В какъв аспект различно?
Гледам да не ям плодове непосредствено ( близките 2-3 часа преди лягане).
Ами първо - това е риба ... не знам за теб, но аз след като ям риба, имам вкус на риба в устата си доста дълго време, въобще не разбирам как може да ти е вкусно да ядеш плодове след консумация на риба или морски дарове.
Второ - рибата е белтък, белтъкът се нуждае от 3 часа, за да се преработи от организма качествено. Мисълта ми е, че ако беше консумирала плодовете 3 -4 часа след вечеря, те нямаше да затормозят храносмилателната ти система и сигурно нямаше да имаш такива проблеми с тях :)
Личен съвет - консумирай си плодове отделно от всякакви хранения.
Съвета ще го приема, мерси много.
Но все пак не се разбрахме. :)
Нямам проблем със бананите и малините или които и да е пресни плодове, по което и да е време на деня.
Имах проблем със двете шепи стафиди, които изядох вчера сутринта, които си бяха самосиндикално хранене.
Просто една шепа е окей, 2 - не са. Поуката е взета.
казано от Богдана Пеева на 16.08.12, 21:47:
Имах проблем със двете шепи стафиди
Привет. Пробвала ли си да накисваш сушените плодове във вода и да видиш как ти действат?
19.08.2012
Тренировка: Л карнитин 1,2 гр.
1. бърпита 5
2. катерач 20
3. лицеви 8
4. 20 клека
5. 20 напада
6. 50 джъмпинг джака
7. 30 крънча
8. 20 байка
1+2+3, 4+5+6 в супер серии, цялото повторено 2 пъти като рутина, с почивка между рутините. 7+8 - 2 пъти, в супер серии пак.
20 мин вело, средно интензивно
няколко стойки на ръце на стена, всички с успешно отлепяне и задържане.
Храна:
КЛА 1гр
Закуска: 2 филии пълнозърнест хляб, едната с извара, другата с фъстъчено масло и банан, 1 литър чай от мента, подсладен общо с 2 ч.л. мед
Обяд: 100 гр пуешко филе, 50 гр извара, 2 белтъка, 1 жълтък, сварени,1 авокадо, домати, краставици.
Следобяд: 1 филийка препечен хляб.
Вечеря. 200гр. пуешка шунка, 200 гр извара, 1 морков, 1 домат, 1 лъжица фъстъчено масло.
След като ВБД не ми се отрази добре още на първия ден, правим втори опит с НВД, от утре, понеделник.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 20.08.12 00:10.
Боли ме стомах цял ден и ми се повдига зловещо.
Не съм спала. Няма много за описване, но все пак.
11ч. чай.
14ч. парче хоуммейд киш със сирене и броколи. Очевидно беше добро решние защото много успокои стомаха ми, даже излязох да потичам.
нещо започна пак да ми се гади, тъй че не знам дали ще ям, но ако ям, ще е препчена филийка черен хляб. Най много с малко сиренце.
Знам, че нямам никакъв белтък днес, но ситуацията и извънредна а и ми е много лошо.
Тренировка особена нямаше. Малко джогинг. Напади, клекове, джъмпинг джакс - 20, 20, 50 - 2 сериики, колкото да се пораздвижа. крънчове на земя, байк преси - 2х30 и пак 2х30.
Чувствах се ужасно и по този повод се поглезих с чифт от тези бебчета. Всъщност ако не исках да ги разтичам, нямаше сигурно изобщо да изляза. Страхотни са, преродих се.
(досега тренирах с един стар Конвърс, пред полуразпад)
Преяждането беше със кашу - 300 гр, сушени смокини -300 гр и един черен шоколад -100 гр. Голяма издънка е, знам, и се чувствам виновна и ще бъда много благодарна ако никой не ми натрива сол в раните. Вече е свършило, и честно казано, никога не ми е било толкова лошо на другия ден. Тъй че урока е научен.
http://www.shop.puma.co.uk/Women’s-Complete-Fox-Trail-Running-Shoes/185423,en_GB,pd.html&cgid=13270#!i=21&color=05_dark_shadow-ceramic_green-white
Мнението беше редактирано от BGDN. на 18.08.12 21:58.
