10.08.12
01:10
Здравейте, на 25 години съм, 1.78 височина, 73 кг. (кокалите ми тежат) ...винаги съм спортувал, но все все спортове свързани с много тичане...от което са ми развити краката...корема..а останалата част е съразмерна, но мисля, че на моята височина ръка 34-35 не и отива много :)...затова дойде момента, в който и аз реших да се насоча към фитнеса..искам да кача мускулна маса...тренирам усилено от 4 месеца в тази посока и реших да започна със следната комбинация “Syntrax Whey shake + Pure Nutrition Pure kre-alkalyn” какво е вашето мнение? Освен това трябва ли да спра тичането на 100% поне за няколко месеца докато натрупам...или може 2 дни в седмицата да си правя примерно по 3-4 км?
Здравей
Комбинацията е добра и цените не са лоши. Протеина сутрин на ставане и след тренировка, в почивни дни веднага когато станеш и още 1път ако можеш да си го позволяваш, кре-алкалина 30-40мин преди тренировка и веднага след, а в почивен ден 1 път през деня. Бягането 2пъти седмично е добро кардио, а тези 3-4км са ти сигурно едни 15-20мин и смятам, че ще ти дойдат добре :)
11.08.12
02:53
Бягането даже е добре защото ще спомогне за качването на чиста мускулна маса.Всичко около добавките ти е обяснено в горния пост.