Как да сваля мазнини в седалището?

Ходя на фитнес от 2 месеца, има ефект! Всички части от тялото си харесвам, но в седалището имам повече мазнини. Почти всеки ден ходя и играя футбол, но това не ми помага. Все пак там спринтирам, почивам и така, но няма ефект. Въпроса ми е какво да направя, за да сваля тези мазнини защото прецакват всичко, дрехите не ми стоят много добре или поне аз не се харесвам. Какво да направя, някои ми казаха да правя клекове с щанга или пък да направя кардио. Ще ми дадете ли съвет как да сваля мазнините в тази част на тялото?  Ето и малко информация за мен:

На 15 години съм
180 см съм
70 кила тежа

Малко странно, то всички мазнини са ми в тази част! :(

25.08.12
05:29

Липосукция.Сега сериозно за 15 годишно момче не смяташ ли че твърде много си се вманиачил в задника си ?А и на 1,80/70 кг освен ако не си като ония негърки дето са само гъз не виждам колко голям може да е.Тренирай си редовно,дай си време...2 месеца е нищо,ако си редовен от към тренировки не се усираш на масата ,всичко ще си дойде на мястото.

ПП
Ей тва имах предвид

MF

25.08.12
08:40

Поредното вталясване.
С тия мерки и с трениране няма как да имаш задник с много мазнини. Не забравяй, че в крайна сметка седалищният е най-големият МУСКУЛ в човешкото тяло. Гледай цялостно пропорциите на тялото си, не се забивай в една отделна част - при всеки различните части н а тялото са различни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1