19.08.12
17:47
Здравейте трябват ми съвети как да кача повече кила.Аз на 17 години висок съм 188см и 64 кила а искам да стана поне 70.По тялото почти не съдържам мазнини освен в краката защото тренирах футбол по едно време иначе ям по цял ден много млечни продукти,месо,и всеки ден ям поне по 2 яйца и тренирам през ден .Целта ми е да натрупам до другото лято или поне да си скрия кокалите където се показват.
19.08.12
18:34
Здрави тренировки, добре направен хранителен режим и време, това е общо взето. :)
Поздрави !!!
ПОНЕ ПО 2 ЯЙЦА?!?! НЕ МОГА ПОВЯРВАМ КАК ВЪОБЩЕ УСПАВЯШ ДА ГИ ПОГЪЛНЕШ?!ТОВА Е ТОЛКОВА МНОГО ХРАНА ЧЕ НЕ МОГА ПОВЯРВАМ ПРОСТО!
Сега сериозно,какви точно мазнини искаш да задържаш при положение че си едно 30 кила под нормата за твоя ръст.И тва че ядеш по много млечни продукти и месо,силно ме съмнява да е вярно при положение,че си с килограмите на едро пиле(освен ако не тренираш по 7-8 часа на ден...едва ли).Почвай да ядеш от всичко по много,ама наистина по много,не шепа ориз със 100 гр месо и да си мислиш че ядеш.Отваряш десетките теми изписани за хранителните режими във форума и почваш да четеш.
19.08.12
20:05
В раздел хранене можеш да си изградиш хранителен режим.Едно РБД мисля,че е точно за теб.Ако го изпълняваш ще се радваш на добри резултати.Разбира се освен диетата,тренировките,почивката и постоянството са другите основни неща за покачване на ММ.Напиши каква е тренировката ти.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 19.08.12 20:08.
казано от balabanov на 19.08.12, 18:40:
Почвай да ядеш от всичко по много,ама наистина по много
най-лошият съвет, който може да бъде даден в слуая
Мнението беше редактирано от dani на 19.08.12 21:10.
19.08.12
21:15
Аз на 186 си мислех,че съм слаб (89кг) :D :D :D Не мога да си представя как изглеждаш на моя ръст и си 60кг :X
Най-добрият начин е не да набиваш мляко и месо,а да вкараш въглени в тялото си.За теб е само ВВД с 500 калории над дневните нужди.Прочети повече за ВВД.........
19.08.12
21:18
Големи упражнения /преса, клек, тяга, лег, набиране, лицеви опори/, големи тежести, стараеш се всяко да е с добра форма, почивай си повече извън залата, спи следобед, спи дълбоко през цялата нощ, не се ядосвай за нищо, изчисли си колко да ядеш и го умножи по две /не от всичко, т.е. без захар и много нишесте/ и се зареди с търпение. Резултатите идват по - бавно от добрите вести от фронта, защото това също е война - ти се бориш със статуквото си, не само с тялото си.
23.08.12
18:13
ВВД(Високо въглехидратна диета) също според мен и ВМ(Високо мазнинна диета) можеш да ползваш + положителен калориен баланс ти трябва. Повечето поемат по около 3500ккал на ден, което им е достатъчно. А щом си начинаещ започни с кръгови тренировки. Ето ти програма - http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti . Някои хора казват да се прави поне един месец, други три. А и още нещо... има поне 10 такива теми във форума.