Petya's Diary - New hope

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.07.12
22:28

28.07.2012: 19 часа фаст
06;30 - Тренировка
15;10 - 3 варени ^яйца (135гр) + домат + краставица + царско кюфте (50гр) + 16 мини маслинки + 250гр сини сливи
19;50 - 120гр пилешки гърди + домат + краставица + 2 резена лимон + 5 маслини Мамут.
Добавки - витамини и минерали.
Тренировка :  ХИЙТ  20/10 + загрявка 1км.

Храна - днес дойде малко в повече от колкото трябваше.

Размисли - спокоен и приятен ден. Пак имаше обикаляне по жегите, но само около 2 часа.
А морето наближава, нямам търпение вече.. :)

29.07.12
21:53

29.07.2012: 19 часа фаст
11;20 - 3х30 коремни преси; 3х10 на всяка страна вдигания на крака встрани от легнало положение; 3х10 вдигания на крака от вис;  3
15;10 - омлет от 3 ^яйца (140гр) + домат + краставица + 30гр пилешки гърди + 15 мини маслинки + 370гр диня
18;00 - 2 резенчета кренвирш
19;50 - 125гр пилешки гърди + домат + краставица + 6 маслини Мамут.
Тренировка : почивка.

Храна -прилична.

Размисли - пълен мързел днес, постоянно се местя ту на стола, ту в леглото.. :D

30.07.12
22:40

30.07.2012: 19 часа фаст
12;10 - Тренировка
15;10 - 140гр пилешки гърди + домат + краставица + 6 маслини Мамут + спагети на фурна (спагети, кашкавал, сирене, домати, кренвирш)
19;00 - 145гр пилешки гърди + домат + краставица + 15 мини маслинки.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения

Ab Ripper

Храна - ужасна. Днес май беше последният ден на палеото, че с тия спагети всичко отиде по дяволите. :) Уж щях да хапна малко, колкото за “десерт”, ама то пак си стана моето, т.е. тъпчене. (giggle)

Размисли - въпреки лошата храна днес, тренировката пак беше супер. Доволна съм. :)
В сряда заминавам за морето, така че утре ще ми е последният “режимен” ден. Ще бъде двуразов ден - кардио сутринта и към обяд една здрава тренировка за крака и корем. Още от сега усещам, че в сряда ще имам здрава мускулна треска. :D
Утре по някое време може да седна и да напиша мнението си за режимите, към които се придържах до сега. А днес ще ви помоля за малко помощ относно това как да тренирам, когато съм на море. Смятам да си взема лаптопа и всеки ден да правя Ab ripper, ако леглото е стабилно разбира се, но може и да не е добра идея..
Ще се радвам, ако някой даде някакви предложения за тренировчици, като се има предвид, че мястото в стаята ще е малко (багажа ще е много :D ) и ще разполагам с лост за набирания. :)

31.07.12
12:23

Нека кажа няколко думи за палеото и цикличното:
Палеолитната диета е добра, но е доста строга. Придържах се към нея около месец и половина и в някой дни направо се побърквах от еднообразието на храната. Но имам смесени чувства към нея. Мисля че и с някой друг по-строг режим бих постигнала същите резултати, дори при наличието на млечни. Изглежда, че просто явно имам някакъв проблем с храносмилането, а не с млечните, защото и през този месец и половина от най-малкото, което хапна или пийна пак ми се подува корема.
Цикличното хранене обаче ме очарова. Аз по принцип предпочитам да имам по-малко хранения, но да са по-обемни и добре си паснахме с него. То като се замисля не съм се придържала към ЦХ кой знае колко дълго, мисля че към седмица-2, но определено бих го продължила.
Иначе равносметката за този месец и половина е -3 кг и -2-3 см от талията, други мерки не съм взимала. Но определено поизчистих.

Сега на морето няма да спазвам режими, даже и след него мисля да отида малко на село, където по принцип си е здравото ядене. Но може би ще си продължа ЦХ, само че този път прозорецът ще е по-дълъг, към 6-7 часа. Още не съм решила категорично, тези дни ще преценя.

За тренировките още се чудя дали да почина 2 седмици, или да правя следното:
За крака - Табата с клек със собствено тегло
За корем - Ab ripper.
Като тренировките за крака и корем ще  ги редувам през ден, а всеки път, когато мина през лоста за набирания, да си правя вдигания на крака от вис.
Надявам се да чуя мнението на някой по горния въпрос.
Май това е всичко, което имах да кажа, ако се досетя за още някоя глупост - ще пиша.
Поздрави!

