Кой е по-удачния вариант за тренировки?

24.08.12
21:53

Здравейте!
Имам програма за отслабване, направена от състезател по бодибилдинг, още куп неща свързани с хранене, са му професия.
Та...по негови указания, трябва да редувам Тренировка 1 ( 10 мин. пътека, ръце, гръб, корем, 25 пътека) с Тренировка 2 ( 10 мин. пътеката, крака и седалище и пак 25 мин. пътека) .
Инструкторът във фитнеса, в който ходя като цяло одобри програмата, но според него би било добре ако правя 2 пъти в седмицата само кардио. Аз тренирам 4 дни в седмицата, което ще рече, да редувам кардио-горна част-кардио-долна част.
Въобще не мога да асимилирам сега и се обърках, като и двата варианта ми звучат резонно. Бихте ли дали мнение, кой е по-удачния вариант? Имам мнооооого за сваляне.
Мерси предварително!

Само да се ориентираме - състезателят по бодибилдинг, който ти направи програмата, изисква от теб да направиш:

- Тренировка 1
- Тренировка 2
- Тренировка 1
- Тренировка 2

А фитнес инструкторът те съветва:

- Тренировка 1
- Кардио
- Тренировка 2
- Кардио

Правилно ли разбрах?

24.08.12
22:08

Да.

Щом си се доверила на въпросния човек да ти направи програма, явно има защо, следователно послушай него. Опитай и виж как върви - ако е твърде голямо натоварване, винаги може да намалиш тренировките с тежести (т.е. вторият вариант).

От трето (различно) мнение в момента нямаш нужда. :)

24.08.12
22:12

:) Много ти благодаря!
Да си кажа, май точно това (тайно ) очаквах да чуя.

Мнението беше редактирано от Deni Cherneva на 24.08.12 22:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1