Предложения за СТАК за ММ

14.08.12
02:20

Здравейте на 23г съм 178см и 83-84кг целта ми е покачване на ММ :)
Програмата ми е следната:
1ден - Гърди
2ден - Гръб + задно рамо
3ден - Крака
4ден - Почивка
5ден - Ръце
6ден - Рамо + Трапец
7ден - Почивка
Хр.Режим
1ядене - 5 варени яйца(белтъците) + буца сирене + една филия пълнозърнест хляб
2яден - Бяло Месо (пилешко) + салата
3ядене - Ориз с пилешко или Ориз със зеленчуци
4ядене - Бяло месо (пилешко ) + салата
5ядене - обикновенно към 22-23ч 50гр сурови бадеми + корни
Минимум 3л вода на ден

зимата пих следния стак : бсн нитрикс ,  бсн но експлод , бсн селмас и масс фх, ОН голд стандард и остнаха много доволен - искъртих се :)
Та сега искам нещо др да изпробвам от което да съм по доволен или поне толкова доволен но на по ниска цена :)
Всъшност отворен съм за всякакви мнения

14.08.12
03:37

Махай Корни-то, особено в края на деня.
И аз ги ядях доста, явно рекламата работи да те убедят че са подходящи за трениращи.
Достатъчно да погледнеш хранителните стойности обаче - Сникърса даже е по-добре, а го предпочитам многократно ;)
Изводът: или яж нещо сладко (вместо Корни-то) и му се кефи, или направо го махни от диетата.

Едно протеинче като Gold Standard или Pure Whey, гарнираш го с Assault и ZMA и си цар. Ако ти останат пари може и един Трибулус да добавиш. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.08.12 08:09.

Б

14.08.12
09:38

Можеш да опиташ продуктите на PEAK,останах доста доволен пък и качих сериозно от тях. ;-)..Колкото до диетата ти за чистене ли е не разбрах..?

Мнението беше редактирано от Борян Варзоев на 14.08.12 09:39.

Тишо, дай тоя трибулус да го заменим с нещо - за младеж говорим все пак. :)
Един читав креатин монохидрат би стоял по-добре вероятно...

Аз затова писах, че евентуално ако му останат пари може да го добави. Не знам какви са нивата му на тестостерон, но дори и леко да побутне нагоре, пак е оферта. Но иначе съм съгласен, че на неговата възраст не би следвало да има проблеми с T.

А креатин не му предложих, защото има в Assault-а и макар да е proprietary blend и да не знаем колко точно е, сигурно са сложили 3-4 грама. Иначе не пречи да си вземе допълнително едно 250гр. от Pure Creatine или 300гр. от ON Creatine, колкото да добавя още по 2-3гр. за по-сигурно.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.08.12 10:23.

14.08.12
13:34

Аз бих препоръчал Tri Anabol на Peak , като следтренировъчен продукт .

14.08.12
13:52

казано от ME4O_TURIST на 14.08.12, 13:34:

След като го препоръчваш, вероятно можеш да дадеш и аргументирани причини за това, като например какво съдържа, в какви дози, как работи, как е проявил действието си при теб, ще ми бъде много любопитно защото аз лично не бих си хвърлил парите за подобен продукт.

14.08.12
13:53

И в крайна сметка на какво да се спра момчета :)

14.08.12
13:57

Нещо не мога да схвана, “изкъртил” си се, но въпреки това търсиш нещо друго? А от къде си сигурен, че другото ще даде по-добри резултати?

14.08.12
14:14

Ами колега искам да пробвам нещо др , може би по-добро , може би не.За това търся мнения , препоръки.А имате ли мнение за тоя Х-фактор

14.08.12
15:57

казано от Valdis на 14.08.12, 13:52:

казано от ME4O_TURIST на 14.08.12, 13:34:

След като го препоръчваш, вероятно можеш да дадеш и аргументирани причини за това, като например какво съдържа, в какви дози, как работи, как е проявил действието си при теб, ще ми бъде много любопитно защото аз лично не бих си хвърлил парите за подобен продукт.

Цената е малко висока , прав си , но според мен си заслужава. Приемах по две дози след тренировка в продължение на три седмици . Още след първите няколко дни , апетитът ми се увеличи , започнах да се храня като мечка , а по принцип не ям много в летните месеци. Започнах да тренирам с по-големи тежести . Възстановяването също беше добро, но използвам и аминокиселини(Амино Анабол)  на същия производител. Всъщност Тri-Anabola е първият продукт от тази категория, който съм приемал и може би има и по-добри , така че се извинявам, ако съм подвел някого

GI

14.08.12
16:20

Какво има толкова да му се чудиш-протеин,креатин,но-бууст.От всичко зависи от финансите ти,но като гледам предният ти стак си отделил доста пари :X
протеин-синтракс шейка,гаспари майо
креатин-може матрица -гаспари сайз он,греен маг  може и на алл американ ефкс кре-алкалин про серията е добра
но-бууст-на скоро го пих и просто нямам думи :X малко е скъп,но не мога да го сравня с никой друг бууст Muscle Marinade

14.08.12
18:55

незнам и аз какво да подбера благодаря ви за съветите и мненията

15.08.12
16:01

ANIMAL PAK + NO explode + креатинова матрица , как ви се струва ?

16.08.12
00:44

казано от Svetlin на 15.08.12, 16:01:

ANIMAL PAK + NO explode + креатинова матрица , как ви се струва ?

Имал си пари бол, дал си :D

16.08.12
10:34

колеги какво ще кажете за тези 2стака:
1)Gaspari - SuperPumpMax , SizeOn MaxPer , MyoFusion
2) Controlled Labs - Gold Feast , GreenMAg , White Flood

16.08.12
12:27

казано от Svetlin на 16.08.12, 10:34:

колеги какво ще кажете за тези 2стака:
1)Gaspari - SuperPumpMax , SizeOn MaxPer , MyoFusion
2) Controlled Labs - Gold Feast , GreenMAg , White Flood

1) но си вземи старото гаспари ;)

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 16.08.12 12:27.

13.09.12
01:07

колеги реших преди зимата да започна с един стак и очаквам вашите мнения :

Syntha 6 4,6кг - сутрин на гладно и след тренировка
ON BCAA 400caps 2опаковки - предполагам преди и след тренировка но незнам по какви дози ( ако помогнете ще бъда благодарен )
Creatine -  преди и след тренировка по 5гр
AnimalPak 44 - 30мин преди тренировка

След това ще направя почивка и ще мисля върху нещо др.

Мнението беше редактирано от Svetlin на 13.09.12 09:16.

24.09.12
00:48

След много мислене и консултиране реших да се спра на класика , очаквам ваще мнения и препоръки с какво да продължа или какво да заменя , благодаря

Gold Standard
Uni-liver - ако може да ми кажете как се приема
Green Magnitude - ако може да ми кажете как се приема
Opti-men
Fish Oil

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1