31.07.12
13:56

Качвам и 3 снимки. Не е това, което трябваше да бъде, но не е и това, което беше. :)

31.07.12
16:33

Супер си, Петя. Аз не знам накъде искаш да отслабваш още? :)

31.07.12
18:20

Благодаря ти, VI cC, но това изобщо не ме удовлетворява, има още много какво да се желае. Догодина се надявам да се сетя малко по-рано да чистя, че и бал предстои. (giggle)

31.07.12
18:44

нямаш абсолютно никаква промяна, просто си слаба. Нямаш основа за преса, защото не ядеш и се пребиваш от тренировки, а можеш да бъдеш прекрасно фитнес гадже. Иди на тая почивка и вземи почини...отсега мислиш за тренировките там. Само ако знаеш колко хубави моменти съм изтървала на подобни ваканции мислейки за тренировъчния си режим.

31.07.12
19:25

Благодаря, Дива, винаги се включваш с изключително ценни за мен съвети.
Права си, нямам развита коремна мускулатура, която да се покаже, когато изчистя достатъчно, но смяташ ли, че липсата й може да е точно от тренировките и малкото храна? И наистина ли смяташ, че тренировките са ми много?
Странно ми е и на мен, че за толкова време не успявам да развия корема, докато ръцете и гърба вървят доста добре.
Много бих се радвала и ако ме посъветваш как да продължа с храната и с тренировките, за да се превърна в “фитнес гаджето”, за което спомена. (blush)

31.07.12
19:47

казано от Petya на 31.07.12, 19:25:

Благодаря, Дива, винаги се включваш с изключително ценни за мен съвети.
Права си, нямам развита коремна мускулатура, която да се покаже, когато изчистя достатъчно, но смяташ ли, че липсата й може да е точно от тренировките и малкото храна? И наистина ли смяташ, че тренировките са ми много?
Странно ми е и на мен, че за толкова време не успявам да развия корема, докато ръцете и гърба вървят доста добре.
Много бих се радвала и ако ме посъветваш как да продължа с храната и с тренировките, за да се превърна в “фитнес гаджето”, за което спомена. (blush)

Пфу, аз ако разбирах толкова с това щях да си вадя хляба , но все пак ще опитам :D

1. Намали тренировките на 3, мах 4 пъти седмично, поне за начало
2. Тренирай силово/както досега/ цяло тяло, просто сменяй упражненията за различната мускулна група.
3. Не прави силова с табата и /или интервално. Прави ги оттделно, като ти доскучае или не ти се прави силова. Защо ги правиш ? Имаш ли отговор на този въпрос.
4. Спри с този корем, рипъри, табати и т.н., Планк, ренегадско и някой друг крънч ти е предостатъчно. Ти го претеренираш  и затова не върви. Повечето имаме склонност да съсипваме от тренировки, тази част която смятаме, че не е перфектна и ефекта става обратен.
5. Увеличи храната, анаболната храна/ месо, яйца, масло, орехи и т.н/, а не зарзавата
6. Не тренирай толкова рано сутрин

Какво значи “изчистя достатъчно”, тя кожата не може да се свлече :D Ребрата ти опъват там... Чувала си че корема най-много се влияе от стросовите хоромни. Опитай да си спестиш кортизола от ранните тренировки, честите тренировкие премислянето на храна и ОКБ, малкото сън, пък може и да се получи нещо.

Ако се сетя още нещо ще пиша

31.07.12
20:32

Ейй, страхотна си, много благодаря. :)
Сега след морето смятам да спра да правя ХИЙТ, защото може да се каже, че не съм му голяма фенка. Тичам по скоро за да сваля някое кило, от колкото за удоволствие. Така че като изключа кардиото от тренировъчния режим остават 3 по-сериозни тренировки - в понеделник, сряда и петък. Да продължа ли да си ги правя тях, достатъчни ли ще са? Може и да добавя още някоя тренировка, че 4 почивни дни ще ми дойдат много :D
Добре, ще гледам да огранича тренировките за корем до 2 пъти (макс) седмично, като ще избера някои основни упражнения, без да прекалявам с количеството им.
Храната ще я увелича, то аз по принцип си обичам месо, млечни, яйца, така че няма да ми е проблем.
Рано вече няма да тренирам, поне това лято. Сега като изключа кардиото ще се наспивам хубаво всяка сутрин. Ще гледам и да елиминирам стреса напълно, поне докогато е възможно.

