19.04.10
20:16
Какви са ви впечатленията за тази хранителна добавка.
Днес си купих такава :) и затова питам.
19.04.10
20:22
Добри впечатления едва ли ще видиш. По-точно малко хора имат впечатления, но всички имат мнение... Като цяло гейнърът е една от най-ненужните добавки за мен, а това, че е на Нутрим не помага никак... Както и да купил си го, изпий го, но занапред по-добре купувай протеин, за предпочитане вносен.
Ами прав си проблема е там, че нямам възможноста в момента да копувам вносни работи. Като започна работа ще гледам скъпото.
Но сега нямам възможност скъпо да взимам :)
казано от Vlado89 на 19.04.10, 20:36:
Тия пари по добре ги дай за пържоли и пилешко, отколко за пръдним-нутрим.
Е месата аз не ги купувам в къщи, наще пазаруват :D и меса има споко :)
От гейнърите може да напълнееш. Но само с лостове и лицеви опори едва ли ще направиш големи мускули http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40406/P0/
казано от Миро на 20.04.10, 15:24:
От гейнърите може да напълнееш. Но само с лостове и лицеви опори едва ли ще направиш големи мускули http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40406/P0/
Ами аз миналата година започнах да тренирам за пръв път. В края на лятото за има няма два месеца направих това, но зимата малко пропуснах да тренирам и сега като се затопли пак започвам.
Също миналата година като започнах да тренирам едвам 2 набирания правех, есента преди да прекасна тренирането поради студът :D вече правех 6 набирания. Сега мисля да почна по упорито да тренирам :)
Аз когато започнах да тренирам започнах с точно този протеин: SUPER MASS GAIN на Нутрим!Незнам дали е от протеина или от нещо друго,но качих кила за много кратко време и то ММ!Изпих кило и половина и бях адски доволен обаче го спрях,защото има много лош вкус,но за мен той им е най добрият протеин на Нутрим!Пил съм суроватката им “уж” най-скъпият им пил съм Pro Gold 90 “уж”най-продаваният им,но по хубав от Super Mass Gain не видях ! Не си купих след това него,защото спрях да пия протеини макар,че съм изпил доста от много качествени марки сега съжелявам, че съм дал тези пари,но това е бях се запалил :)
казано от s1m3on на 20.04.10, 19:49:
Този който съм взел аз е с нов вкус на БИСКВИТА, много ми хареса на вкус :)
Това е някакъв нов вкус,аз бях си купил с шоколад,но това преди 1-2 години :) Ако имаш някакви много добри резултати драсни ми едно лс :)
П.П Като казвам добри резлутати имам предвид едно 5-6 кг ММ на месец !
казано от F.A’U на 21.04.10, 09:20:
Хах, 5-6 килограма от един гейнер - ММ - лелеле
Първо се научи да изписваш правилно Gainer(Гейнър)после критикувай!Защо да е невъзможно лично аз съм качвал толкова сега може да не е апсолютно чиста ММ,но как да се изразя смесено ММ и М така ли...не става :)!Казах на човека да ми пише ако качи 5-6 килограма , но не само мазнини !
21.04.10
16:39
Аз качих 10 кила само от амино и зеленчуци, признавам си./.
21.04.10
16:40
казано от s1m3on на 19.04.10, 20:16:
Какви са ви впечатленията за тази хранителна добавка.
Днес си купих такава :) и затова питам.
Логично е първо да разпиташ преди да купуваш каквото и да е. :Д
Ами аз гледах не български, ама 50 лева нямам да дам за добавки в момента :)
Направих си експеримент, когато ходя да тренирам нали преди тринировка взимам добавката и един ден викам да не я взимам да видя как е. Е бая тегаво беше без добавката, според мене има ефект но за килограмите не сам се теглил още. Когато се претегля ще пиша пак :)
26.05.10
15:13
казано от s1m3on на 26.05.10, 14:28:
Направих си експеримент, когато ходя да тренирам нали преди тринировка взимам добавката и един ден викам да не я взимам да видя как е. Е бая тегаво беше без добавката, според мене има ефект но за килограмите не сам се теглил още. Когато се претегля ще пиша пак :)
Внушението е голяма работа ей! Я вместо “супер гейнъра” - един час преди тренировки хапни едни овесени ядки с мед - да видиме дали няма да е доста по-добре.
