Бягане и качване на Маса

26.08.12
00:41

Така тренирам на лостове, но между силовите тренировки бягам. Тренирам така 1 ден тренировка, 1 ден бягане, 1 ден тренировка и след това почивка 1 ден и на ново правя същият кръг тренировки. Но съм с много ниски килограми 1.89, 64 килограма на 18 години. Ям от всичко по много, но явно метаболизма ми е толкова бърз, че нищо не се задържа в мен. Редувам фитнес и лостове през 2-3 месеца. Имам много малко мазно на най-долният ред на корема. А самото бягане е следното 5мин бягане със средно темпо, 1мин планк, 5мин вакуум, 1мин планк, почивка 1-2 мин. Повтарям цялата рутина 2 пъти. Та въпроса ми е дали да изключа като цяло бягането с цел да покача килограми или да го променя по някакъв начин ?

26.08.12
01:35

Нещо ме кара да си мисля, че проблема не е в бягането, а в храненето. Ям от всичко по много......???

Мнението беше редактирано от Юли на 26.08.12 01:36.

26.08.12
19:04

Ами, нямам точно изразен хранителен режим, особено през лятото защото, си лягам понякога много късно. Но не се ограничавам от почти никаква храна и ям когато огладнея.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1