13.08.12
21:57
казано от Dimitar M на 13.08.12, 21:50:
правилния начин е само един
демек протеин и фруктоза ?
Аз пък съм свалял добре миналото с високо мазнинно хранене с достатъчно протеин. Плодове не съм ял! Ефект имаше, организма не ми даде индикации да е прецакан, запазих мускули. Дали правилните начини не са повече от един?
13.08.12
21:59
Dimitar M - лично аз не съм съгласна с последният ти пост, тъй като точно за холестерола съм чела много и съм гледала предавания в които се говори за него. До колкото знам в човешкия организъм има само един вид холестерол за това няма значение дали ядем много сланина, масло, яйца или така нататък. Черният дроб преди да се използва за каквото и да е се мие обилно с вода, пак си остават част от химиите, но с надеждата да не се случи нищо си го ям, но не повече от 2 пъти в седмицата.
с Момчил съм съгласен
напиши на момичето един режим да видим дали ще го одобри
незнам тия 1001 калории дето ги написах на кой му се видяха много
на черния дроб и аз съм му фен най вече за витамините
но на чешмата измиваш само кръвта
ще ти постна някой лабораторен анализ на внесен от Китай черен дроб например
ще е измит
за изкаването за яж си дроб сметана и още кавото си искаш не съм съгласен защото резултата е на снимките
ако ядеш черен дроб от прасето на село няма проблем
иначе си яж по два пъти в седмицата ако искаш си яж и всеки ден по 3 пъти
но не питай за хранителен режим
Мнението беше редактирано от Dimitar M на 13.08.12 22:08.
13.08.12
22:11
Съгласна съм с всичко, само една подробност снимките са следствие на безобразно хранене с много сладко, подчертавам думата много. Иначе аз не мога да ти схвана мисълта, да ям въглехидрати за да свалям мазнини така ли?
Мнението беше редактирано от Nathalie m на 13.08.12 22:11.
Мазнини най-лесно се свалят с консумация на мазнини. В твоя случай наблягай на протеина и мазнините и сигурно ще имаш резултат. Въглехидратите не трябва да ги изключваш напълно, защото това в твоя случай определено ще доведе до някакъв вид хранително разстройство, особено като имаш толкова голям афинитет към тях. Позволявай си ги, но под формата на плодове, а по-късно вече и под формата на мед, пълнозърнести изделия.
Към всичко това - тренирай силово и прави HIIT кардио (ако прецениш, че можеш да издържиш на напрежението). Гарантирано ще постигнеш резултати, но няма да стане бързо ... ще отнеме много време, търпение и постоянство. Важното е да приемеш, че това няма да е диета, а постепенно изграждане на хранителни и тренировъчни режими, които ти ще оптимизираш с времето в зависимост от това как оргазнима ти ще се чувства най-добре. (а това можеш да прецениш само и единствено ти самата)
13.08.12
22:23
казано от Dimitar M на 13.08.12, 22:06:
с Момчил съм съгласен
напиши на момичето един режим да видим дали ще го одобри
Нямам намерение да пиша хранителни режими, особено пък за да гледам дали някой ще го одобри. Давам своя глас за ВМ НВД, пък информация как да си направиш режим бол. Като цяло и темата е изтъркана и нищо ново няма да се каже. Яки тренировки + подходящ хранител режим = резултати.
въглехиратите които съм сметнал са точно 77 грама
което по 4 прави 308 калории
това е минималното количество с което няма да изпитваш глад и ще се чустваш добре
защо си мислиш че корема се сваля с някоя много върла диета за да умреш от глад
или да се изчекнеш само на протеини или протеини и мазнини
1 не трябва никога да си гладна
2 трябва да приемаш толкова въглехидрати че мозъка ти да може да работи ако не му стигат пак ще си гладна
ако не ядеш въглехидрати и не чустваш глад значи си обърнала метаболизма и черния ти дроб преобрзува протеин или мазнини в калории което е кетоза тук някъде в форума има библия на кетозата май се казваше
незнам дали пише колко е полезна или вредна
но аз ще ти кажа
при кетозата се отделя много амоняк през бъбреците и чрез дишането
този през бъбреците ако не пиеш много вода хич не е полезно
няма да пиша каво може да ти докара че тук достатъчно ме опюха вече
13.08.12
22:24
Аз исках да огранича въглехидратите до минимум, за да има по-бърз ефект, защото като виждам, че нещо не действа и много бързо му слагам края, но ако трябва ще включа по 1-2 плода, даже ще съм още по-доволна. Тренирам силово, кардио също правя, но не толкова често, сега ще го правя през ден.
Ограничаването на въглехидратите до минимум ще доведе до бързи резултати, но за кратко време. В резултат на постоянното ограничаване, метаболизмът ти всъщност ще се забави и в даден момент ще започнеш да качваш и от най-малкото нещо, което консумираш. Просто това е защитна реакция на всеки организъм с цел да оцелее.
без въглехидрати ще има кетоза
ще свалиш колкото искаш после ще го качиш с горница
и не е здравословно
както написа колегата преди малко темата е изчерпана
режим и тренировки
какви да бъдат ще си избереш от сайта
това което написах е моето мнение за здравословен режим за сваляне на подкожни мазнини без да преì на покачване на мускулната маса и не задължавам никой да го спазва
съжалявам че на някой се е наложило да четат дългите ми какви бяха мнения дето нямало къде да ги напиша
дано поне на един съм бил малко полезен
казано от Nathalie m на 13.08.12, 21:55:
Dimitar M, извинявам се, но наистина малко разбрах от това което си ми написал.
И по-добре.
Моят съвет е изцяло да игнорираш мненията му - дадените ти насоки преди той да се включи с революционните си теории бяха достатъчно добри.
14.08.12
16:56
Благодаря ви много за помоща. Мисля,че разбрах основните неща сега остава само да не налитам на сладкото, за това включих малко въглехидрати. Тренировка днес няма да има, но утре ще ходя отново във фитнеса. Продължавам да ям така както писах предните дни за това предполагам всичко е наред.