честита покупка :)
Иначе за мен проблемът е в това
казано от BGDN. на 18.08.12, 21:57:
и се чувствам виновна
и мисля, че никой не би могъл да ти натрие повече сол, от тази която сама си натриваш...
минало, свършено. chill :)
Да си кажа, по скоро се чувствам тъпо,че сама се прецаках и си причиних всички болки.
Не мисля, че някога ми е било по зле на стомаха.
Но преди малко си препекох филийка черен хляб, направих си чайче от мента и се чувствам много по-добре.
Утре ще съм на крак и в кондиция.
Фийби, благодаря за подкрепата.(F)
казано от BGDN. на 19.08.12, 01:11:
Не мисля, че някога ми е било по зле на стомаха.
Винаги може и по-зле да е :)
19.08.12
11:17
Хубаво е, човек да осъзнава грешките си. Това е една от основните стъпки към промяната. А пък още по-хубаво е да ги поправя и да не се връща назад. :)
На няколко пъти се опитвах да постна нещо, но има бъг очевидно и постовете ми не излизат.
Така, няколкото дена, в които не писах минаха общо взето скучно.
Опитах се да мина на НВД. Изводи:
-И без това си позволявам въглехидрати веднъж дневно на закуска, не искам да се лишавам и от тях. Ако трябва и да смятам и зеленчуците в НВД трябва да си умра от глад.
-Приема ми за момента е 2.7 -3.0 гр белтък на килограм тегло, въглехидратите ми вървят около 100 гр на ден, мазнини си взимам от ядки, авокадо и риба най вече. Доста прилично и все пак поограничено
-Храня се нормално и се чувствам добре.
-След равносметка на калориите, дневният ми баланс пак е отрицателен.
-На другите режими се чувствам сякаш се самонаказвам отново. Не мисля, че това влиза в приоритетите ми вече.
-Тренирам си отговорно и съвестно, на максимум и с удоволствие.
-Ако няма как да постигна целта си без НВД/РБД, ако не мога да намаля % подкожни мазнини чрез просто разумно ограничение, тогава фък ит. Има други ползи, които усещам все по силно. Свалила съм 10 килограма за последните 8 месеца, не съм провал и не е било безрезултатно.
Откакто се върнах на старото си хранене всичко си дойде на мястото. Тренировките ми си станаха отново пълноценни и удволетворяващи, а не мъчителни.
21.08.2012.
ставане
1 капсула КЛА
10.00 50гр овесени ядки, 150 мл мляко 2%, чай с лъжичка мед, 2 кивита.
11.30 100гр пуешко филе + 20 гр зрял чедър
13.30 -Л-карнитин 1.2 гр- 14.00 тренировка
16.00 протеинов шейк
19.30 цалата - спанак, краставица, червена чушка, домат, морков, половин авокадо, 50 гр извара, 100 сьомга
21.00 200 гр извара, орехи, 2 кивита.
тренировка:
загряване: 6 минути пътека 9км/ч
1.Напади с дъмбели х20
2.Клекове х20
3.Джъмпинг Джакс х40
4.Плие 2х12 @ 5кг
5.Сумо клекове 2х12
1+2+3 - 3 пъти в суперсерии
бедрено сгъване 1х12 @8 2х12 @6
бедрено разгъване 3х12 @ 6
повдигане на пръсти от стоеж на машина 2х 12 @ 15
Вдигане на краката изправени от лег на ръба на пейка 3х12
Вдигане на краката свити от лег на ръба на пейка 2х12
Крънчове на земя 2х20
коремни на наклон 4х15
Кардио 10 мин интервално, 10 монотонно
вакуумки
разтягане
Добър вечер :)
22/08/2012
ставане
1 капсула КЛА
9.30 50гр. овесени ядки+ ч.л. мед, 150мл. мляко 2%, черен чай с мляко, още една ч.л. мед, 2 кивита, малко къпини, 25 гр орехи.
11.30 филийка пълнозърнест ръжен хляб с извара.
Л карнитин 1,5гр.
