайта.
по-здрави

PR

15.08.05
13:07

Тея са луди бе ? Ще си осакатят клиентелата и ще си уморят потребителите !
Ясно мерси за изчерпателния отговор - изясни ми се картинката .

И ние понеже сме от “дебелаците” ще си четем тук !
Те да си съветват ,скорпионите и паяците и да  си пият топена свинска мас ако искат - бeзумници.

Емо, с този линк най много да им вдигнеш посещаемостта, братле :)

PR

15.08.05
13:20

Аааа ,аз само ще го прочета и ще си ходя :)

EDIT

Респект към мъжките фигури с гей излъчване!

това рулира :)

15.08.05
13:54

Единственото вярно нещо в статията е името ми.
Написах материал с упражнения преди около две седмици, който се казваше “Стегнато дупе с щанги”. Включваше 3 упражнения и нищо за хранене и т.н.
Журналистите са писали неща, които са искали да видят във вестника си. За това аз не мога да нося отговорност. За тях е важно да има продаваеми заглавия.
За мен и добрия и лошия и верния и неверния ПР е ПР.
Не съм чела дискусията във вашият форум, от първите няколко мнения ми стана ясно, че нищо хубаво за Спайдърпорт няма да има, а аз предпочитам да не си вливам лоши мисли.
YODA, като модератор ако искаш може да копираш мнението ми за да информираш аудиторията за нещата.
Хубав ден на всички

Това е мнението на Галя от спайдърите

PR

15.08.05
14:04

Абе прочетох малко е Галя ми се струва точна !
Не търси конфликти .
Май Милко само е комрлексаря в случая !

15.08.05
14:09

[quote author=“PROMPT”]Абе прочетох малко е Галя ми се струва точна !
Не търси конфликти .
Май Милко само е комрлексаря в случая !

Точно! Чети:
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=1224

Ха. А що не поиска опровержение. Или втора статия с по - подробно обяснение?
Както и да е; на мен ситуацията ми е ясна. “Парите са в мен, ама друг ги открадна, затова няма и да ги връщам”.
Prompt, не мога да отрека умението им да забаламосват хората :) Галя действително разбира нещичко, Милко може би е по - добре да с игледа сайта; цялата концепция обаче е трагична, макар че при Галя търпи еволюция.

Йода, братле, действително ли не ти е ясно какво може да се разрази тукаако тезихора вземат наистина че дойдат по твоя покана?

15.08.05
14:17

[quote author=“D3BEP”]Ха. А що не поиска опровержение. Или втора статия с по - подробно обяснение?
Както и да е; на мен ситуацията ми е ясна. “Парите са в мен, ама друг ги открадна, затова няма и да ги връщам”.
Prompt, не мога да отрека умението им да забаламосват хората :) Галя действително разбира нещичко, Милко може би е по - добре да с игледа сайта; цялата концепция обаче е трагична, макар че при Галя търпи еволюция.

Абе поне с Галя може да се говори докато Милко... Трябваше нея да проканим оня път, не него! Поне тя е по-хубава, въпреки че и двамата са достатъчно нежни  :lol:

Аз не ги каня да дойдат (нали ще ги побъркаме), а само да видят какво сме писали за тях (съответно и техните потребители, които ще се замислят, как ги лъжат)!!!!!!

PR

15.08.05
14:22

Може би си прав - изразих само първоначално мнение, без да съм съм достатъчно навътре в нещата !
Не познавам лично никой от тях - ориентир са ми само писаниците им, с които продължавам ,да се запознавам и в момента .

Макар че, не мислите ли, че с този шум около тях, не им правим един вид безплатна реклама.

И като на нападките отвръщат с усмивка в тяхния форум - хората ще се заблудят още повече.
Ще излязят добрите .
Така си мисля аз

Смяташ ли, че няма да отговорят? Аз пък си мисля техните простотии да си останат в техния форум. Затова и не ми допадат кръстосаните линкове.
Но станалото - станало, пък каквото стане. Не ми е първа грижа да се пазя от конфликти със спайдърите, пък и някой току виж ме обвинил, че не искам да им давам думата, току виж казали пак някоя истина за мене.
Правете каквото ви харесва, никого нищо не карам на сила. Предната такава тема относно спайдърите я заключих; тази няма, но това, което се случва е вс еедно да вдигнем китайската народна армия за да превземат рибарско иглу. Има достатъчно много и достатъчно интелигентни хора във форума за да ги ангажираме със спайдърспорт и проблемите им.

Дам, Prompt, всъщност си ме изпреварил, но и аз това казвам.

15.08.05
14:27

Абе, мене ако питаш по-хубаво директно я изтрии тая тема! Аз я пуснах за да покажа колко са, зле то какво излезе...

То винаги това излиза, батка. Досега колкото пъти им е отправяна публична критика, винаги Галя отговаря не на критиката, а с усмивка и с думите, че било нормално да има такива дето ги мразели, щом имало такива, дето ги обичали.
И аз не знам колко пъти съм присъствал на тази мила картинка.
Всъщност според мен това е политика, градеж на положителен имидж и на славата на позитивни личности сред своите привърженици. Милко е този, дето дъни политиката им; по него най - лесно се схваща, че е изкуствено :)

Хайде, моля някой от другите модератори да изтрие темата. И аз давам благословията си, но не искам да го правя лично.

15.08.05
14:34

[quote author=“D3BEP”]Всъщност Милко е този, дето дъни политиката им

То от липсата на въглехидрати става така! :lol:  :lol: Триите

15.08.05
14:38

Май няма какво повече да се каже по темата. Няма само с тях да се занимаваме я. :)

10x :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1