Да взимам ли фет бърнър

15.08.12
07:17

Здравейте,от 1 седмица вече тренирам след доста дълга пауза,185см 128кг съм.Въпросът ми е дали да си взема някой фет бърнър като анимал кътс например или да потренирам 1-2 месеца и тогава.Диетата ми е след 4 часа нищо да не ям.

Не !Научи си тялото и мускулите да работят, да харчат енергия да се съкращават, вдигни малко силата.
Тренирай по програма за начиаещ няколко месеца и тогава евентуално бърнер, макар, че много хора знаят, че не е желателно да си бъзикаш тялото с тия бърнери.
А това, че нищо не ядеш след 16 часа е уникална глупост.
Имай в предвид, че тези спортове са колкото физически толкова и умствени, затова отдели време да прочетеш нещо за тялото си храненето и т.н.

15.08.12
07:27

тая “диета” нищо не ми говори. Опиши менюто си за деня, моля.

15.08.12
07:35

Ами диетата ми е сутрин 200 грама овесени ядки,на обяд пилещка пържола с една салата,а следобед бадеми или слънчоглед 100-150 грама и след това нищо не ям.Не ям след 4 тъй като един познат ми каза че за 2 месеца е свалил 20 кг.Пия иначе по 3 л вода на ден. :) Няма ли фет бърнара да ми помогне по бързо да сваля килограмите?

15.08.12
08:34

Изчакай с бърнъра за период, когато тялото е в застой и вече искаш да изчистиш последните няколко кг. Недей да бързаш отсега. Имаш доста излишни кг, които с лекота ще си заминат. 
Не мисля, че диетата “неядене след 4” е глупост. Това е един вид ЦХ. Всъщност всички диети са на основата “да намалим калориите” и това дали ще резнеш с по 100 калории от всяко ядене или ще пропуснеш 1, няма особено значение. Щом човекът се справя с неядене след 4, нека си продължава. В един момент, когато метаболизмът му се засили с тренировките, самият той няма да издържа на глада и тогава ще преразгледа хранителният си режим.

15.08.12
08:45

Аз не съм съгласен, според мен от бърнър-а ще има много по-голям ефект първия месец с тренировки и диета, когато тялото е в истински шок от случващото се и потресено наблюдава как мазнините които така усърдно е трупало си заминават:) Казвам го от опит, понеже и аз някога бях в подобно положение, а и след като изпиеш бърнър-а така или иначе ще ти трябва почивка от такъв, а всички знаем че за сериозни резултати ще трябва да се потрудиш повече от месец, два. Успех.

Мнението беше редактирано от Dampio на 15.08.12 08:46.

15.08.12
09:54

Комбинирай един зверски силен термогенен фет бърнер с някой безпощаден антибиотик (devil) почни да пушиш и цигари и 5кг на седмица не ти мърдат!

15.08.12
09:55

Попринцип фет бърнърите не са подходящи за хора с наднормено тегло - има по-голям шанс от странични ефекти, здравословни проблеми и т.н. :)

Поздрави !!!

PeCa7a, не е наложително да приемаш фет-бърнър.
Вложи усилията си в оптимизиране на хранителния и тренировъчния режим.

Val S, много мъничко ми трябва, за да забърша “съвета” ти.
Не всеки разбира такова чувство за хумор! Моля, съобразявай се!

15.08.12
10:07

Приемам забележката, просто изобщо не съм допускал, че някой може да погледне сериозно на тва с цел отслабване.
Поздрави! :)

казано от Val S на 15.08.12, 10:07:

Приемам забележката, просто изобщо не съм допускал, че някой може да погледне сериозно на тва с цел отслабване.
Поздрави! :)

Разумен човек с поне елементарни познания едва ли би се подвел.
На фона на пишещите, обаче, имам известни съмнения дали всичките са такива... ;)
Нямам лоши чувства, просто обърнах внимание. :)

15.08.12
10:38

А искам само да питам в началото не е ли най-добре само кардио да правя тоест един месец кардио мисля,а после вече кръгова тренировка и кардио накрая?

15.08.12
11:45

Той Val S напоследък освен да ми прави забележки и да се прави на много разбиращ друго не прави.

