Нуждая се от съвет за аминокиселини и креатин.

13.08.12
15:20

Здравейте! Така футболист съм на 18 години 76 килограма и претърпях операция на коляното и сега започвам 5 месеца всекидневен фитнес по 2 пъти на ден. Казаха ми да си взема аминокиселини и креатин да вдигна мускулите на краката че ги няма никакви. Бихте ли ме посъветвали какво да взема? Разполагам с около 150 лева. Благодаря предварително! :)

13.08.12
16:40

Ще правиш тренировки без крак/а ? Интересни хора сте.

Гаспари Нутришън - Аминомакс 8000
Ал Американ ЕФХ - Кре Алкалин 120/240 хапа

операцията ми беше преди 2 месеца :) досега ми траеше рехабилитацията и раздвижването .. сгънах го и го опънах коляното и сега започвам да вдигам мускула :) иначе благодаря !

Мнението беше редактирано от Матю Георгиев на 13.08.12 16:47.

GI

13.08.12
16:56

Ти от креатина ще покчиш силата си ,но въпросът е дали ще си набавяш достатъчно протеин само от храната.Може вместо амино да си вземеш протеин,но ако мислиш,че ядеш достатъчно карай само на амино.
Иначе и двата продукти са много добри!

Препоръчвам ти да си вземеш от продуктите на Primaforce:

PRIMAFORCE BCAA Powder 500g.
PRIMAFORCE Creaform

Цената им е под 100 лв. и с чиста съвест мога да ти кажа, че са едни от най-добрите на пазара.

Мнението беше редактирано от Петър Василев на 22.08.12 13:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1