Трябва ми съвет

19.08.12
23:18

Здравейте аз съм на 17 години тежа 65 кила и съм висок 172 см.Нуждая се от съвет да си махна шкембето всеки ден правя упражнения през ден два тичам на стадион.

19.08.12
23:20

Хранителен режим ?

19.08.12
23:41

ами под хранителен режим зависи какво имащ предвид , не се огранчавам каво да ям храня се сус кавото има предимно готвено не ям често фаст фоод

19.08.12
23:53

Ами съвета, който търсиш е хранителен режим, иначе не знам как ще махнеш корема. Искам да кажа, че и по 20 000 коремни преси да правиш, файда - никаква.

20.08.12
00:03

еми предложи ми нещо например кога с какво да се храня иначе до някаква специална диета едва ли ще се стигне поради простата причина че каквото се купова това се яде  и просто нямама как да се стигне до сутрин крекети “ТУК” на обяд минерална водичка  и за вечеря пълнозърнест хляб

20.08.12
00:39

Това, което изброи накрая не е някакъв режим, а самоубийство :D
Направи си едно НВД, храните които ще употребяваш ще са ядки, месо, яйца, риба, мляко, кашкавал, сирене, извара, въглехидрати като кафяв ориз, картофи, овесени ядки и т.н
Прочети тази статия http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 20.08.12 00:39.

20.08.12
00:44

това накрая си беше за инфо че не всеки ден ще мога да ям нещо по специфично пък и да ти кажа издържал съм на подобен вид хранения и то не с цел да видя какво ще стане а ми защото не е имало какво да се яде кой знае какво

20.08.12
11:05

Ами яйца, месо, овес и т.н не е нещо специфично, просто здравословно хранене подредено в режим, а с него ще дойдат резултатите.

GR

20.08.12
21:33

Здравейте! Знам,че тук не е мястото за моя въпрос но съм нова тук и не знам как да направя нова тема. :( Затова пак ще се извиня и попитам тук.Спорта е част от моето ежедневие,всеки ден посещавах стадиона в моя град за да тичам и правя упражнения,докато днес не разбрах,че вече се заплаща.Аз,моите приятели,както и всички останали хора посещаваши това място сме изключително възмутени,все пак това беше единственото хубаво място място за спорт на открито в града  на което човек можеше освен да тренира а и  да намери успокоение и удовлетворение.Въпроса ми е следния-има ли и други такива подобни стадиони или пракове във вашия град,където трябва да платиш за да побягаш за удоволствие и добра форма? :) Извинявам се още веднъж за неуместния въпрос :/

21.08.12
10:10

Ако говориш за моя град - естествено, че е безплатно да бягаш на стадиона.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1