въпрос към миналите по този път

JI

26.06.05
23:21

Така искам да попитам тука трениращите дали е нормално следното плолжение . С гърдите не мърдам вообще стоя си на серии от 60 кг от 3 месеца .... и не мърдам . За сметка гърба мътда последния път правих тяга със 100 3 повторения достраша ме повече .
Клека ми е 70 .
та храненето ми е ок .
сплита ми е 1 ден гърди 2 ден гръб 3 почивка 4 ръце 5 крака  . рамото го правя на две седмици с краката ; ) расте достатъчно и сила имам достатъчно в него . за гърди предния път смених програмата и почвам да правя смао двете лежанки с наклона кофички и пуловер . до сега правих обикновена горен лег  и кофички сичко по 3 серии .
стаж 8 месеца и половина навърших 16 преди седмица .  70 кг . Мисля че съм ендо морф ама не съм сигурен не съм много мазен около корема има малко но се чисти преса за съжеление нямам ... от далече се забелява малко но от близко не ...

26.06.05
23:40

нз... как е възстановяването да не претренирваш ?

27.06.05
14:11

За гърди правиш САМО двете лежанки, коифчки и пуловър. :shock:
И според теб защо не вървят гърдите?

Незнам колко ми е правилна програмата, обаче растеж има:

1. Хоризонтален лег 3х10, 1х6-8
2. Полулег /глава нагоре/ 3х10, 1х6-8
3. Обратен полулег 3х10, 1х6-8
4. Флайс на машина 4х8

Сега замених полулега с дъмбели. Гледай винаги да смъкваш до долу, килата нямат значение, важното е да се напомпва мускула.

28.06.05
00:03

Изтегли гърдите след почивния ти ден от сплита който си дал не личи да има такъв

JI

29.06.05
16:57

оопс извинявайте
ами изтеглил съм ги той сплита е 2 дни трен 1 почивка два трен два почивка и пак .

30.06.05
00:29

Ами щом няма разтеж значи въстановяването нещо куца виж с по малко серии дали няма да е по добре а също така обърни внимание на храненето

От много скоро реших да пробвам “мъртва тяга”. При това упражнение как се връщате в изходна позиция без да нараните и натоварите кръста си? Аз прочетох това, но все пак някой има ли повече опит с това упражнение? При изправяне е ясно: тежестта се поема първо с мускулите на краката и седалището без да се натоварва кръста.

16.08.05
01:30

Ами връщаш се по обратният път, какво сложно има. Въпроса е да не се изгърбваш! Просто гърба трябва да е прав. Не вдигай с превит гръб! Ако забележиш нещо такова, прекратяваш серията, явно ти е тежко. Почни с леки тежести и малко повторения. Така по - лесно се заучава техниката.

16.08.05
20:31

И не забравяй delyan главата ти да бъде максимално вдигната ( все едно че някой те тегли отзад за косата ) от започване , та до привършване на упражнението. Това е добра гаранция за кръста :wink:

16.08.05
21:24

Мен гърдите винаиг са ми растяли като маса но като сила зациклиха и минах на следното сега
1. полулег с дъмбели
2. флайс
3. кофички

и много добре ми действа

vanisher,
Мъртвата тяга не е за гърди.

17.08.05
00:03

[quote author=“delyan”]vanisher,
Мъртва :roll: та тяга не е за гърди.

Къде видя Мъртва тяга  :?:

vanisher беше постнал по-горе нещо за гърди а аз преди това питах за упражнението “мъртва тяга”.

17.08.05
00:15

[quote author=“delyan”]vanisher беше постнал по-горе нещо за гърди а аз преди това питах за упражнението “мъртва тяга”.

аз отговарям на автора на темата не на ОФФтопиците :)

JI

17.08.05
08:07

сега разбрах че имам прогрес ,но отново ... гърдите по бавно .. на лега стигнах до 70 кг 2 повторения чисти , а на тягата 100 - 8 .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1