Правилна тренировка? бягане+лостове

20.08.12
10:10

Здравейте,

искам да попитам едно въпросче от доста време, но така и не ми оставаше време, та сега...

Значи тренирам понеделник, сряда и петък - бягане и лостове

Бягането ми е около 6-7 км(отиване връщане).

На лостовете правя 3 серии по 4 упражнения(кофички-12, набирания-10, коремни преси на два лоста-20 и повдигане на краката на лоста^за корем-20). Правя и лицеви, когато ми остане време там, но в повечето случаи си правя лицевите вкъщи(3 серии по 20)

Та, въпроса ми е - тренирам ли правилно бягане + лостове(едни и същи упражнения винаги) в един и същи ден?

Все пак, има разлика в тялото ми има и съм доволен, но ако по някакъв начин мога(с правилно правене на нещата) да си увелича постиженията, бих искал да знам как :)

Благодаря!

Темата беше редактирана от nbstw на 20.08.12 10:12.

20.08.12
15:53

Т.е., тренировката ти се състои само от 3 серии набиране и кофи, плюс 2 упр. за преса, и всичко го правиш с фиксирани бройки?
За да увеличиш постиженията - увеличи натоварването, за да имат причина мускулите ти да се адаптират. Повече бройки, повече серии и упражнения, по-трудни варианти, допълнителна тежест, по-кратки почивки и т.н.

20.08.12
17:12

Ми аз тренирам от около месец и половина - два и за това тези упражнения ми са достатъчни и доста ме затрудняват...

Общо взето наблягам на лицеви, коремни, кофички и набирания това е... + бягането

И така си тренирам всеки път, а не един ден гръб, другия ден корем и т.н.

Защо правиш в един ден бягане и лостове,а не правиш бягането тези 6-7 км в отделен ден,както и лостовете в отделен - по-удачния вариант.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1