Няколко въпроса за метан и оформяне на женски гърди

Темата е заключена.
EM

15.08.05
20:39

Така искам да задам няколко въпроса.. знам че сигурно такива теми има много но немога да намеря точно сега на моите въпроси.. Значи преди 2 години някаде съм зимал бионабол.. но това одавна.. просто исках да го вметна за да знаете че не ми е за прав път с стероиди.. значи днеска си взех МЕТАН и търся малко информация за него.. как се пие кога се пие.. и такива работи.. също така и система.. някои ако знае информация и системи за него нека даде.. и другия въпрос ми е за гликомастията или незнам точно как се казва.. образуване на женски гърди.. как мога да се пазя да не го получа и после как се лекува защото преди от бионабола дето съм взимал имам малко такива ефекти.

А ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ СА МНОГО.. СОРИ.

15.08.05
21:06

можеш да се предпазиш като не зимаш метан :!:  :twisted:

15.08.05
22:57

Значи имам един съвет - щом казваш, че имаш гинекомастия по-добре не се занимавай с метана. Иначе това се отстранява само оперативно (говоря за стероидната, пубертетска има също, тя сама си отминава). Единствен начин да се предпазиш е като пиеш протектори - не само за черния дроб, но други по-добре да ти кажат какви точно, че аз не знам много имената на хаповете.
Успех и претегли рисковете

Мнението ви бе редактирано.Ако още веднъж нарушите правилата ще последват наказния и санкции.Моля спазвайте правилата!!!
михаил.колев

EM

16.08.05
09:14

Ами мойта може да е и пубертетска.. да ти кажа .. и незнам точно дали имам така си мисля защото гърдите ми са много напред едни такива.. много хора ми казват че може да имам.. иначе сега мисля да зема НОЛВАДЕКС той бил протектор майче по 1 хапче 10 мг. всеки ден.. ако някой е чувал за тоз препарат да даде малко повече инфо

Мнението ви бе редактирано.Ако още веднъж нарушите правилата ще последват наказния и санкции.Моля спазвайте правилата!!!
михаил.колев

16.08.05
09:22

[quote author=“Em1l”]Ami moita moje da e i pubertetska.. da ti kaja .. i neznam tochno dali imam taka si mislq zashtoto gardite mi sa mnogo napred edni takiva.. mnogo hora mi kazvat che moje da imam.. inache sega mislq da zema NOLVADEKS toi bil protektor maiche po 1 hapche 10 mg. vseki den.. ako nqkoi e chuval za toz preparat da dade malko poveche info

Ам, да той бачка обаче по време на цикъла, не след него или като лекарство срещу нея

EM

17.08.05
14:24

Взех си Нолвадекс.. значи да го пия всеки ден по 1 таблетка.. докато пия и метана нали кат спра метана и Нолвадекса го спирам ?

PR

01.12.05
13:49

Колко струва този новалдекс някой може ли да каже точна цена?!

Недей да пишеш с главни букви!
Спазвай правилата на форума!
head_hunter

01.12.05
21:30

6 лева и някакви стотинки-10 хапчета беше последно.. иначе можеш да вземеш и Тамоксифен то е българския заместител на Нолвадекса и е 4.30 .. 30 Хапа 8)

KP

02.12.05
14:13

[quote author=“Em1l”]въпроси.. Значи преди 2 години някаде съм зимал бионабол.. ... значи днеска си взех МЕТАН и търся малко информация за него.. как се пие кога се пие.. и такива работи..

много чудно, ти знаеш ли изобщо какво си взимал, и какво си си взел днеска?
след като веднъж си знаел как се пие, после пък си забравил?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1