11.08.12
12:34
Здравейте отново, знам, че има много теми по въпроса, но в никоя отговора не е точен.
1. В зареждащия ден въглехидратите на едно хранане ли да се приемат ?
2. Колко често се зарежда, аз лично съм решил веднъж седмично с храни като ориз, жито и подобни. ?
3. Може ли без такъв ден ?
4. И възможно ли е да се загуби всичко, постигнато през седмицата в такъв ден, при положение, че не прекаляваш (до 240 гр. въглени, само от добри храни)
Мерси предварително за отговорите.
1. В зареждащия ден въглехидратите на едно хранане ли да се приемат ? / НЕ на 1 хранене можеш да ги приемаш през целия ден без вечер.
2. Колко често се зарежда, аз лично съм решил веднъж седмично с храни като ориз, жито и подобни. ? / На 3 дни 4-тия може да ти е зареждащ. Приемай: Ориз, картофи, пълнозърнест хляб, жито и подобни :).
3. Може ли без такъв ден ? / Според мен такъв ден е задължителен :). Защо ли? Тормозиш доста време организма с липсата на въглени, а когато направиш зареждащия ден това е все едно като награда за организма. Така може да го стимулираш още повече и да имаш по големи резултати. :)
4. И възможно ли е да се загуби всичко, постигнато през седмицата в такъв ден, при положение, че не прекаляваш (до 240 гр. въглени, само от добри храни) / Както казах на по горния ти въпрос нищо няма да загубиш даже ще спечелиш :)
ПП: Забравих да вметна ,че не трябва да се тъпчеш като попски син на Задушница. А по умерено.
Мнението беше редактирано от parad1se3 на 11.08.12 14:48.
11.08.12
19:39
казано от Ивайло Боев на 11.08.12, 13:20:
3. Може ли без такъв ден ? / Според мен такъв ден е задължителен :). Защо ли? Тормозиш доста време организма с липсата на въглени, а когато направиш зареждащия ден това е все едно като награда за организма. Така може да го стимулираш още повече и да имаш по големи резултати. :)
Не толкова награда, която да го стимулира за по-големи резултати (организмът не действа точно на този принцип) колкото да го “излъжеш”, че диетата е свършила. Ефектът на НВД до голяма степен зависи именно от зареждащия ден така че не, не може без него.
П.П. И на мен лично тоя червен и на всичкото отгоре удебелен шрифт ми изкара очите, има и по-цивилизовани начини да му отговориш на човека...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 11.08.12 19:41.