11.08.12
17:46
Здравейте!Досега не съм се подлагал на хранителен режим.Имам 1 година стаж ,през която качих около 10 кг,но сега покрай жегите изгубих малко от качената маса,затова ще се подложа на стриктен хранителен режим.Досега съм се хранил що годе здравословно,но не и стриктно.Не разбирам нищо от изготвяне на хранителни режими,но попрочетох това-онова и си съставих някакъв хранителен план.Сега от вас искам като по-компетентни да редактирате каквото съм сгрешил и да добавите нужните според вас храни.Целта ми е покачване на мускулна маса!Ето и режима който въпреки не дотам добрите ми познания относно храненето изготвих:
7:00 сандвичи с мед
10:00 тук трябва да добавя нещо,но не зная какво...
12:30 пилешки пържоли с картофи
15:30 отново нямам идея какво да хапна в този период
19:00 тренировка
20:30 месо с ориз/яйца
22:30 извара
11.08.12
18:09
казано от dre dre на 11.08.12, 17:46:
Шегуваш се нали?
11.08.12
21:47
казано от dre dre на 11.08.12, 17:46:
Здравейте!Досега не съм се подлагал на хранителен режим.Имам 1 година стаж ,през която качих около 10 кг,но сега покрай жегите изгубих малко от качената маса,затова ще се подложа на стриктен хранителен режим.Досега съм се хранил що годе здравословно,но не и стриктно.Не разбирам нищо от изготвяне на хранителни режими,но попрочетох това-онова и си съставих някакъв хранителен план.Сега от вас искам като по-компетентни да редактирате каквото съм сгрешил и да добавите нужните според вас храни.Целта ми е покачване на мускулна маса!Ето и режима който въпреки не дотам добрите ми познания относно храненето изготвих:
10:00 тук трябва да добавя нещо,но не зная какво...
12:30 пилешки пържоли с картофи
15:30 отново нямам идея какво да хапна в този период
19:00 тренировка
20:30 месо с ориз/яйца
22:30 извара
Може да кажеш поне колко кг си,на колко години си,колко си висок....?
Така написано е меко казано несериозно!!!!!!!!