Мюсли и добрата закуска .

22.08.12
12:06

Здравейте , искам да ви попитам как ви се струва варианта 100гр мюсли + 300гр кисело мляко за закуска , при НВД режим ?

От една страна - твърде много захар.
От друга страна - това са почти всичките въглехидрати, които трябват за деня при този режим.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.08.12 12:10.

22.08.12
12:23

А твое мнение какво е ? Все пак е закуска не е храна за през целия ден ?

22.08.12
12:25

какво точно се разбира под мюсли?

22.08.12
12:30

Ако тренираш нормално по 4-5 пъти в седмицата железа си е за цял ден,но има хора,които тренират двуразово и интензивно всеки ден и там вече спокойно може да ядеш и повече въглехидрати.. Определи от кой тип си ти..Колко и как тренираш

22.08.12
12:37

Смени мюслито с овесени ядки и киселото мляко с яйца и ще получиш перфектната закуска.

22.08.12
12:41

Мюсли като мюсли ..овсени,пшеничени и ечемичени ядки,плодове-парченца ананас ,кайсия,фурми,подсладен с мед бананов чипс,царевичен флейкс ?

казано от Шмекера на 22.08.12, 12:23:

А твое мнение какво е ? Все пак е закуска не е храна за през целия ден ?

Твърде много прости въглехидрати в не особено подходящ момент - това е мнението ми. Сутрин не е наложително да закусваш с въглехидратна храна. Тази закуска означава, че това вероятно ще е единственото ти хранене, където ще присъстват въглехидрати. Аз се чувствам по-добре, когато това е след тренировка, при това ще се постарая захарта да е много по-малко.

казано от Кольо Пияндето на 22.08.12, 12:53:

Сутрин не е наложително да закусваш с въглехидратна храна.

Това наистина ли е така ? Защото отскоро започнах да закусвам направо пържоли с картофи,пилешко с ориз и т.н.И се чудя дали е грешно ?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.08.12 13:04.

22.08.12
13:05

Е ориза и картофите какво са....

Не е наложително да закусваш с въглен, не е задължително да закусваш изобщо.

казано от Божидар Ягодин на 22.08.12, 13:01:

Това наистина ли е така ? Защото отскоро започнах да закусвам направо пържоли с картофи,пилешко с ориз и т.н.И се чудя дали е грешно ?

Ще бъде твърде неразумно от моя страна, ако кажа, че приемането на въглехидрати на закуска е погрешно. Определя се от много фактори (от момента и вида на тренировката най-малко), затова казах, че не е задължително. От 4-5 месеца елиминирах всякакви въглехидрати от закуската си - не ми липсват, това не оказва влияние върху резултатите ми. С белтъчини и мазнини се засищам чудесно. Тренирам вечер.

22.08.12
14:27

Ако питаш мен няма проблем да закусваш овесени ядки, примерно ако останалите хранения са с малко или с никакво количество въглехидрати.Важен е цялостният прием на въглехидрати за деня.Ето една статия, която би ти помогнала http://www.simplyshredded.com/the-science-of-nutrition-is-a-carb-a-carb.html :)

Поздрави !!!

Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 22.08.12 14:27.

22.08.12
15:06

казано от Voyager на 22.08.12, 13:05:

Е ориза и картофите какво са....

Не е наложително да закусваш с въглен, не е задължително да закусваш изобщо.

Според мен закуската е най-важното хранене за деня.Все пак тогава се зарежда тялото с енергията,която е необходима след ставане;)

22.08.12
15:21

казано от ТOSHIBA на 22.08.12, 15:06:

...Според мен закуската е най-важното хранене за деня.Все пак тогава се зарежда тялото с енергията,която е необходима след ставане;)

Прочети за Циклично хранене(Intermittent fasting) и ще разбереш, че не е точно така ;)

22.08.12
18:57

По добре в закуската сложи 50-60гр мюсли

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1