Тренировка.
30 мин след тренировка - протеинов шейк
15.30 - салата като вчерашната, със сьомга.
19.30 - импровизирано рататуй - броколи, тиквички, чушки, гъби, със 30-40 грама зрял чедър разтопен отгоре, мном, 100гр. пуешко филе отстрани.
чай с мляко в момента.
Тренировка:
Заграване: 7 мин крос тренажор + разгряване на стави.
Лицеви опори 2 х 8
Хибридни Арнолд преси - 3х12 @ 2,5
Вдигане ръце напред с дъмбели 2х10 @ 2,5 (колкото и смешно да е досега ги правех с 1,25 и ме беше срам затова не съм писала килограми)
Вдигане ръце встрани с дъмбели 2х10 @ 2,5(същото)
Айрън крос 3х12 @ 5
Бицепсовово сгъване на долен скрипец с подхват 3х12 @ 5
Придърпване на вертикален скрипец, пред гърди и зад врат 3х12 @ 5
пек дек 2х10 @ 4
Наклони встрани за коси коремни 3х20 @ 10
Вдигане на краката изпънати от лег на ръба на пейка 3х12
Крънчове на земя 2х30
20 мин интензивно кардио, първите 10 интервално.
Хибридните Арнолд, железният кръст и бицепсовото сгъване ги опитах днес за пръв път и ми харесват. Като че ли мога да правя първите с повече килограми, но не исках да си правя експерименти на първи път. Следващият. Доволна съм от тренировката си като цяло, чувствам я пълноценно натоварваща.
Поствам снимчици на салатата и рататуито, ей така просто. :)
Мастер на двойните логове. :D Вчера заспивах права затова пак заедно.
21/08/2012.
след ставане: 2 кивита
закуска: 2 филийки ръжен, пълнозърнест хляб, 2 белтъка , 1 жълтък, 30 гр чедър, малко боровинки, черен чай с мляко и ч.л. мед
Тренировка.
след тренировка: протеинов шейк
обяд: 130 гр консерва риба тон (във вода) +70 гр кафяв ориз + 40 гр пълнозърнеста паста + 20 гр чедър.
snack: 75 гр кашу
вечеря: 200 гр пилешки гъри, 1/2 авокадо, салата.
1 час преди лягане пригладнях: 100 гр пуешка шунка.
Тренировка:
заграяване с бърпита и катерачи
клекове 3х15@5
напади 3х15@10
вдигане на изпънати крака от лег на пейка 2х20
30 мин кардио, 10 от които хийт.
Л-карнитин, КЛА 3 капсули, мързи ме да ги пиша. Кла-то свършва след 2-3 дена.
бележки: ударих си тооочно калорийния баланс. :/
22/08/2012
след ставане: 1 киви
закуска: филийка ръжен пълнозърнест хляб, намазани със резен намачкано авокадо с мед, черен чай с мляко.
Тренировка.
след тренировка: протеинов шейк.
Обяд: 3белтъка, 1 жълтък на омлет със спанак, напълнен и затворен с броколи, гъби, 100гр. пуешка шунка, 25 гр чедър.
snack: тарелка с малини и ягоди.
вечеря: салата, 200 гр. рикота,(боже, колко много обичам, беше реално удоволствие) 100гр.пуешка шунка
1 час преди да легна: 100 гр пуешка шунка.
Тренировка.
загряване 8 мин на крос тренажор.
1.клякане 3х15 @10
2.напади 3х15 @10
3.слайдери х30
4.повдигане на таз х30
5.глутеус ритници х20
1 до 5 без почивки , 3 кръга
10 мин хийт
планк 45 сек
стойки на ръце на стена.
Бележки и разсъждения: 22/08/ - първи ден от много време, в който не съм се поддала на никакво изкушение. Рикотата не я броя :D, нямаше преяждане с ядки, малки блокченца черен шоколад, сушени плодове, половин буркан фъстъчено масло и прочие ‘проблемни храни’.
Не знам до каква степен е правилно, но чистото месо преди лягане успешно заменя вечерния глад за сладко. Много бих искала да чуя мнение, защото ако не е лошо, мога да продължа да го правя.
