Трябва ми хранителен режим за покачване

Тренирам фитнес от два месеца без хранителен режим и реших да си направя хранителен режим, с който да качвам ММ. Висок съм 1,80, на 15 години съм и тежа 70 кила. Бихте ли ми дали някакви препоръки. Изчислих калориения си баланс и той е по 1500 калории, но не знам колко над това трябва да приемам. Бихте ли ми дали някакъв хранителен режим?

Темата беше редактирана от Антонио Павлов на 19.08.12 11:26.

Noctis Caelum

19.08.12
11:49

В раздела за хранене можеш да погледнеш за много и различни хранителни режими.За теб според мен ще е най - подходящ РБД . Като цяло гледай закуската ти да включва яйца , овес с мляко , може пълнозърнест хляб с извара,а за основните хранения комбинирай месо,риба,ориз,картофи,салати.Яж много плодове,зеленчуци и ядки.Пий много вода.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 19.08.12 11:52.

19.08.12
12:52

15 години, 1.80см, 70кг и ти е показало 1500ккал. ?
Странно ... би трябвало да ти покаже над 2000

19.08.12
13:21

Нещо не си изчислил правилно, не може да е 1500 ккал. Пробвай пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1