Сваляне на няколко килограма

14.08.12
22:04

Искам да посваля няколко килограма и ако може да не изгубя много мускулна маса. За момента съм 175/78 (напоен, наяден), мазнините са ми около 12%, сам ги сметнах незнам колко са точни. Цяла зима ще качвам мм, но мисля, че килата ще се вдигнат доста и да не мина в другата крайност. Не искам някаква фрапираща загуба на кг-ми и съответно мускул! Харесвам си се как изглеждам и затова искам да сваля от 2-4 кг не повече! Диетата мисля да е следната:
Хранене 1. 5-6 лъжици финни овесени ядки с вода
Хранене 2. 150гр пилешко месо със салата
тренировка към 12;30-13;00
Хранене 3. веднага като се прибера в нас 50гр ориз и 3-4 яйца
Хранене 4. 100/150гр пилешка пържола и салата
Хранене 5. 200гр извара
Тренировките ще са интензивни и ще правя доста суперсерии, мисля че ще е добре, така ми казаха. :)
Ако мислите, че някъде имам грешки, някъде трябва да се барне нещо, пишете! :)
Благодаря предварително, за отделеното време!

Темата беше редактирана от tomboxer на 14.08.12 22:05.

15.08.12
00:43

Закуската ти е слаба, вкарай още овесени ядки и яйца. Въобще храната/калориите ми се струват малко. Евентуално вкарай повече мазнини, може и въглехидрат във второто хранене.

15.08.12
09:34

казано от mo4ev на 15.08.12, 00:43:

Закуската ти е слаба, вкарай още овесени ядки и яйца. Въобще храната/калориите ми се струват малко. Евентуално вкарай повече мазнини, може и въглехидрат във второто хранене.

Добре, благодаря! Почти се оправих, храната наистина е малко .. и затова реших да направя друго. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1