За Натуралния културизъм

Прескочи до:

16.08.05
16:45

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз тренирам от 15 години вече не знам колко ми е била но зависи много и от телосложението не можеш да си 1.60 и да искаш 55 ръка

Абе и тези неща са малко относителни, защото Лий Прийст е точно 1.60 и ръката му малко над 55см :shock: ! Но той на 15г едва ли е изглеждал като повечето момчета.

16.08.05
16:50

[quote author=”Чукундур”]
Абе и тези неща са малко относителни, защото Лий Прийст е точно 1.60 и ръката му малко над 55см :shock: ! Но той на 15г едва ли е изглеждал като повечето момчета.

Верно е! От Емо знам че майка му го зоби от 12-13 годишен! Виждал съм му снимка на 13 с баси перките, гърди, абе въобще щуротия! На 21 е като профи(то май тогава взимаше и профикартата)!

LA

16.08.05
17:01

[quote author=“YODA”][quote author=”Чукундур”]

Верно е! От Емо знам че майка му го зоби от 12-13 годишен! Виждал съм му снимка на 13 с баси перките, гърди, абе въобще щуротия! На 21 е като профи(то май тогава взимаше и профикартата)!

ЪЪъъ майката на Лий Прийст или на Емо?

16.08.05
17:33

ЕЕЕЕ това си и мислех че ще напишете нали говорим натурално а не Ли прийст какво не е опитвал като химийка

16.08.05
17:43

[quote author=“largozol”]

На Лий Прийст. :) :)  :lol:  :lol: Аз иначе никога повече няма да взема стероиди, освен ако развитието на медицината не ни застигне достатъчно.
по-здрави

16.08.05
18:52

[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“largozol”]

На Лий Прийст. :) :)  :lol:  :lol: Аз иначе никога повече няма да взема стероиди, освен ако развитието на медицината не ни застигне достатъчно.
по-здрави

Има си хас! Емо бате кога стана на 21, не си почерпил още!!! А, и за профикартата също! Абе Ларгозол, чети по-внимателно!

MJ

18.08.05
11:21

ALL NATURAL!!!!!!!!!!!!!!!!

21.08.05
12:53

аз не сьм взимал и никога няма да взимам.стероидите...са химия и само тровят здравето :wink: най хубавите мусколи са си наторалните :wink:

това си е лично мое мнение 8)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1