AMINO WHEY [Nutrim]

13.08.05
16:33

Какво ще кажете за аминокиселините на Нутрим, някой ползвал ли ги е ? И какъв ефект се усеща ? По принцип знам, че аминокиселините на прах са най-лесно усвоими => са най-добри, докато на Нутрим са на капсули... Та какви за вашите мнения за тях??

14.08.05
10:06

Това под каква форма са аминокиселините не влияе на усвояемостта им.Аз веднъж си взех амино уей на нутрим.не бях доволен , пък и на опаковката не пишеше колко грама белтък доставя дневната доза, но имам чувството че е нещо от порядъка на 5-15 гр.Като цяло бях разочарован , защото очаквах друго...

14.08.05
17:52

е какво очакваше от една опаковка амино :?:  :lol:

15.08.05
18:26

тогава не знаех толкова колкоте сега.Но и сега не е много  :lol:  така че...

15.08.05
18:31

Начи не стават аминокиселините на Нутрим ?!

15.08.05
18:39

Може и да стават.нека каже някой който е изпил повечко опаковки.

15.08.05
19:55

Пише ем в сайта пълна информация
В капсулите какво има нали е прах

16.08.05
18:39

Точно сега пия тези аминокиселини- Взех ги от БИЛЛА - 21 лева - 120 капсули. При мене наблюдавам засилен мускулен растеж, в сравнение с периода, когато не ги пиех. По - бързо възстановяване. Издържливоста не ми е направило впечатление да се е увеличила драстично - както при креатина. Сега ги пия на чисто - без никакви други добавки. Пия по 2 капсули след тренировка и по 2 преди лягане. В нетренировъчен ден - по 2 капсули преди лягане. Вода не съм забелязал да се задържа в мускулите, както при креатина.

16.08.05
21:10

Явно всеки трябва да ги пробва поотделно, щото на секи различно може да подействат.

16.08.05
23:51

добро утро Clemenza :wink:

17.08.05
10:39

Е аз знам, че е така, но все пак исках да чуя отзиви за този продукт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1