17.08.12
06:28
Здравейте,искам да ми кажете дали хранителния ми режим за отслабване е добър.Значи 185см 134кг съм и хранителния ми режим е следния сутрин-нестле фитнес 50 грама с малко мляко,на обяд-салата,следобед две яйца,вечер една консерва риба тон.между храненията ям две-три ябълки. :)
казано от PeCa7a на 15.08.12, 07:17:
Здравейте,от 1 седмица вече тренирам след доста дълга пауза,185см 128кг съм.Въпросът ми е дали да си взема някой фет бърнър като анимал кътс например или да потренирам 1-2 месеца и тогава.Диетата ми е след 4 часа нищо да не ям.
Преди два дена 128 кг,днес 134 и тва при положение че си на диета за отслабване,доста интересно.
иначе намерих по колко калории трябва да приемам-3345 но ми е малко трудно да си направя хранителен режим наистина трябва да се чете преди да се пише :) защото разбрах че тялото задържа мазнините като се гладува.
Значи изготвих си нов режим,ако може кажете дали е добър сутрин-200грама нестле фитнес ,на обед 1 консерва риба тон и 3 яйца,следобед салата с зехтин и ориз 150 гр,вечер салата и варени картофи.