16.08.12
11:47
Здравейте знам ,че на някой хора определен вид креатин не им действа.А да ви попитам може ли ,ако приемаш креатинова матрица пак да няма ефект.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.08.12 13:02.
16.08.12
13:56
Разбира се.Ако беше прочел ВАЖНАТА тема за Креатина щеше да видиш,че самият автор казва,че при него е нямало ефект.
16.08.12
14:35
В темата за креатина автора казва ,че креатин не му действа, а не креатиновата матрица.Мен ме интересува дали от креатиновата матрица може да няма ефект.
16.08.12
15:42
Попринцип е малко вероятно все пак е микс от няколко вида креатин, все един би трябвало да подейства.Друг обаче е въпроса от колко време го приемаш, как го приемаш и разбира се какъв ти е хранителния режим.Проблем може и да има в това че залагаш прекалено големи надежди на продукта и очакваш смайващи резултати.
В най-лошия случай пък може и да си “non responder”. :)
Поздрави !!!
16.08.12
16:18
Как разбираш “действа”
а) “баницата” ти става от 30см на 40см за 1 месец
b) не качваш мазнини,качваш мин. 6кг чиста мм. за 1месец
c) възстановяваш се по-бързо и имаш повече сила?
16.08.12
18:44
Ами момчета храня се добре режима ми е добър.И си взех една матрица на Muscle Pharm.Почнах да я пия направих даже зареждащата фаза ,която попринцип не е необходима при креатиновите матрици ,но не съм усетил никакъв ефект до сега.Нямам големи очаквания ,но нито качвам ,нито сила имам повече от преди,нито ме напомпва.