25.08.12
20:58
Привет! Много ти се радвам на дневника и го следя с интерес. Исках да те питам планираш ли си храненията? И по-точно освен калорииния баланс следиш ли по-стриктно приема на белтъчини, въглехидрати и мазнини, или просто се стремиш да хапваш основно протеин и по-малко въглехидрати без да смяташ точни грамажи?
О. Мерси :>
Хм, храненето ми е малко еднообразно в поредните дни, защото зависи много от това, което имам в хладилника стараейки се да оползвотворявам колкото се може повече без да изхвърлям храна. 90% от храната ми е прясна и сурова и така се получава. Примерно днес правих зеленчуци на фурна, заради които отворих консерва с царевица, което автоматично значи, че утре ще има салата с риба тон за да оползотворя остатъка от царевицата.
Планирано е силно казано, правилата са ми общи.
Изтеглям основно плодовете си преди/по време на закуска, въпреки, че понякога посягам към тях и в ранния следобед. Закуската ми е обикновено въглехидратно преобладаваща, с умерени мазнини. По-рядко е белтъчна, ако правя сутрин кардио, е след него и пак е белтъчна. (избягвам въгл. и мазнини в след-кардио храненето)
Обикновено обядът ми е високобелтъчен, с малко-умерени мазнини. Ако закуската ми е била белтъчна, си позволявам тук въглехидрати - кафяв ориз, пълнозърнеста паста, филийка пълнозърнест хляб.
Вечерите ми са леки - най често бяло месо или лека риба, със салата или зеленчици на пара.
За калорийния баланс: всъщност го сметнах онзи ден за пръв път... По-скоро си следя пропорциите на макронутриентите да са ми общо взето Б>М>или=В. Белтъка ми е около 140 гр дневно. Мазнините ми обикалят около 50 гр, толкова и въглехидратите.
!! Това не е най-правилният подход. Желателно е при изюисление на отрицателния калориен баланс при НВД да си сметнеш белтъка. после въглехидрата и да “попълниш” остатъка с мазнини. Тази е моя си модификация и не искам да звучи все едно е обезателно добра.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 25.08.12 23:38.
25/08/2012
‘ранЪ:
1 киви
закуска: половин авокадо с чаена лъжичка мед, черен чай с мляко, тарелка с боровинки, няколко малки резенчета пуешка шунка, 2 лъжички извара.
Час и половина по-късно. 100тина гр. пуешка шунка на ролца с извара.
тренировка.
протеинов шейк
изхвърчах по работа.
следобед: парче домашен чийзкейк, божествен.
вечеря: 200гр. пилешки гърди. зеленчуци запечени в йенска тенджера без мазнина.
Тренировка: кардио
25 минути пътека, 15 от които хийт
2х15 подвигане на крака
2х20 коремни, пълни
2х6 oblique twists
2х20 крънчове
1х30 байк преси
2 странични планка, 2 фронтални
вакуумки
за днес, довечера.
26/08/2012
Храна, олеле майко :D
ставане
1 киви, 2 капсули КЛА
закуска: овесени ядки с ч.л. мед, черен чай с мляко, къпини
2 часа по-късно: малко пуешка шунка с малко извара на ролца пак.
л карнитин
тренировка
протеинов шейк
обяд: спанак, 70 гр извара, 130 гр риба тон, 50 гр царевица, 1 морков
снак: малко шунка.
снак: 40 гр черен шоколад
до края на вечерта: 100тина гр. фурми, 100тина грама сурови ядки, микс, 100 гр рикота, ягоди, малини и боровинки, общо към 400 гр.
пия едно чайче от лайка в момента и си гледам ли, гледам менюто. И грам не се ядосвам (sun)
Тренировка:
5 минути загряване на елиптикал+ стави
1.Придърпване на вертикален скпипец 3х10@6
2.Пек дек 3х10@3
3. Хибридни Арнолд преси 2х10@2.5
4.Повдигане на ръце встрани с дъмбели 2х10@ 2.5
5. Повдигане встрани с дъмбели 2х10@2.5
6. Железен кръст 2х10@4 (май :? )
7. Трицепсово разгъване на машина 2х10@2
8.Повдигане на изпънати крака от ръба на пейка 3х15
9. Глутеус мостове 3х20
10. Крънчове 3х20
1+2, 3+4+5, 6+7, 8+9+10, без почивка между упр. в дву/трисет.