Хайде, по-късно ще напиша още малко глупости и ще ви оставя на спокойствие около 2 седмици :D

31.07.12
23:03

31.07.2012: 19 часа фаст
06;30 - Тренировка 1
12;30 - Тренировка 2
14;10 - 160гр пилешки гърди + домат + краставица + 15 мини маслини + около 200гр мусака
16;00 - 2 лъжички мусака + 2 мини меденки + 2 бисквитки (85 калории бяха, отгоре имаха захар :D ) + 1 кейкче (40гр)
18;45 - домат + краставица + 29 мини маслини.
Тренировка 1 :  ХИЙТ  20/10 + загрявка 1км.
Тренировка 2:
Крака и корем 
Крака:
1. Заден клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
Корем:
табата 20/10 :
1. mountain climbers
2. steam engine
3. V-преси
4. Chinese Abs

5. коремни преси - 3х30 повторения
6. Наклони встрани с дъмбели - 3х30 повторения
7. Вдигания на крака от вис - 3х10 повторения
8. Вдигания на крака встрани от легнало положение - 3х10 повторения на всяка страна.

Храна - то май от днес започна гадната работа, ама здраве да е. Чувствам се добре. :)

Размисли - днес правих последната ХИЙТ тренировка за сезона, чак догодина ще има пак :D
Уж имаше толкова много да пиша, ама нещо нямам желание. Аз заминавам утре като няма да се притеснявам нито за храна, нито за тренировки. Ако ми се дотренира, ще тренирам, ако ми се дояде нещо - ще ям.
На вас мога само да ви пожелая много приятни емоции и тежки килограми. (muscle) (sun)

01.08.12
22:05

Здравейте, пак съм аз. :D
Преди малко пристигнах на морето и след като хапнах коремът ми отново се поду много, та се зачудих дали да не си взема някакви ензими, които да подпомагат преработката на храната поне през тези дни. И тук отново ще ви помоля за помощ - чудя се дали да потърся папая ензимите на NOW, или да си взема някакви други от някоя аптека?
Моля ви, препоръчайте някаква марка.. (wasntme)

02.08.12
19:27

Искам да попитам при ЦХ, когато съм във фаст периода, т.е. още не съм отворила прозореца или пък вече съм го затворила, какви напитки мога да употребявам? Може ли бира, кафе, мента с мляко, вино... ?

П.П. днес си купих папая ензимите на NOW, скоро ще мога да изразя мнение как се чувствам.

02.08.12
19:46

160гр пилешки гърди + домат + краставица + 15 мини маслини + около 200гр мусака

нищо чудно да се подуе, пак залиташ към безмислени добавки според мен.

02.08.12
20:12

казано от Petya на 02.08.12, 19:27:

Искам да попитам при ЦХ, когато съм във фаст периода, т.е. още не съм отворила прозореца или пък вече съм го затворила, какви напитки мога да употребявам? Може ли бира, кафе, мента с мляко, вино... ?

От изброените - кафе, без захар. Можеш и чайове, пак без захар.

02.08.12
21:52

Harley, не става въпрос само за тази комбинация. Много пъти преди съм споменавала, че от най-малкото ми се подува коремът, дори да не са някакви извратени комбинации, а само месо например. Наистина може да е поредната глупост, която правя, но поне тези ензими, които си взех са с главна съставка папаин и уж са “по-натурални”. Но каквото и да става не вярвам да ми навредят, напротив даже.  :))

Благодаря за отговора, Витан. Ще се постарая ако изобщо ми се допие някакъв алкохол да го огранича в рамките на прозореца.
Поздрави! ^^

14.08.12
21:56

Здравейте! Вече съм си тук.. :)
На морето си изкарах страхотно, но за съжаление свърши. Храната беше отвратителна, имаше от всичко и по много. Мисля че съм качила около 3-3,5 кг. :D Тренировки нямаше, само от време на време се раздвижвах леко и плувах.
Честно казано тази година не съм никак доволна от тялото си, но е нормално, прекалено късно почнах чистенето, пък и съм доста лакома напоследък. Хубавото е поне, че сега не ми пукаше какво мислят другите за тялото ми. :)
Там гледах да се придържам към ЦХ, като прозорецът беше около 6-7-8 часа. Днес и утре мама ще ме поглези, а от вдругиден влизам в релси. :D Мисля да се върна към режима ми от миналата година (РБД), но още се замислям дали да го комбинирам с ЦХ, или да се храня 4-5 пъти на ден.. приемам съвети.

