Помощ - Примерно меню за НВД

20.08.12
19:47

Здравейте. Мисля да започна НВД http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd и ви пиша с молба да ми дадете ЕДНО примерно меню за ден, в който има 5 хранения. Няма да се придържам към него постоянно, имам нужда просто от помощта ви, за да започна сама да си го съставям (което в момента ми е трудно). Благодаря ви предварително.
Поздрави :)

20.08.12
19:56

И още един въпрос - позволено ли е смесването на храни, съдържащи белтъчини, в едно хранене? Примерно яйца със сирене?

20.08.12
20:23

да разбира се - даже вместо сирене с извара става много ефектно за преди лягане, защото първите часове също се нуждаеш от доставяне на протеин, а това няма как да стане само с казеин (извара).Аз съм на НВД, имам дневник хвърли едно око, въпреки че правя доста чийтове мяза на нвд :)

22.08.12
10:49

Погледнах го, благодаря. Искам да питам още нещо - въглехидратното хранене трябва ли да се състои, или може и да го пропусна?

Можеш, само не забравяй да си правиш зареждащ ден на всеки 7 дена, в който да се храниш все едно си на РБД (погледни я в хранителните режими ако не ти е позната).

22.08.12
13:21

Много благодаря за отговора! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1