24.08.12
23:01
Здравейте.На 18 съм плюс-минус 1-2 месеца, от 10 месеца тренирам с една програма “Масирай социално” от тук си я намерих и като започнах бях 1.75 и 76-7 кг, а сега съм 84-5 кг и там си и останах от 2 месеца няма никакво качване.Хранителен режим не спазвам, но се съобразявам какво ям!Гърба и краката са ми много добре развити, ръцете са сносни, като започнах бяха 36см, а сега са 40см и не отлепват на горе, :( но гърдите и корема изостават в повече .За корем съм чел, че трябва да изградиш първо мускули, после да сваляш “покривката”, аз от 1 година и повече всички видове коремни преси и тем подобни ги правя, и като мускул го има,като стегна леко и 6те се напипват без проблем, но тази лека “заливка”, която е от горе се спуквам от кардио и пак си стои.Ефекта за тези 10 месеца за корема конкретно е, че като стегна и леко опъна на долу се виждат 4 плочки, а другите 2 са нежно прикрити ;) от мас :( дето вече не знам какво да я правя! А за гърдите преди месец започнах да правя и кофички заедно с останалото, което е със дъмбелите и лежанката и като че ли има развитие в тая насока... Таа ако може някой да ми каже, който е по на ТИ с нещата, защо съм така в застой??? Благодаря предварително :)
За 10 месеца не знам как си направил “много добре развити” крака и гръб .. Хората с години не успяват.
За корема : Изписал си куп ненужни глупости , а за храненето няма и една дума.
И разясни какво точно искаш , защото май и ти не знаеш - по-горе викаш че не можеш да мръднеш килограмите (”от 2 месеца няма никакво качване”) , а по-долу пишеш за преса и кардио.
Мнението беше редактирано от rory на 24.08.12 23:09.
25.08.12
19:27
искам да кача мускулна маса, а да сваля излишната сланинка!!!
казано от stanislav sapundjiev на 25.08.12, 19:27:
искам да кача мускулна маса, а да сваля излишната сланинка!!!
Нема такава опция бате.Имаш 2 варианта :
1) Качваш маса колкото искаш , после чистиш.
2) Чистиш сега колкото искаш , а след това продължаваш да качваш максимално чисто и бавно.
Първият вариант е по-удачен . За втория се иска много изпипани хранителни режими и отнема повече време.
25.08.12
22:16
http://www.bb-team.org/articles/1204_kak-da-izbegnem-zastoya
30.08.12
12:13
благодаря много, много полезна статия :)