13.08.05
16:33
Какво ще кажете за аминокиселините на Нутрим, някой ползвал ли ги е ? И какъв ефект се усеща ? По принцип знам, че аминокиселините на прах са най-лесно усвоими => са най-добри, докато на Нутрим са на капсули... Та какви за вашите мнения за тях??
Това под каква форма са аминокиселините не влияе на усвояемостта им.Аз веднъж си взех амино уей на нутрим.не бях доволен , пък и на опаковката не пишеше колко грама белтък доставя дневната доза, но имам чувството че е нещо от порядъка на 5-15 гр.Като цяло бях разочарован , защото очаквах друго...
Точно сега пия тези аминокиселини- Взех ги от БИЛЛА - 21 лева - 120 капсули. При мене наблюдавам засилен мускулен растеж, в сравнение с периода, когато не ги пиех. По - бързо възстановяване. Издържливоста не ми е направило впечатление да се е увеличила драстично - както при креатина. Сега ги пия на чисто - без никакви други добавки. Пия по 2 капсули след тренировка и по 2 преди лягане. В нетренировъчен ден - по 2 капсули преди лягане. Вода не съм забелязал да се задържа в мускулите, както при креатина.
Явно всеки трябва да ги пробва поотделно, щото на секи различно може да подействат.