21.08.12
15:07
Учени твърдят че еротиката и смеха отключвали допълнителното отделяне на тестостерон което от своя страна подабрява спортните постижения и тренировката :) така че мъже да се наслаждаваме на половинките си преди тренировка и после да
поставяме световни рекорди
dariknews.bg/view_article.php?article_id=950590
21.08.12
15:24
Яко с*кс, ч*кии и това е хаха.. Аман от учени..
21.08.12
17:22
При гледане и прочие нивата на тестостерон се повишаваха няколко пъти но след еякулация се наблюдава спад които се възстановява в предвид възраста на организма ( разбира се и сън, хранене и т.н. също оказват влияние ) - така го знам аз :)
21.08.12
17:27
Доказано е след секс жените се “зареждат” с енергия,а мъжете се “изтощават”.
За т’ва...отказвайте им - така те ще се разреждат, а вие ще се зареждате :D
..може би :)
След обилно ядене, след секс или след половинка водка, дори и да имам желание за тренировка...не! :)
Та по темата, щото не секса е темата, все пак.
Да, склонен съм да подкрепя статията. Ако приемем, че еротиката ни стимулира психологически, защо да не е от полза.
Мнението беше редактирано от 6th на 21.08.12 18:58.
Значи решението е един lap dance после всичи във фитнеса надървени помпат тежести :D и след фитнеса отиваш при жената да отпуснеш и така всички са доволни (party)
Мнението беше редактирано от Борето на 21.08.12 19:07.
И малко хапане и агресия в танца ако се включи направо става бомба и после хвърчат железа и дискове в залата :D
Гледах по Дискавъри едно предаване (sport science) в което изследваха нивото на тестостерон преди и след секс. И след секс беше доста повече. И пича беше боксьор ако не се лъжа и постиженията му бяха по добри след секса. Аз им вярвам. Наскоро гледах пак нещо и казаха, че при мъжете наистина след секс в експлозивните и тежки спортове има спад на резултатите, но за спортове като бягане на дълго разстояние и подобни по спокойни и по продължителни спортове е много добре. Та има вярно и в релакса при мъжете :)