Ето и един гларус от мен (sun)

15.08.12
22:10

15.08.2012: 18 часа фаст
Храна - лоша
Добавки - 2x Papaya Enzymes.
Тренировка :
Крака и корем 
3. Плие - 3х12,10,8
5. Глутелус ритник - 3х24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. V-преса - 3х12 повторения
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
10. Вдигания на крака встрани от легнало положение - 3х10 повторения на всяка страна.

Днес ми беше последният “гаден ден”. От утре си продължавам РБД в комбинация с ЦХ. Ще видя как ще ми се отрази тази комбинация и ако не се чувствам добре, може да се върна към по честите хапвания.

16.08.12
12:13

От както се прибрах се чудя как да организирам тренировките си и това, което успях да измисля е:
Понеделник - гърди и гръб (както досега, но без аб рипера)
Вторник - Кръгова
Сряда - корем и крака (както вчерашната)
Четвъртък - почивка
Петък - рамене и ръце (както досега)
Събота - Кръгова
Неделя - почивка.

Кръговата ще е както я правих преди, т.е.
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
5 кръга от всичко!

Ако някой ден ми се дотренира още, може да направя някой аб рипер или нещо подобно.
Ще ви помоля за мнение дали е добре, какво да добавя/махна. Много ми е сложно с тия тренировки..

16.08.12
22:26

16.08.2012: 19 часа и половина фаст
11;45 - кафе
13;30 - 40гр овесени ядки + 200гр кисело мляко + 10гр протеин PhD
15;30 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр)
17;30 - 3 резенчета (малки) кашкавал
18;20 - омлет от 3 ^яйца + домат + краставица + 65гр сирене + 20гр кашкавал + 1 винер (35гр).
Добавки - няма.

Храна - не е идеална, но е в пъти по-добра от последните 2 седмици. :)

Размисли - от вчерашната тренировка имам супер яка мускулна треска, направо не мога да повярвам (party)
Днес смятах да тренирам, даже направих първата серия от едно упражнение, но реших, че е по-разумно да почина при положение, че цялото тяло ме боли. :)
Имам и няколко въпроса:
1. Дали ще е удачно от време на време да сменям овесените ядки за закуска с някоя домашно приготвена манджа като мусака, огретен от картофи, спагети, боб.. ? Въпросната манджа ще е готвена от майка ми, т.е. няма да е приготвена по най-здравословния начин.
2. Проблем ли е в кафето, което пия във фаст периода, да слагам стевия?
3. Проблем ли е понякога да пийвам по чашка бира? :D На морето свикнах с вечеря да пия по една биричка и сега нещо ме гони жажда за нея. (wasntme) И какво смятате за Арияна Радлер? Става ли за пиене, или е по-добре да заложа на класическата бира (giggle)

16.08.12
22:29

Ариана Радлер е един боклук. Чак ми е чудно как ти е хрумнало да я пиеш с нещата, дето ги съдържа :D
Ама пий бе, щом ти е на душътъ... И да, разнообразието винаги е добър вариант -  боб, шкембе, гюзлеме... всичко муцай!

17.08.12
00:53

Интересно ми беше да опитам, макар че наистина като видях състава останах учудена как може една напитка да съдържа толкова много гадости. Значи ще си льокам обикновена бира, ще се опитам да е в ограничени количества :D

17.08.12
22:30

17.08.2012: 20 часа фаст
11;20 - кафе
13;00 - Тренировка
14;30 - доста мусака (сигурно към 400-450гр)
16;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли
18;15 - 1 пълнозърнест земел (70гр) + 80гр контра филе (печено на грил-тиган с няколко капки УниСос) + домат + краставица + 30гр сирене + 4 маслини Мамут.
Добавки - няма.
Тренировка :
Рамене и ръце 
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите  - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели  - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.

Храна - зле, прекалено много въглехидрати днес...

Размисли - мързелив ден. Любимата ми тренировка, за около 20 минутки. :)
И отново имам един глупав въпрос - много ли е мусаката в подобни количества? В по-голямата си част тя е картофи, кисело мляко и яйца, но все пак..

