24.08.12
23:03
Извинявам се ако я има някъде в друг раздел! Здравейте.На 18 съм плюс-минус 1-2 месеца, от 10 месеца тренирам с една програма “Масирай социално” от тук си я намерих и като започнах бях 1.75 и 76-7 кг, а сега съм 84-5 кг и там си и останах от 2 месеца няма никакво качване.Хранителен режим не спазвам, но се съобразявам какво ям!Гърба и краката са ми много добре развити, ръцете са сносни, като започнах бяха 36см, а сега са 40см и не отлепват на горе, :( но гърдите и корема изостават в повече .За корем съм чел, че трябва да изградиш първо мускули, после да сваляш “покривката”, аз от 1 година и повече всички видове коремни преси и тем подобни ги правя, и като мускул го има,като стегна леко и 6те се напипват без проблем, но тази лека “заливка”, която е от горе се спуквам от кардио и пак си стои.Ефекта за тези 10 месеца за корема конкретно е, че като стегна и леко опъна на долу се виждат 4 плочки, а другите 2 са нежно прикрити ;) от мас :( дето вече не знам какво да я правя! А за гърдите преди месец започнах да правя и кофички заедно с останалото, което е със дъмбелите и лежанката и като че ли има развитие в тая насока... Таа ако може някой да ми каже, който е по на ТИ с нещата, защо съм така в застой??? Благодаря предварително :)
казано от stanislav sapundjiev на 24.08.12, 23:03:
от 2 месеца няма никакво качване.Хранителен режим не спазвам
Сам си си отговорил на въпроса.Нали се сещаш че за да качиш ти трябва градивен материал,под формата на храна,поднесена в адекватни за целите ти порциони,в правилното време.Няма как да ядеш както когато си бил 70 кг и да се чудиш що си спрял да качваш.
25.08.12
00:23
Първо трябва да решиш ще качваш ли или ще чистиш... и след това трябва да започнеш хранителен режим според целите ти, оттам е застоя..
25.08.12
01:34
Не е лошо да решиш какво искаш... и не е нужно да пускаш по 15 теми за да ти отговори някой. Ако си зададеш по-смислено въпроса някой може и да си направи труда да ти помогне.
25.08.12
08:31
Не може да качваш и да сваляш едновременно , първо реши кое ти е приоритет на този етап и тогава взимай мерки