16.08.12
20:58
Здравейте ! Реших да си направя дневник. Ще се радвам на всякакви мнения. От 10 дена започнах тренировъчен и хранителен режим - Кръгова тренировка + НВД. Дните изглеждат д/г така.
8.30 - 1 кофичка к.мляко или варено яйце с 100гр сирене или кашкавал
10:00 фитнес
>>>10–15мин пътека
упражнения с дъмбели - 1 серия х 15 повторения - повдигане нагоре, встрани, напред, навеждане напред, навеждане встрани, клекове
1серия х 15повт придърпване на вертикален, долен и горен скрипец
1серия х 15 повторения на машината за рамена и пак толкова на машината за гърди
1серия х 15повторения бедредно сгъване и пак толкова бедрено разгъване
3серии х 30 лег преса
10-15мин колело
13:00 обяд салата домати,сирене,кюфте или кебапче или наденица или пържола
16-17:00 - 1-2 моркова или 1/2 кофичка к.мляко
19-20:00 пак салата домати, сирене или кашкавал, и пак някаква скара.
Целта ми е на седмица поне 3-5кг да свалям. По този начин дали е възможно?
П.П, С всеки изминал ден ми е все по-трудно кардиото. Преди да почна НВД правих по 30-40мин, днес едва 10 успях. Видях, че НБД не се съчетава с обемни кардио тренировки. Мисля да премина на високо интензивни...
казано от Ралица Николова на 16.08.12, 20:58:
Целта ми е на седмица поне 3-5кг да свалям. По този начин дали е възможно?
ПХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХА ........ Ти май много статии от рода “Пенелопе Крус отслабна с 10 кила за 7 дена” си чела ... Преди седмица-две, четох една подобна, как някоя звезда карала на репички седмица и успяла да изпълне твоята цел. Ако искаш почни и ти като нея - ще успееш!
По въпроса ти - дали е възможно - не, не е възможно. Обяснение - потърси сама отговора, достатъчно е изписано във форума.
16.08.12
21:57
То,че е възможно е възможно е,но зависи как разбираш сваляне на кг- водно тегло,сланина,мм..Колко си висока,колко кг. си?Това,което наричаш НВД аз наричан протеинова диета с малко фибри.Без мазнини,без въглехидрати :X .Това не е никак здравословно,а след като свалиш кг. (липса на въглени=забгуба на гликоген=загуба на вода) веднага щом хапнеш малко въг. ще си върнеш така бързо загубените “кг.”.
16.08.12
23:07
Напиши колко си висока,колко килограма тежиш.Ако си с по-голямо наднормено тегло е възможно за една седмица да свалиш “3-5 килограма”,но след това свалянето ще става много по-бавно.
17.08.12
08:38
157см 73кг
17.08.12
14:15
И аз си мисля, че 3-5 килограма на седмица не е много реално - да не говорим, че и хич не е и здравословно. Доказано е, че при жените най-траен ефект се постига, когато се сваля по половин, най-много по един килограм на седмица. Така се отслабва без да се вреди на тялото и в същото време сериозно се намалява риска от появата на ужасния йо-йо ефект. Ти си тренирай упорито и се храни умно, пък всичко само ще си дойде на мястото :)