10.08.12
10:35
Здравейте,
на 17 години съм ,момче и се занимавам с фитнес от вече 8 месеца.Никога до преди не ми се бе случвало следния проблем:
Преди седмица след тренировка почувствах голяма слабост в ръката,сякаш ще изпадне.Можех да я движа,не ми беше изтръпнала,но мускулите бяха доста уморени.Онзи ден пак след тренировка пак го получих този проблем.Дори когато ми мине тази слабост,днес например при стягане на бицепса имам лекото чувство на умора и стягане.
Подчертавам ,че никога до преди не ми се е случвало това и започнах да се притеснявам.
П.С Слабостта продължава няколко часа и не обзема друга мускулна група.
10.08.12
13:14
Вземи си почивка от 1 седмица и виж дали ще е по същия начин, вероятно е от преумора. Колко пъти в седмицата тренираш?
10.08.12
16:46
3 пъти в семицата ,по час и половина тренировка.Понякога и 4 пъти ,но по-рядко. Преди да пиша тук потърсих някаква информация и попаднах ,че мускулна слабост е симптом на много сериозни заболявания ,като рак ,паркинсон и т.н ..
10.08.12
16:50
Не се филмирай излишно на този етап, силата на подъсазнанието е мощен стимулатор за отключване на истински проблеми. Както каза колегата по-горе, вземи си 1 седмица почивка и виж дали ще отшуми - ако не отшуми отиди на лекар. Това е, няма какво да го мислиш толкова.
Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 10.08.12 16:50.
10.08.12
18:11
Благодаря за бързите отговори :) Надявам се скоро да се оправя.
10.08.12
20:28
Не се възстановяваш достатъчно добре (най-вероятно хранителния режим куца някъде), а в същото време претренираш.Така че наистина си вземи една седмица почивка и прегледай програмата , хранителния режим и т.н. за да откриеш къде бъркаш. :)
Поздрави !!!