18.08.12
21:35

18.08.2012: 20 часа фаст
3х5 вакуумки
12;15 - кафе
13;10 - Тренировка
14;30 - 400гр мусака + 2-3 глътки Арияна Радлер
18;20 - 85гр контра филе + 1 пълнозърнест земел (70гр) + 25гр кашкавал + домат + краставица + 20гр сирене + 5 маслини Мамут.
Добавки - няма.
Тренировка :
Кръгова:
5 кръга от всичко!

Храна - маааалко по-добре от вчера.

Размисли - от днес пак започвам с вакуумките с надеждата да се поприбере коремът. Чудя се само 3х5 дали е добре?

19.08.12
22:07

19.08.2012: 20 часа фаст
3х5 вакуумки
12;15 - кафе
14;40 - овесена питка (40гр овесени ядки, 50гр ^яйца, 10гр ^мед, канела, стевия) + 250гр кисело мляко
16;00 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 бисквитки Престиж с мюсли
18;15 - 135гр контра филе + домат + краставица + 30гр сирене + 200мл бира.
Добавки - няма.

Храна - прилична, пийнах си биричка.

Размисли - супер отвратителен ден... Яко напрежение и нерви, дори и лятото няма почивка от тях..

20.08.12
00:14

Наскоро си взех замразени горски плодове, някой може ли да ми препоръча какво да ги правя? :)

20.08.12
00:21

казано от Petya на 20.08.12, 00:14:

Наскоро си взех замразени горски плодове, някой може ли да ми препоръча какво да ги правя? :)

Аз си правя този шейк. Всъщност за момента използвам пресни плодове, но в рецептата са замразени. Ако нямаш бадемово мляко - става, разбира се, и с краве. Протеинът го пропускам. Май моята рецепта много взе да се отличава, но идеята е от тук :)

20.08.12
00:54

казано от Petya на 20.08.12, 00:14:

Аз обожавам да ги ям както са си замразени - тип сладолед/ледено сокче :)

20.08.12
12:21

Благодаря за предложенията, момичета!
Вече реших какъв шейк ще си направя, остава само да има някой по-нисковъглехидратен ден (giggle)

20.08.12
22:15

20.08.2012: 20 часа фаст
3х5 вакуумки
11;40 - кафе
13;10 - Тренировка
14;30 - 30гр овесени ядки + 130гр кисело мляко + 120гр ^грозде
18;15 - 2 пилешки пифтета (125гр) + 1 ^заешко кюфте + ^домат + краставица + 30гр сирене.
През деня - 10-12 бисквитки Роден край с мляко, 2 бонбона Ментос
Добавки - няма.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения

Храна - зле е, ама не ми пука особено. Хапнах си бисквитки, защото ми се ядяха. Даже майка ми направи днес някакъв кекс с банани и лешници, който мирише страшно вкусно и вероятно ще го пробвам утре.
Заешките кюфтета ги донесоха нашите вчера и мисля че са пържени. Ама пък бяха вкусни. :)
Както обещах преди морето, започвам да променям отношението си към храната. Вече няма да се впрягам толкова за няколко бисквитки, за хапка пържено или нещо подобно. Когато и каквото ми се яде, ще си ям. Ще гледам все пак да не се оливам.

Размисли - поредният отвратителен ден. Научих за някои неща, които не ми се искаше и сега постоянно ще съм нервна, тъжна и разочарована, понеже и не мога да споделя с никой.. Няма отърване от това напрежение.. :)

Мнението беше редактирано от Petya на 21.08.12 12:08.

20.08.12
23:17

Напрежението основно сами си го създаваме.

21.08.12
12:11

Съгласна съм, но когато гледаш по цял ден как един от най-близките ти хора плаче и не можеш да направиш нищо, за да го промениш, знаеш тайна, която ще го нарани още повече, но не трябва да казваш... Не винаги напрежението е наше дело. :(

21.08.12
22:11

21.08.2012: 20 часа фаст
3х5 вакуумки
12;00 - кафе
13;20 - Тренировка
14;30 - джънк + 1 парти бутче с няколко лъжици бял ориз (манджа, готвена от майка ми)
18;30 - 85гр вратна пържола + ^домат + краставица + 30гр сирене + 3 маслини Мамут.
Добавки - 2х Papaya Enzymes.
Тренировка :
Кръгова:
5 кръга от всичко!

