24.08.12
21:53
Здравейте!
Имам програма за отслабване, направена от състезател по бодибилдинг, още куп неща свързани с хранене, са му професия.
Та...по негови указания, трябва да редувам Тренировка 1 ( 10 мин. пътека, ръце, гръб, корем, 25 пътека) с Тренировка 2 ( 10 мин. пътеката, крака и седалище и пак 25 мин. пътека) .
Инструкторът във фитнеса, в който ходя като цяло одобри програмата, но според него би било добре ако правя 2 пъти в седмицата само кардио. Аз тренирам 4 дни в седмицата, което ще рече, да редувам кардио-горна част-кардио-долна част.
Въобще не мога да асимилирам сега и се обърках, като и двата варианта ми звучат резонно. Бихте ли дали мнение, кой е по-удачния вариант? Имам мнооооого за сваляне.
Мерси предварително!
24.08.12
22:02
Само да се ориентираме - състезателят по бодибилдинг, който ти направи програмата, изисква от теб да направиш:
- Тренировка 1
- Тренировка 2
- Тренировка 1
- Тренировка 2
А фитнес инструкторът те съветва:
- Тренировка 1
- Кардио
- Тренировка 2
- Кардио
Правилно ли разбрах?
24.08.12
22:08
Да.
24.08.12
22:10
Щом си се доверила на въпросния човек да ти направи програма, явно има защо, следователно послушай него. Опитай и виж как върви - ако е твърде голямо натоварване, винаги може да намалиш тренировките с тежести (т.е. вторият вариант).
От трето (различно) мнение в момента нямаш нужда. :)
24.08.12
22:12
:) Много ти благодаря!
Да си кажа, май точно това (тайно ) очаквах да чуя.
Мнението беше редактирано от Deni Cherneva на 24.08.12 22:12.