Майтапа настрана ама внушението е нещо голямо, аз вече всеки ден си внушавам, че раста, внушавам си че раста със всяка изминала минута хаха, внушавам си как на тренировката ще вдигам по тежко от предината тренировка. Психиката е нещо иключително и съм убеден, че тя е много по силна от което да а е лекарство, но учените още не са я разгадали и като цяло човешкия мозък ! :)
Здравейте всички ! Преди време четох статии как този гейнър не действал но го купих ! изпих 3 кутии по 400гр. и нямах абсолютно никакъв ефект !Първите дни си викам “Айде това е малко количество, втората седмица ще има ефект” дойде и втората и третата седмица и нито качих килограми, нито ми се повиши силата ! За тези, които мислят да го вземат - по-добре си вземете един креатин и не си давайте парите за просотии !
Мнението беше редактирано от Pavka BG на 03.03.12 00:42.
29.02.12
18:04
Нутрим са си боклуци, на всички е ясно, ама ти сериозно ли искаш да постигнеш нещо с 1.2кг гейнър за ТРИ седмици ? Това количество по принцип се пие за не повече от 4 дни.. Още ми е чудно що купувате тия боклуци..
29.02.12
18:07
Хаха,как може да очакваш да качиш от един гейнър сила,мускулна маса и бла бла.
Хайде да не се изразявам за по-горните мнения по 5-6 кг мускулна маса за месец ,като това дори за година не можеш да го постигнеш,особено с някъв гейнър без да знаеш нищо за тренировки и хранителен режим.
29.02.12
18:42
1,2 кг. гейнър и очакваш ефект? Със същия успех можеш да пръднеш срещу колата на баща си и да очакваш тя да е пребоядисана.
Добре тогава. Кажете от колко кг. може да се очаква някакъв ефект ? Не съм много запознат с хр. добавки така, че обяснете моля ви !
02.03.12
18:52
Маса се качва чрез храна,като искаш толкова гейнър,всеки път като искаш да пиеш 1 доза гейнър вземай 100 грама пилешко и 200 грама захар и ей ти гейнър..
Другият вариант ако искаш добавки е да си вземеш суроватъчен протеин + декстроза и ей ти гейнъра..
02.03.12
22:03
Аз ако тръгна с моята кола за Гърция, колко бензин ще изгоря?
Ти явно си мислиш, че от кило гейнър, качва 5 кг. мускули :D
17.08.12
08:46
ВСИЧКИ ВНОСНИ ПРОТЕИНИ КОИТО СЕ ПРОДАВАТ В БЪЛГАРИЯ СА БОКЛУЦИ ПРОИЗВЕДЕНИ В КИТАЙ
Модерация: Писането с главни букви е неприемливо в този форум!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.08.12 08:50.
казано от Nikolai Dimitrov на 17.08.12, 08:46:
ВСИЧКИ ВНОСНИ ПРОТЕИНИ КОИТО СЕ ПРОДАВАТ В БЪЛГАРИЯ СА БОКЛУЦИ ПРОИЗВЕДЕНИ В КИТАЙ
Модерация: Писането с главни букви е неприемливо в този форум!
Ти не си добре
17.08.12
10:26
истината боли трудно се приема трябва време докато се асимилира в мозъка
Е щом си мислиш, че е така значи би трябвало да е така. Аз говоря от опит с добавки закупени от тук и закупени от САЩ. Магазини, цени и марки няма да коментирам. Ще ти покажа едно клипче за да се образоваш малко ;)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 17.08.12 11:57.
17.08.12
14:06
няма смисъл от образователни клипове! не съм казал че няма качествени чужди добавки а че тези които се продават в България повечето са произведени в Китай
казано от Nikolai Dimitrov на 17.08.12, 14:06:
няма смисъл от образователни клипове! не съм казал че няма качествени чужди добавки а че тези които се продават в България повечето са произведени в Китай
Я кажи марките да знаем тогава, а и нещо повече информация (giggle)
17.08.12
14:31
Марките са ясни всички добавки пакитирани в българия,от български производители съставките им не идват сащ а от чайна тоун :D
Но всносните си идват от точните дестиниции
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 17.08.12 14:31.
11.01.13
19:41
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.01.13 22:05.
15.01.13
17:36
казано от s1m3on на 26.05.10, 14:28:
Плацебо ефекта е голямо нещо.
14.09.13
00:25
казано от head_hunter на 29.02.12, 18:42:
1,2 кг. гейнър и очакваш ефект? Със същия успех можеш да пръднеш срещу колата на баща си и да очакваш тя да е пребоядисана.
Направо ме разби с този коментар :D