10 минути интервално кардио.
планкове, 2 фронтални, 2 странични по 30-45 сек.
Разтягане. Стойки на ръце срещу стена, успявам да балансирам по-спокойно вече без опора на краката.
Бележки: Като че ли се чувствам по-силна. Качих се на кантар, информативно, но не в най-добрите условия. Първоначално ме шокира, но откровено казано сега ми е все едно. Тежа значително повече отколкото преди да започна, но се чувствам по-добре.
27/08/2012
закуска:125гр. кисело мляко, 30гр. домашна гранола, малини, ягоди, боровинки, 1 банан, 1/4 авокадо, малко ядки, малко канела, чай с мляко
снак: 1 банан
тренировка
протеинов шейк
обяд: 50гр рикота, 1 средна батата на фурна, 1 филе от бяла риба на фурна
снак. 50гр извара +4-5 бадема
вечеря: 200гр пуешко филе, салата: спанак, морков, краставица, домат, лъжица царевица, чушка, 4-5 лешника
след вечеря: 2 моркова
тренировка: кардио
1. Наклон встрани за коси коремни за всяка страна@ 10кг
2. Вдигане на крака от лег на ръба на пейка
3. Обратни крънчове
(1+2+3 )- 20, 15, 10, 5 повторения, без почивки никъде.
Планкове странични по 45 сек, фронтален - 1 мин
Вакуумки
15 мин хийт на пътека 13км/ч - 6 км/ч
След обяд изпаднах в някаква емоционална дупка и се затъжих за вкъщи много. Реших да направя обичайното и се спретнах да тичам в дъжда. Не тичах много, към 1,5 км да съм избягала по крайбрежната алея и се загледах в хълма на края на града. Имаме си едно възвишение, което даже си има малка електричка за мързеливите, а иначе си е туристическа пътека. От година живея тук, а никога не съм се качвала, хората ходят основно на разходка и да се полюбуват на гледката. Вързах връзките и кротко заподтичвах нагоре в дъжда. Хем тренировчица, хем избистряне на главата. Беше хубаво и пречистващо усещане, от каквото имах нужда, че имах много мрачни мисли. Стигнах до горе, щракнах една снимка и слязох обратно. Времето реши да резсее облаците ми, и въпреки целият дъжд, ми даде хубав залез. Прилагам и двете.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 28.08.12 01:39.
Абърстиут, Уелс. 12 хиляди население, 9 от които студенти. :D Не е лошо, по принцип.
28/08/12
ставане
Последни 2 капсули КЛА
закуска: 20гр. овесени ядки, 125гр. кисело мляко, боровинки, ягоди, 1 банан, канела, 4-5 лешника, чай с мляко и мед.
снак: 1 белтък+ малко пуешко + 15 гр зрял чедър 25% масл.
тренировка
протеинов шейк +малко пуешко
късен обяд: салата със 120-30гр. сьомга, половин авокадо, 20 гр чедър 25% масл, 10-ина лешника, 2-3 сушени кайсии.
снак: замрзен банан, боровинки, малини, 1 ябълка с канела.
вечеря: 100 гр телешко филе.
тренировка:
1 час хълмист преход - излязох пак да катеря хълма, защото снощи стигнах само до върха а пътеката продължаваше от другата страна. Оказа се, че имало друг град там :D
Върнах се по същия път и си отидох на фитнес. Там:
1. Хибридни Арнолд преси 3х10@2,5
2. Повдигане ръцете встрани с дъмбел / напред с дъмбел 4х10@2,5
3.Придърпване на вертикален скрипец 4х10@5 със смяна на хватовете
4. Пек-дек 1х12@3, 2х10@4
5.Трицепсово разгъване на машина 3х10@ 2 (ужас.)
