13.08.12
16:24
От 1 месец имам проблем със лявата става на лакътя, мислех, че нещо съм претоварил и когато отида за 10 дена на море ще мине но няма никакво подобрение. Няма значение дали съм тренирал или не предишният ден сутрин ми трябват 2-3 мин да загрея ръката, за да почне да се движи сравнително нормално. Тренирам от скоро 3 месеца защото преди си бях счупил дясната ръка. За 2 месеца нямах никакви проблеми и дясната ми ръка се възстанови на 99% като вече значително изпреварва лявата ми като сила и маса. Чудя се да си взема на Анимал Флекс или ще ми препоръчате нещо друго за ставите.
13.08.12
16:28
За мен анимал флекса е най-доброто.Пил съм го и съм много доволен от него!
13.08.12
16:31
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57108
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40090
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55878
казано от Georgi Ivanov на 13.08.12, 16:28:
За мен анимал флекса е най-доброто.Пил съм го и съм много доволен от него!
Невероятен продукт наистина бих казал, че е най-доброто в класа си за тези пари. Започнах да усещам промяната след около 4-5 дена прием по 1 пакет. Пробвай с него, ако проблемите си останат потърси професионална помощ !
14.08.12
13:36
Animal Flex или Глюкозамин хондроитин и МСМ на NOW
14.08.12
13:41
Този клас суплементи имат по-скоро профилактично значение, намалявайки пораженията от един натоварен тренировъчен режим. Да се говори, че лекуват травми е меко казано несериозно, според мен. Приемал съм и двата продукта, които си посочил, впечатленията ми от този на Now са по-добри, независимо от привидно по-богатата формула на Animal Flex.
16.08.12
14:08
Преди време един физиотерапевт от спортния диспансер ми беше казал, че и хиалуроновата киселина също върши работа при такива травми, защото ускорява възстановяването на хрущяла. Срещал съм в една-две аптеки да се продава хиалуронова киселина на таблетки и гледам, че мацките масово я купуват, защото според описанието на опаковката освен за защита и изграждане на хрущяла, тя “подпомага заличаването на бръчки и хидратирането на кожата” :D
Взех си анимал флекса, пил съм го 2 пъти до сега поне не ме прави нервен като митамините им. В момента не усещам никаква болка в лакътя и го движа нормално, но сутринта пак си ме болеше и му трябаше време да се раздвижи. Предполага по-точно за ефекта ще мога да кажа след 1 седмица още но усещам как ставите ми пукат по-малко от преди
09.05.13
15:09
казано от Кольо Пияндето на 14.08.12, 13:41:
Този клас суплементи имат по-скоро профилактично значение, намалявайки пораженията от един натоварен тренировъчен режим. Да се говори, че лекуват травми е меко казано несериозно, според мен. Приемал съм и двата продукта, които си посочил, впечатленията ми от този на Now са по-добри, независимо от привидно по-богатата формула на Animal Flex.
Да де, но хората им приписват чудодейни свойства едва ли не! Все едно да пиеш витамини и да очакваш болката да мине, но самовнушението понякога върши чудеса. Аз лично препоръчвам Цисус, защото след три кутии Енимъл Флекс, и още една камара хондроитини мсм и босвелия на Нау, единствено Цисуса оправи положението!