Шон Рей се сдоби с дъщеричка на 10ти Август

16.08.05
14:23

Шон и Кристи Рей си имат дъщеричка. Тя се казва Асия Моне Рей :) (Asia Monee’ Ray) дано така да се произнася. :) Дъщерите са по - често срещани при бодибилдерите :) :)
http://www.getbig.com/news/2005-03/081005shawn.htm - снимка на детето и двамата родители
по-здрави

Е сега Шон ще има хранителен партниор.За който не разбира майтапа ми бебетата също се хранят по няколко пъти на ден  :lol: Ами жива и здрава да му е.

16.08.05
14:40

Да му е честита! Напоследък се замислям върху семействата на бодибилдърите и установих, че общо взето почти всички имат здрави и щастливи семейства! Досега не съм чувал за билдер, който да е разведен или без деца (от известните де! Може да има изключения, но повечето си мисля че са така)! Това наистина ме радва! Какво ще кажете по въпроса?

16.08.05
14:42

ХАХАХ страшна логика, но май като се замисля е вярна. И мен ме радва дано и ние да сме доказателство за това. Мартин поне е! :) И нашият Марто има дъщеричка :)
по-здрави

16.08.05
14:47

Честита да му е!!!
А забелязвате ли че е доста беличка!!!

16.08.05
14:49

Ами май на мулатче прилича

[quote author=“YODA”]Да му е честита! Напоследък се замислям върху семействата на бодибилдърите и установих, че общо взето почти всички имат здрави и щастливи семейства! Досега не съм чувал за билдер, който да е разведен или без деца (от известните де! Може да има изключения, но повечето си мисля че са така)! Това наистина ме радва! Какво ще кажете по въпроса?

Нещо за на билдерите тъщите да си чувал  :lol:  :roll:

16.08.05
15:05

[quote author=“ivan.shishmanov”]

Нещо за на билдерите тъщите да си чувал  :lol:  :roll:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

БТВ: извинявам се, това мнение е малко спамерско, ама много ми хареса на Иван изказването!!!!!

16.08.05
15:16

Браво ,Браво значи са му здрави топките не е прекалявал със зоба голямата уста :lol:

16.08.05
16:50

Да им е честита и жива и здрава. А за семйствата на културистите, еми и те са хора като всички останали. Има доста който не са женени или пък са разведени или нямат деца, като например Рони и Кевин. Но хубавото в случая е, че не съм виждал културист който да има проблем с правенето на деца, противно на всички твърдения за страничните ефкти от стереоидите.

PR

17.08.05
01:34

Да му е честита и да са живи и здрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1