Храна - доста кофти. Уж щях да хапна само от кекса на мама (който беше невероятно вкусен!), ама си хапнах по малко и от други гадости. Няма значение, супер ми е. :D

Размисли - днес се чувствам малко по-добре. Напрежението леко намаля, надявам се скоро да свикна с факта и да не мисля вече за тия неща.
П.П. като изключим гадния джънк, който присъства от време на време в менюто ми, според вас добре ли се справям с ЦХ? (wasntme)

21.08.12
22:33

Само не разбирам защо кекса на майка ти се води “джънк” ... в смисъл, много по-добре е да си набавяш въглехидрати от домашния кекс на майка ти, пред купешки “джънкфуудс” бъкани с какво ли не в тях.

Мнението беше редактирано от Nathan на 21.08.12 22:34.

21.08.12
23:24

казано от Petya на 21.08.12, 22:11:

Уж щях да хапна само от кекса на мама (който беше невероятно вкусен!), ама си хапнах по малко и от други гадости.

Това имам предвид под джънк. Пък и кексът на майка ми го слагам в тази категория, защото има една чаша захар.. :)

22.08.12
22:52

22.08.2012: 20 часа и 30 минути фаст
3х5 вакуумки
11;00 - кафе
12;50 - Тренировка
15;00 - 2 филии Вита (70гр) + 150гр извара Маджаров + 1 ^яйце + ^домат + 4 маслини Мамут + 3-4 лъжици ориз (от манджата)
18;20 - 100гр вратна пържола + ^домат + ^краставица + 40гр сирене + 4 маслини Мамут.
Добавки - няма.
Тренировка :
Крака и корем 
3. Плие - 3х12,10,8
5. Глутелус ритник - 3х24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. V-преса - 3х12 повторения
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
10. Вдигания на крака встрани от легнало положение - 3х10 повторения на всяка страна.

Храна - прилична. Хапнах и 2-3 вилички от сладкиша с бисквити, кисело мляко, сметана и сладко, ама направен с недиетични продукти.

Размисли - хубав ден. Тренировката беше много яка, пък и не съм плакала днес.. какво повече мога да искам (giggle)

23.08.12
22:28

23.08.2012: 20 часа фаст
3х5 вакуумки
09;30 - кафе
12;00 - кафе
14;40 - 80гр пиле на фурна + лютеница
14;50 - 2 филии Вита с 1 ^яйце + 100гр извара + ^домат + 4 маслини Мамут + 4 бисквитки Роден край с мляко
17;30 - ^грозд
18;30 - 85гр вратна пържола + ^домат + ^краставица + 30гр сирене.
Добавки - няма.

Храна - горе-долу.

Размисли - днес мина сравнително добре. Имам лека мускулна треска на краката - супер. :)
А утре ще ям пица.. :D

25.08.12
12:17

24.08.2012: 19 часа и половина фаст
3х5 вакуумки
09;00 - кафе
10;00 - Тренировка
14;10 - 2 парчета пица (тънки, но не много малки) + 2 чаши кола лайт
17;00 - парче козунак + чашка прясно мляко + тоник (около чашка)
18;15 - 40гр вратна пържола + 100мл прясно мляко с 20гр протеин PhD.
Добавки - няма.
Тренировка :
Рамене и ръце 
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите  - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели  - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.

Храна - зле и вкусно :D

Размисли - много съм щастлива. В понеделник заминавам с една приятелка за 2-3 дни във Велинград. Ще падне яко релакс, дано да забравя всички проблеми поне през тези дни. (sun)

25.08.12
23:47

25.08.2012: 20 часа и половина фаст
3х5 вакуумки
11;40 - кафе
13;00 - Тренировка
14;50 - 2 филии Вита + 1 ^яйце + 100гр извара + ^домат + 4 маслини + 85гр козунак + 100мл прясно мляко + 1 бисквитка Роден край с мляко
17;00 - 2 резена кашкавал
18;00 - 195гр пилешко бутче (от Билла, обезкостено) + ^домат.
Добавки - 2х Papaya Enzymes.
Тренировка :
Кръгова:
5 кръга от всичко!

Храна - то си се вижда.. Мислех днес да не я описвам, поне малко да не се излагам, ама нека си стой.
Подгонил ме е някакъв голям апетит към гадости, а лошото е че не се впрягам особено. След Велинград май ще е време да се стягам..

Размисли - приятна тренировка, приятен ден.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1