14.08.12
02:20
Здравейте на 23г съм 178см и 83-84кг целта ми е покачване на ММ :)
Програмата ми е следната:
1ден - Гърди
2ден - Гръб + задно рамо
3ден - Крака
4ден - Почивка
5ден - Ръце
6ден - Рамо + Трапец
7ден - Почивка
Хр.Режим
1ядене - 5 варени яйца(белтъците) + буца сирене + една филия пълнозърнест хляб
2яден - Бяло Месо (пилешко) + салата
3ядене - Ориз с пилешко или Ориз със зеленчуци
4ядене - Бяло месо (пилешко ) + салата
5ядене - обикновенно към 22-23ч 50гр сурови бадеми + корни
Минимум 3л вода на ден
зимата пих следния стак : бсн нитрикс , бсн но експлод , бсн селмас и масс фх, ОН голд стандард и остнаха много доволен - искъртих се :)
Та сега искам нещо др да изпробвам от което да съм по доволен или поне толкова доволен но на по ниска цена :)
Всъшност отворен съм за всякакви мнения
14.08.12
03:37
Махай Корни-то, особено в края на деня.
И аз ги ядях доста, явно рекламата работи да те убедят че са подходящи за трениращи.
Достатъчно да погледнеш хранителните стойности обаче - Сникърса даже е по-добре, а го предпочитам многократно ;)
Изводът: или яж нещо сладко (вместо Корни-то) и му се кефи, или направо го махни от диетата.
14.08.12
07:55
Едно протеинче като Gold Standard или Pure Whey, гарнираш го с Assault и ZMA и си цар. Ако ти останат пари може и един Трибулус да добавиш. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.08.12 08:09.
14.08.12
09:38
Можеш да опиташ продуктите на PEAK,останах доста доволен пък и качих сериозно от тях. ;-)..Колкото до диетата ти за чистене ли е не разбрах..?
Мнението беше редактирано от Борян Варзоев на 14.08.12 09:39.
14.08.12
09:42
Тишо, дай тоя трибулус да го заменим с нещо - за младеж говорим все пак. :)
Един читав креатин монохидрат би стоял по-добре вероятно...
14.08.12
09:49
Аз затова писах, че евентуално ако му останат пари може да го добави. Не знам какви са нивата му на тестостерон, но дори и леко да побутне нагоре, пак е оферта. Но иначе съм съгласен, че на неговата възраст не би следвало да има проблеми с T.
А креатин не му предложих, защото има в Assault-а и макар да е proprietary blend и да не знаем колко точно е, сигурно са сложили 3-4 грама. Иначе не пречи да си вземе допълнително едно 250гр. от Pure Creatine или 300гр. от ON Creatine, колкото да добавя още по 2-3гр. за по-сигурно.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.08.12 10:23.
14.08.12
13:34
Аз бих препоръчал Tri Anabol на Peak , като следтренировъчен продукт .
казано от ME4O_TURIST на 14.08.12, 13:34:
След като го препоръчваш, вероятно можеш да дадеш и аргументирани причини за това, като например какво съдържа, в какви дози, как работи, как е проявил действието си при теб, ще ми бъде много любопитно защото аз лично не бих си хвърлил парите за подобен продукт.
Нещо не мога да схвана, “изкъртил” си се, но въпреки това търсиш нещо друго? А от къде си сигурен, че другото ще даде по-добри резултати?
Ами колега искам да пробвам нещо др , може би по-добро , може би не.За това търся мнения , препоръки.А имате ли мнение за тоя Х-фактор
14.08.12
15:57
казано от Valdis на 14.08.12, 13:52:
казано от ME4O_TURIST на 14.08.12, 13:34:
След като го препоръчваш, вероятно можеш да дадеш и аргументирани причини за това, като например какво съдържа, в какви дози, как работи, как е проявил действието си при теб, ще ми бъде много любопитно защото аз лично не бих си хвърлил парите за подобен продукт.
Цената е малко висока , прав си , но според мен си заслужава. Приемах по две дози след тренировка в продължение на три седмици . Още след първите няколко дни , апетитът ми се увеличи , започнах да се храня като мечка , а по принцип не ям много в летните месеци. Започнах да тренирам с по-големи тежести . Възстановяването също беше добро, но използвам и аминокиселини(Амино Анабол) на същия производител. Всъщност Тri-Anabola е първият продукт от тази категория, който съм приемал и може би има и по-добри , така че се извинявам, ако съм подвел някого
14.08.12
16:20
Какво има толкова да му се чудиш-протеин,креатин,но-бууст.От всичко зависи от финансите ти,но като гледам предният ти стак си отделил доста пари :X
протеин-синтракс шейка,гаспари майо
креатин-може матрица -гаспари сайз он,греен маг може и на алл американ ефкс кре-алкалин про серията е добра
но-бууст-на скоро го пих и просто нямам думи :X малко е скъп,но не мога да го сравня с никой друг бууст Muscle Marinade
16.08.12
00:44
казано от Svetlin на 15.08.12, 16:01:
ANIMAL PAK + NO explode + креатинова матрица , как ви се струва ?
Имал си пари бол, дал си :D
колеги какво ще кажете за тези 2стака:
1)Gaspari - SuperPumpMax , SizeOn MaxPer , MyoFusion
2) Controlled Labs - Gold Feast , GreenMAg , White Flood
казано от Svetlin на 16.08.12, 10:34:
колеги какво ще кажете за тези 2стака:
1)Gaspari - SuperPumpMax , SizeOn MaxPer , MyoFusion
2) Controlled Labs - Gold Feast , GreenMAg , White Flood
1) но си вземи старото гаспари ;)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 16.08.12 12:27.
колеги реших преди зимата да започна с един стак и очаквам вашите мнения :
Syntha 6 4,6кг - сутрин на гладно и след тренировка
ON BCAA 400caps 2опаковки - предполагам преди и след тренировка но незнам по какви дози ( ако помогнете ще бъда благодарен )
Creatine - преди и след тренировка по 5гр
AnimalPak 44 - 30мин преди тренировка
След това ще направя почивка и ще мисля върху нещо др.
Мнението беше редактирано от Svetlin на 13.09.12 09:16.
След много мислене и консултиране реших да се спра на класика , очаквам ваще мнения и препоръки с какво да продължа или какво да заменя , благодаря
Gold Standard
Uni-liver - ако може да ми кажете как се приема
Green Magnitude - ако може да ми кажете как се приема
Opti-men
Fish Oil