НВД

Темата е заключена.
Б

13.08.12
17:13

така ще може ли някой да ми изчисли колко мазнини,въглехидрати и бълтъчини съм приел за деня ? ще напиша подробно какво хапвам и т.н.Закуската ми е в 8:00 тя включва около 50гр овесени ядки със 400гр прясно,кисело мляко каквото има.Обядът ми е в 11:00 той включва пилешко около 100-150гр+300гр салата,следващото хранене е в 14:00 стремя се да е риба но по-някога и бъркани яйца.Следващо хранене 17:00 днес например хапнах околко 300гр прясно мляко с много малко мед но попринцип хапвам бъркани яйца.Последното ми хранене е в 20:00,което се сътои от пилешки гърди със 350гр салата.Много ще съм благодарен на някого ако ми изчисли за деня хранителната стойност и ако ми даде някакъв съвет относно диетата!

13.08.12
18:46

http://spidersport.com/calories.php   изчисли си ги

Б

13.08.12
19:44

Благодаря за бързият отговор! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1