05.08.12
13:39
Здравейте, вчера си купих Carni Matrix на Scitec nutrition и когато го отворих се оказа че е доста спечен и на бучки, трудно бих го мерил изобщо, бихте ли препоръчали да се пие? И като цяло освен влажноста дали има някакви проблеми?
05.08.12
19:33
Купувай си Л-карнитин от аптеката Adifarm 60 капсули по 500mg са 15-16 кинта.
Поне знаеш, че е съхраняван правилно и е в срок.
А тия застояли добавки по магазините съхранявани как дойде .... Поне да беше пазарувал от оборотен магазин оборотна стока ...
Иначе, има няква вероятност да се е окислил л-карнитина и да няма ефект от него, ама само предполагам не съм химик.
06.08.12
22:37
Плюс това Scitec са коментирани нееднократно в този форум ;)
казано от ME4O_TURIST на 06.08.12, 22:37:
Нямаше ли да е 12 пъти по лесно ако просто си беше казал мнението? Според човека в магазина химията си е ок, всички на марката били такива заради малък влаго-нещо си(уловител?). Почвам го цикъла след 2 дена, дано действа пущината.
Мнението беше редактирано от ddz ddz на 12.08.12 01:05.
12.08.12
13:20
казано от ddz ddz на 12.08.12, 00:10:
казано от ME4O_TURIST на 06.08.12, 22:37:
Нямаше ли да е 12 пъти по лесно ако просто си беше казал мнението? Според човека в магазина химията си е ок, всички на марката били такива заради малък влаго-нещо си(уловител?). Почвам го цикъла след 2 дена, дано действа пущината.
Е кво очакваш да ти каже ?
Колко милиграма е дозата, колко дози за в опаковката и за колко пари ги взе ?
И колко смяташ да пиеш ?
Ае що 99% от хората с 40+ ръка са комплексирани дебили? Бтв аз съм комплексиран дебил и без ръка, ама сте прости копчета.
15.08.12
14:15
А защо всички дето нямате 40 първо си купувате тъпи добавки после питате как да ги пиете и дали марката е добра ...
Да беше попитал по-рано, най-дебилно щях да ти дам адекватен отговор и полезни насоки какво да си купиш.
Отвори си учебника по химия от 7 клас и прочети как се окисляват елементите и си направи извод какво правят влагата и кислорода на химичния състав на л-карнитина.
Това да пиеш неправилно съхранявана хранителна добавка на нелепа фирма е повече от дебилно !
Аз не виждам нищо нелепо във фирмата. Ти какво си пил на тази фирма ?
Щом се продава и течен най-вероятно нищо не се случва с карнитина ако се е овлажнил .
Виж монохидрат течен няма да намериш, с него е проблем ако е овлажнен.
Мнението беше редактирано от Madboy на 15.08.12 14:44.