Въпрос : )

20.08.12
00:48

Здравейте отново :) Целта ми е сваляне на килограми, което се е превърнало в мисия невъзможна напоследък. Абсолютно ми се объркаха представите за нормално хранене, съчетано със спорт. Та питането ми е при следното хранене и не толкова физически усилия ( имам предвид през деня съм в движение нон- стоп, но дотолкова) защо не свалям. При по-малко калории би трябвало да се сваля, нали?
Закуска - резен пъпеш
междинно - 2 тънко нарязани пилешки филенца тандем(от тези за сандвичи)
обяд - салата от чушка, краставица и лук с малко оцет и сол + малко черен хляб
междинно - пъпеш и пак 2 тънки филенца
случва се да изям и парче шоколад, 2 -3 лъжици сладолед, но това е.
Благодаря предварително, ако имате някакви съвети!

20.08.12
01:25

Ръст и тегло ?

20.08.12
01:33

173 см, тегло 52-53 кг :)

20.08.12
02:02

Ами така като ти гледам храната, почти нямаш въглехидрати и мазнини, което означава че приемаш малко калории дневно. Предполагам гориш повече, отколкото приемаш, което в твоя случай е добре. Не мога да разбера, защо не можеш да свалиш още. А и при тези ръст и килограми, не мисля че трябва да сваляш, няма какво! :)

20.08.12
03:15

резултатите идват бавно, а и незнам какво искаш да сваляш при тези кг и тази височина

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1