16.08.05
19:11
ам сеа съм в процес на трупане на маса :D взимам креатин и протеин и качих 4-5 чисти килца 8) искам да питам като качвам маса да засилвам ли натоварването на корема щот се мача с плочки :P сега четох някфа програма 5x50 коремни преси и 3x12 от вис :) добре ли е според вас? {} ;p
според мен трябва да наблегнеш на корема когато решиш да орелефяваш, чаааак напролет :P
16.08.05
20:39
хухухх ми добре ама аз искам още сега да си оформям плочките не да чакам пролетта или като качваш маса не може да се праат плочки така ли ? :? :P :D
16.08.05
22:12
мерси за инфото :) а за 5 по 50 преси и 3 по 12 дигане на крака от вис добре ли е според вас и може ли да се претовари корема щот доста съм го лашкал някой път пък даже нямам треска ... да увеличавам натоварването ли нз :?: :)
аз правя нещо подобно.3 по 30 преси и 3 по 10 крака от вис.не знам.на мен 5 по 50 преси ми се вижда много, но ти най-добре си познаваш тялото и по-специално състоянието на корема ти така че, ти трябва да си прецениш.ако корема ти е здрав и понася това натоварване давай.на мен ми се вижда много.