6. Железен кръст 3х10@4
7. Напади с тежест 2х15@10
8. Клекове с тежест 3х15@10
9. Вдигане на изпънати крака от лег на ръба на пейка 2х15
10. Крънчове
11. Планк - 1 мин, странични -30 сек.
12. Вакуумки.
1+2, 3+4, 5+6, 7+8+9, 10,11,12.
стречинг.
доволна и сънлива :)
29/08/2012
150гр къпини
закуска: 3 белтъка, 1 жълтък на омлет, спанак, 150 гр пилешко филе, 20 гр чедър
навън Латте on the go. <3
тренировка.
протеинов шейк
Обяд: Салата, 100 гр сьомга, 10 гр чедър
снак: 150гр. извара. +100 гр пилешко филе
вечеря: зеленчуци в йенска тенджера, 20 гр. чедър.
А леле как не ми се ядеше месо или какъвто и да е белтък...
Кардио ден.
1. Клекове с диск 10кг
2. Напади с диск 10кг
3. Вдигане на изпънати крака
1+2+3 в серии - 20, 15, 10, 5, без почивка между сериите
2х20 крънчове, 2х20 байк преси.
30 мин вело - монотонно
планкове вакуумки
Мнението беше редактирано от BGDN. на 30.08.12 13:21.
Бърз update:
Понеже съм си шматка, доста дълго време си мислих как ми изглежда свръх нереално да дърпан толкова малко на скрипците.
И понеже чак ме е срам каква съм патица :D, ще кажа само, че под 5 съм имала предвид 5 плочки. (няма килограмово означение)
След справка с единия инструктор се оказа, че 1 плочка = 5 килограма. Тъй че дърпам с 25 всъщност. :)
Добър вечер :)
Днешната тренировка:
1 Загрявка 7 мин. кардио
2 Напади с диск 10 кг 3 х 12
3 Лицеви опори 3 х 10
4 Разтваряне на дъмбели в страни от наклон напред 3 х 10;
5 Плие с диск 10 кг 2 х 20
6 Повдигане на дъмбели напред 2х10 @2,5
7 Повдигане встрани за рамене 2х10@2,5
8 Лег-преса 2х8@110
2+3+4 ; 5+6+7 - с почивка само между трисетовете.
Корем: всичко заедно без почивки
9 крънчове 1х30, 1х20
10 повдигане на изпънати крака от лег 2х15
11 alternating v-ups 2х20
12 байк преси 2х20
13. Преден планк 2-3 х 40 до 120 секунди;
10 мин хийт вело
Храната: закусих с 2 яйца на омлет и малко кашкавал, 1/2 авокадо
след тренировка протеинов шейк
следобед латте
до края на вечерта 400 грама пилешки гърди на два приема с 2 салати.
чаша черен чай в момента.
Направих обновяване на първия си пост: малко цели, малко инфо.
Престрашавам се да постна снимки.
Първата (в огледалото е от 8/08. - 2ра седмица в залата.
Втората е от 28/08. само двайсет дни по-късно.
Не искам да си въобразявам, че има прогрес, защото не гоня бързи (и краткотрайни решения), но като че ли има.
Кардио ден
2х20 крънчове с 2,5 диск зад врат.
2х20 руски туистове
2х15 вдигане на изпънати крака от лег.
2х20 аlternating v-ups
35 минути кардио - 25 монотонно, 10 хийт.
храната...
преди закуска шепичка боровинки, за закуска пак същия омлет със спанак и чедър, 1/4 авокадо
тренировка.
след нея протеинов шейк.
късен обяд - 100гр. телешко филе, малко чедър, салата, 1 кофичка кисело мляко 3.5%, половин авокадо.
кафе с мляко.
вечеря - 200гр. пилешки гърди, гриловани зеленчуци.
въгл: ок. 40 гр. (без зеленчуците, с авокадото), белтъци: ок. 110гр. мазнини: ок. 60гр.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 01.09.12 00:18.
01/09/2012
шепа къпини
закуска: Омлет от 2 яйца със спанак, кофичка кисело мляко 3.5%, половин авокадо.
