Преси на ръце за рамо

12.08.12
18:37

Привет.Занимавам се със стрийт фитнес от няма и 1 месец.Обожавам да тренирам навън и може би затова съм се ориентирал към лостовете,а не към фитнес залата.Тренирам 6 пъти в седмицата.Един ден за гърди и трицепс и друг за гръб и бицепс.

Гърди и трицепс - кофички на широка успоредка с наклон напред 4х8
                    кофички на тясна успоредка 4х8
                    лицеви опори с крака върху пейка 3х отказ
                    лицеви опори с широк хват 3х отказ
                    лицеви опори с тесен хват 3х отказ
                    след това правя упражнението на 1:40 за трицепс http://www.youtube.com/watch?v=NEkzW7h5_t0&feature=player_embedded
                  следват кофички на пейка

Гръб и бицепс - Набирания широк хват 4х8
                Набирания тесен хват 4х8
                Набирания с ръце към мен за бицепс 4х8
                Набирания с тяло успоредно на земята отново акцентирам върху бицепсите
                Набирания на успоредни лостове тука малко за “брахиалиса” :D

Като цяло е това.В третия ден в нас правя крака и корем.Искам да ви попитам в коя от двете горни тренировки за гърди трицепс и гръб бицепс,мога да вкарам упражнения за рамо и между кои упражнения като раменни преси на ръце ?

Темата беше редактирана от Аци на 12.08.12 18:37.

12.08.12
18:45

6 поредни тренировки са много . Защо не ги намалиш ?
Сложи рамото при краката и прави упражненията за корем през ден

12.08.12
19:05

казано от any0ne на 12.08.12, 18:45:

Сложи рамото при краката и прави упражненията за корем през ден

На колко да ги намаля? Може би просто ако тренирам 4 пъти на лостове и 2 пъти в нас правя крака и рамо ще е най-добре нали ? Корем правя всеки път.Затова не го и писах.

Мнението беше редактирано от Аци на 12.08.12 21:14.

12.08.12
19:07

Понеделник - Гърди,трицепс
Вторник - почивка
Сряда - Гръб , бицепс
Четвъртък - почивка
Петък - крака , рамо

Така как ти се струва ??

Мнението беше редактирано от Аци на 12.08.12 19:14.

12.08.12
20:19

казано от Борислав Александров на 12.08.12, 19:05:

Корем правя всеки ден.

И целта на това е... ?

12.08.12
20:21

казано от Борислав Александров на 12.08.12, 19:07:

Понеделник - Гърди,трицепс
Вторник - почивка
Сряда - Гръб , бицепс
Четвъртък - почивка
Петък - крака , рамо

Така как ти се струва ??

така е бомба (muscle)

Noctis Caelum

12.08.12
21:10

казано от Boris Yankov на 12.08.12, 20:19:

казано от Борислав Александров на 12.08.12, 19:05:

Корем правя всеки ден.

И целта на това е... ?

Шефе казал го  е метафорично все едно,че го прави често през ден примерно.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 12.08.12 21:11.

Много са за теб сигурно.За някой хора дори са малко - има и такива,които тренират 10 поредни - хайде да не споменавам имена,но се сещам за няколко човека.Правил съм и 5-6 поредни дни и някой дори с двуразови тренировки,но това е било преди - сега е съвсем друго вече...

12.08.12
22:23

казано от Божидар Ягодин на 12.08.12, 21:57:

Много са за теб сигурно.За някой хора дори са малко - има и такива,които тренират 10 поредни - хайде да не споменавам имена,но се сещам за няколко човека.Правил съм и 5-6 поредни дни и някой дори с двуразови тренировки,но това е било преди - сега е съвсем друго вече...

Ай не ми казвай кой познаваш и кой не.Ако искаш тренирай и триразово .. абе я директно спи у залата.Ти прочете ли първото изречение на темата,или реши директно да се похвалиш колко тренираш ?

Занимавам се със стрийт фитнес от няма и 1 месец

Тези които ги познаваш дали са на тези години като момчето и дали са с неговия стаж ?

Мнението беше редактирано от rory на 12.08.12 22:25.

казано от any0ne на 12.08.12, 22:23:

Ай не ми казвай кой познаваш и кой не.Ако искаш тренирай и триразово .. абе я директно спи у залата.Ти прочете ли първото изречение на темата,или реши директно да се похвалиш колко тренираш ?

Тези които ги познаваш дали са на тези години като момчето и дали са с неговия стаж ?

Това има ли значение,за да тренираш ако искаш и по 5 пъти на ден.Всичко е въпрос на как тренираш,как почиваш,храниш възстановяваш и т.н.

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 12.08.12 23:30.

13.08.12
01:36

казано от Божидар Ягодин на 12.08.12, 23:28:

казано от any0ne на 12.08.12, 22:23:

Това има ли значение,за да тренираш ако искаш и по 5 пъти на ден.Всичко е въпрос на как тренираш,как почиваш,храниш възстановяваш и т.н.

А при тебе гледам от резултатите (визията ти) всичко е на ниво... тренировки, почивка, храна, възстановяване... 10 поредни тренировки, някои двуразови...гледам постигнал си много. Айде стига бе, не пиши глупости, като не си в час не давай грешни съвети, някой ще взема да ти се върже. Човека пише, че е от месец във фитнеса, ти го пращаш на 6 дни в седмицата, та и с двуразови му мътиш главата. Аман от капацитети. И да, има значение от колко време тренираш, има ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКО, но не ми се занимава да обяснявам, гледам че си експерт и разбираш от всичко, трябва и това да ти е ясно...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 13.08.12 01:52.

Каквото искате правете.Ако щете тренирайте и по 2 пъти в седмицата.Всеки си има собствено мнение и аз изказвам своето - това е.

Неговите тренировки са леки, така, че с добро възстановяване може и 2 седмици да тренира без да спре.

Mхм точно от това ще е,леки са ми много ясно,само по 3 часа - колко ли са 3 часа (всеки ден).Нищо и половина.

14.08.12
03:22

Нали се сещаш,че за 3 часа можеш да направиш 2 серии само,можеш и 220?много е относително.
А и ако си адаптиран няма проблем да тренираш по 2-3 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1