Попринцип фет бърнърите не са подходящи за хора с наднормено тегло - има по-голям шанс от странични ефекти, здравословни проблеми и т.н.

Поздрави !!!

А от кого мислиш че се използват предимно фетбърнърите!? Използват се от хора с наднормено тегло и мазнини, донякъде мога да се съглася с теб, че има известен риск, но само при хора със сериозно затлъстяване от над 20-30 и нагоре кг. в повече.

Peca7a фетбърнъра не е задължителен, както Кольо спомена по-горе резултати ще имаш със и без него, ако си изготвиш и спазваш правилни хранителен и тренировъчен режим. Поинтересувай се от видовете фетбърнър-и като липотропен и термогенен, посъбери още информация и тогава реши в кой момент е удачно да го използваш.

А искам само да питам в началото не е ли най-добре само кардио да правя тоест един месец кардио мисля,а после вече кръгова тренировка и кардио накрая?

Като цяло всякакъв вид тренировка ще ти помогне, хубаво е да натоварваш тялото си постепенно. В случая със свалянето на кг. ще ти е от полза да започнеш само с кардио и когато тялото свикне с режима, примерно след 2-4 седмици да вкараш и тежести или упражнения със собствено тегло.

Мнението беше редактирано от Dampio на 15.08.12 11:58.

15.08.12
15:56

Благодаря за отговорите ви :) Ще правя кардио 3-4 седмици. :)

24.08.12
10:39

Няма лошо да взимаш,специално тия бърнари не ги чаткам аз,но л-карнитин,л-аргинин,аминокиселини,защо не?
Аз бях преди 3 месеца 104 кг 175см височина,3 месеца блъскане всеки ден (1 макс 2 дена почивка в седмицата) като идиот,и сега съм 94 и се чуствам перфектно! Пих аминокиселини 1 месец,сега мисля да пробвам л-аргинин,че много го хвалят.

За яденето.
Много груба грешка,не се отслабва с глад а с правилно хранене.Като почнеш да дигаш яко,да се изтощаваш в тая зала и да хвърляш стабилна пот,тялото ти се изтощава и трябва да се яде.

Моя съвет като все още пълен и търсещ още сваляне на килограми човек е да си вземеш 1 л-карнитин,блъскане 4,5 дена в седмицата и след всяка тренировка 20 минути тичане.Ходенето в залата задължително на гладно за препоръчване ако имаш възможност сутрин към обяд когато ставаш,ядене след тренировка..и още поне 3 хранения до вечерта.
НЕ е въпроса кога ще ядеш,а какво ще ядеш.
Като дигаш ти се дига апетита,аз лично съм гладен през 2 часа..а преди ня бях такъв,вечер като ти се дояде,правиш си 1 купа салата,или 2 яйца и лягаш преди да си огладнял пак.
Почни още от начало да си дигаш,нищо не пречи,ако си решил само да тичаш си тичаи по-горите/улиците/ каквото дойде,с леки тежести,само с лост,подготвяй ги,че след месец два почва да идва всекидневната мускулна треска на всяка група :)

/ А да,к*р за диетите! Яж каквото ти се яде,но умерено,все пак е е лошо да се спрат теста,газирани и най-явните такива пумий,но пък 1 път в седмицата като спортуваш не е проблем да изядеш 1 пица.Диетата е за мързеливите!
Успех!

Мнението беше редактирано от Lubomir Dimitrov на 24.08.12 10:49.

24.08.12
17:45

казано от Lubomir Dimitrov на 24.08.12, 10:39:

Няма лошо да взимаш,специално тия бърнари не ги чаткам аз

Защо тогава съветваш

Аз бях преди 3 месеца 104 кг 175см височина,3 месеца блъскане всеки ден

това дали е разумно

/ А да,к*р за диетите! Яж каквото ти се яде,но умерено,все пак е е лошо да се спрат теста,газирани и най-явните такива пумий,но пък 1 път в седмицата като спортуваш не е проблем да изядеш 1 пица.Диетата е за мързеливите!

какво значи думата ‘’диета” за теб

Мнението беше редактирано от Васил Р на 24.08.12 17:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1