тренировка.
протеинов шейк.
обяд: 250гр козе кисело мляко 6%, 130гр консерва риба тон, спанак,домат, 1/3 краставица, морков.
вечеря - 250гр пилешки гърди с 1 тиквичка, 1 домат, 1/2 глава лук на грил.
Тренировката: я обърках, бях останала с грешното впечатление, че е време за Б ден, а то било А. нищо де
1 Загрявка
2 Напади с диск 10 кг 3 х 12
3 Лицеви опори 3 х 10, вторите 2 серии на пейка
4 Разтваряне на дъмбели в страни от наклон напред 3 х 10@ 2,5
5 Плие с диск 10 кг 2 х 20
6 Повдигане на дъмбели напред 2х10 @5
7 Повдигане встрани за рамене 2х10@5
8 Лег-преса 2х10@110
9 крънчове с 5кг диск зад врат 2х20, 1х20
11 alternating v-ups 2х20
12 байк преси 1х30
13 руски туист 2х20
14 глутеус мостове с един вертикален във въздуха 2х20/крак
15 мин кардио пътека, 10 мин хийт. 5 мин излизане със 7,5 км/ч
Рандъм мисъл:
Домашно
козе
кисело
мляко.
толкова вкусно.
must.resist.eating.it.all
Мнението беше редактирано от BGDN. на 01.09.12 22:59.
едит: 150 гр ядки снощи.(dull)
пак се омазах. днес тренировка няма да има, че не мога да си наваксам с домашните задачки.
мислех да ударя един бодирок по късно.
02/11/2012
тичане навън към половин час, качване на хълм, една табата бърпи/ hi knees/ катерач/ butt kickers.
Храна няма да описвам.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 02.09.12 23:10.
03/09/2012
Храната вече нея помня, но не беше изрядна.
загрявка 5 мин на кростренажор.
ден А от програмата
тренировките ми са доста еднакви и честно казано бая ме мързи да ги описвам.
отивам на крадио, бай.
едит: Някой може ли да предложи хоуммейд десерт, не си падам по шоколад (освен черен, не в големи количества) и сиропирано сладко.
Нещо по-леко и не прекалено сладко? Замислям се да пробвам на вики сиренките, но да си попроменя към подслаждане.
(МЦ чудовище съм)
Мнението беше редактирано от BGDN. на 04.09.12 21:24.
04.09.12
21:36
Здравей, можеш да пробваш крема, който си правя с авокадо, банан, какао, кокосови стрърготини и ванилия или пък палачинките без брашно - само с яйце и банан, които Ивчето Пивчето беше описала.
Също сладоледът с банани и пъпеш от тук: http://vanillka.com/2012/08/03/bubbly-vegan-icecream/ . Има доста варианти и с протеин, но аз съм на друга вълна в момента.
едит: Някой може ли да предложи хоуммейд десерт, не си падам по шоколад (освен черен, не в големи количества) и сиропирано сладко.
Нещо по-леко и не прекалено сладко? Замислям се да пробвам на вики сиренките, но да си попроменя към подслаждане.
(МЦ чудовище съм)
Нали си на нвд :) какви са тия десерти
04.09.12
21:53
казано от BGDN. на 28.08.12, 01:33:
Пейзажа от първата снимка е само за патронче в единия джоб и мезе в другия ;д
Мнението беше редактирано от donsir на 04.09.12 21:54.
Пред МЦ нищо не важи.
Не, малко по-сериозно, няма да се вманиачаваме чак толкова, десерт веднъж на известно време не е повод за умиране.
Пък и все пак, аз други прегрешения нямам. Не близвам алкохол, цигари не пуша, не излизам вечер :Д :Д :Д
05/09/2012
Храна:
палачинки от 1 банан и 1 яйце на тефлонов тиган, 2 супени лъжици фъстъчено масло, 1/4 авокадо.
малко къпини
Омлет от 2 яйца, 10 гр топено сирене, 15гр синьо сирене.
300 гр котидж чийз (няма такава праса :D като го почна и няма спиране)
тренировка
протеинов шейк
салата: домати, краставици, чушки, 1/4 авокадо, 10гр. син’о сирене.
