18.08.12
01:13
Първите 6 дни от приема изглеждаха така : 5 грама веднага след тренировка с една лъжица мед , 20-30 минути по-късно след тренировачно хранене . Не тренировъчен ден - 5 гр след кардио с лъжица мед и 20-30 минути по-късно хранене . В старанието си да държа инсулина висок с приема на храна за kреатина ето какво получих :
Тежест в корема и спазми
Подуване
Газове
шестия ден се стигна и до диария
Седми и осми ден - прием : 5 грама веднага след тренировка с аминокиселини . След около 50 минути след тренировачно хранене .
Тежест в корема и спазми -НЕ
Подуване -НЕ
Газове - НЕ
Диария..? Познахте - НЕ
Съветвам хората с подобни проблеми приемащи креати с храна да пробват на гладно или с аминокиселини(също вдигат инсулина)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.08.12 11:56.
18.08.12
11:35
Много си зависи от човека,но да имам един познат със същият проблем и при него така просто не му понася моното.При мен не е така аз съм правил зареждаща фаза с по 20гр креатин в първата седмица с храна и тн. без проблеми.Другият вариант е кре-алкалин с него той няма никакви проблеми,абе изчистена формула!
В какво се изразяваше старанието ти да поддържаш инсулина си висок през целия ден ? Наясно си, че фруктозата не е най-удачния вариант да правиш това нали ? Ако държиш да бухаш много захари, постарай се те да са други.
18.08.12
17:13
Никъде не казвам през целия ден . Наблягам след тренировка защото четох някъде че креатина се усвоявал по-добре с бърз въглехидрат заради вдигането на инсулина.
18.08.12
19:11
Аз като си бях взел креатин монохидрат не правих зареждаща фаза и имах отличен ефект. При всеки си е индивидуално.