350гр. кисело мляко.
Тренировка:
1 Загрявка 7 мин. кардио на пътека
2 Напади с диск 10 кг 4 х 15
3 Лицеви опори 4 х 10
4 Разтваряне на дъмбели в страни от наклон напред 4 х 10;
5 Плие с диск 10 кг 3 х 20
6 Повдигане на дъмбели напред 2х10 @2,5
7 Повдигане встрани за рамене 2х10@2,5
8 Наклони встрани с 10кг диск са коси коремни мускули 2х20
9 крънчове с 5 кг диск зад врат 2х20
11 глутеус мост с един вертикален крак във въздуха х20/крак.
уморена и сънлива, май ще се спи тази вечер :)
06/09/2012
Честит празник, съфорумци. (F)
Храната:
1/2 банан, 1/4 авокадо, 100гр кисело мляко, канела, няколко капки мед, 2 супени лъжици фъстъчено масло
тренировка.
протеинов шейк.
100 гр сьомга, салата червена чушка и домат.
100 гр телешко филе 3%м.
150 гр пилешки гърди с броколи на фурна и сирена - 20 гр топено, 20 гр синьо, 50гр извара.
тренировка: кардио
15 мин кростренажор, 20 мин интензивно вело.
бележки: Имам болка в ляв тибиалис, затова реших да заменя тичането с вело и крос днес. Да се наблюдава.
Кристъл Касълс пуснаха нов сингъл след дълго мълчание преди две седмици, още не мога да му се нарадвам.
Такам:
закуска: 1/3 банан (че остана..), 1/4 авокадо, няколко капки мед, канела, плочица сирене (някакво странно полско, напомня на фета, сууупер вкусно, 12%), 100гр кисело мляко, 1 с.л. фъстъчено масло.
обяд: 100гр сьомга, червена чушка, домат, 1/4 авокадо, 10 гр синьо сирене
снак: 100 гр сирене (от същото, довърших го) + 1 ч. лъжичка фъстъчено масло (и него го довърших)
тренировка
1 белтък
2 смокини в 8 вечерта, лайк а бос :D (съквартирантката ми ги купила за помирение, че се бяхме хванали за гушите, знае че са ми любимият плод и просто като ги видях, край.)
вечеря: 150гр пиле, домат, краставица, чушка, лук.
след вечеря: 250(!!)гр рикота, 10%
Тренировка: Ден А - клековете, вертикален, пек дек, етц. Всички по максимум серии, с по 8-12 повторения. Мързи ме да го описвам, но беше хубава тренировка. Кардио не правих, имам екстрасистоли от снощи вечерта. (Относително редовни са при мен, най-вече нервички, но все пак)
Утре го пиша дъждовен, заради сърцето. Смятам да го комбинирам със доста чай от мента, мързел, учене, рисуване и леки салатки, че с това месо и сирена ми е малко тежко. Само на обяд смятам да хапна някакво белтъче, да не е без хич.
Чудя се как да тълкувам гробната тишина във дневника - справям се прилично, справям се трагично или никой не ме чете? :D
Имам нужда от съвет, на някой по-компетентен от мен. Чудя се:
Много ли ям или (предполагам) е нормално горенето на мазнини да се забавя постепенно колкото по-малко стават? На около 21-22% съм в момента.
От 27% до 22% слязох значително по-бързо, отколкото сега. За последният 1 месец не мога да отчета видима промяна. 1 см в бедрата, но без разлика в талията и ханша.
Промяната отвътре я чувствам прекрасно - общият тонус, активността, всичко е налице, тук-таме виждам някое коремно мускулче, когато е в напрегнато състояние :D (смешно, смешно, ама не ми се е случвало досега и се радвам като циганче на баничка).
Честно казано, се усещам много по-комфортно в тялото си и съм доволна от усилията и прогреса си. И то само за 2 месеца. Не очаквам и не искам нищо не става бързо, имам много отдаденост и търпение, мнението ще си го ползвам по-скор за лична мотивация/успокоение.
Лека нощ на всички. (F)