Храна за преса ?

Темата е заключена.

26.08.12
18:04

Ами почти я изкарах пресата имам под половин сантиметър мазнинки на корема,даже горните 2 плочки вече се очертават.Правя кардио през ден,не пия газирано,не пия алкохол,не ям дюнери и такива боклуци.Та въпроса ми е с кво да се храня,смисъл няква по-строга диета за 1-2 седмици,докато се изчистя напълно

26.08.12
18:07

Месо, яйца, млечни продукти, плодове, зеленчуци, ядки.

Абе няма да стане за 1-2 седмици да изчистиш напълно.. но иначе в хранителни режими погледни за ниско въглехидратната диета или равномерно балансираната.

Noctis Caelum

26.08.12
18:13

казано от Алекс Тайна на 26.08.12, 18:07:

:D:D Не Не Не ще ме убиете с тия теми.За да се махне мазнината прави кардио и не яж това,което си ял досега,а намери някаква диета в раздел Хранене според целите ти дали искаш да качваш мускулна маса или да сваляш и я изпълнявай стриктно.Според теб щом правиш кардио често и мазнината си седи къде ли е проблема ? Пък по натам ако решиш,че пресата ти става много “яка” след като се изчистиш можеш за разнообразие да пробваш да правиш неважните мускулни групи - гърди , гръб , крака и внимавай да не станеш много здрав!

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 26.08.12 18:14.

26.08.12
18:14

Аз преди тренировка си правя шейк с банан мляко и мед за енергия,добре ли е или е прекалено много захарта ?

Noctis Caelum

26.08.12
18:15

казано от Deian Petrov на 26.08.12, 18:14:

Аз преди тренировка си правя шейк с банан мляко и мед за енергия,добре ли е или е прекалено много захарта ?

Това е за след тренировка приятелю.

26.08.12
18:16

казано от Никола Фингаров на 26.08.12, 18:13:

:D:D Не Не Не ще ме убиете с тия теми.За да се махне мазнината прави кардио и не яж това,което си ял досега,а намери някаква диета в раздел Хранене според целите ти дали искаш да качваш мускулна маса или да сваляш и я изпълнявай стриктно.Според теб щом правиш кардио честно къде ли е проблема ? Пък по натам ако решиш,че пресата ти става много “яка” след като махнеш тая мазнина можеш за разнообразие да пробваш да правиш неважните мускулни групи - гърди , гръб , крака и внимавай да не станеш много здрав!

Поздрави.

Е,ти пък другите групи си ги тренирам и тях,даже повече,само краката не ги тренирам,щото те и без тва са ми много здрави от многото ходене пеш и тичането ;д

Noctis Caelum

26.08.12
18:18

казано от Deian Petrov на 26.08.12, 18:16:

казано от Никола Фингаров на 26.08.12, 18:13:

:D:D Не Не Не ще ме убиете с тия теми.За да се махне мазнината прави кардио и не яж това,което си ял досега,а намери някаква диета в раздел Хранене според целите ти дали искаш да качваш мускулна маса или да сваляш и я изпълнявай стриктно.Според теб щом правиш кардио честно къде ли е проблема ? Пък по натам ако решиш,че пресата ти става много “яка” след като махнеш тая мазнина можеш за разнообразие да пробваш да правиш неважните мускулни групи - гърди , гръб , крака и внимавай да не станеш много здрав!

Поздрави.

Е,ти пък другите групи си ги тренирам и тях,даже повече,само краката не ги тренирам,щото те и без тва са ми много здрави от многото ходене пеш и тичането ;д

Ебавах се.

Noctis Caelum

26.08.12
18:19

Ако толкова искаш да ти върви корема http://www.bb-team.org/workout/3579_silen-i-vpechatlyavasht-korem-s-dve-prioritetni-trenirovki-sedmichno

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 26.08.12 18:21.

Noctis Caelum

26.08.12
18:19

.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 26.08.12 18:22.

26.08.12
18:23

2 пъти седмично ли да тренирам корема ? Аз го тренирам 3-4 пъти в седмицата,общо взето през ден,щото го чувствам отпочинал.Баща ми пък ми каза,че корем се тренирал 1 път в седмицата,щото много бавно се възстановявал.. ;д

Noctis Caelum

26.08.12
18:25

Корема не е голяма мускулна група и може да се тренира през ден,но некачествено ако само правиш едни и същи упражнения.Ще постигнеш големи резултати ако изпълняваш тази програма,защото погледни колко са разнообразни всички упражнения в статията.Корема ти няма как да привикне.2 пъти седмично по нея + правилно хранене и няма как да не видиш резултати още след 2-3 тренировка.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 26.08.12 18:26.

26.08.12
18:35

казано от Deian Petrov на 26.08.12, 18:23:

2 пъти седмично ли да тренирам корема ? Аз го тренирам 3-4 пъти в седмицата,общо взето през ден,щото го чувствам отпочинал.Баща ми пък ми каза,че корем се тренирал 1 път в седмицата,щото много бавно се възстановявал.. ;д

Баща ти се е пообъркал :). Точно обратното е корема се възстановява бързо. Но гледай да не го тренираш всеки ден!

26.08.12
18:36

защо по дяволите прочетох храна за прасе :@

26.08.12
18:44

Хората тук спазват някои по 5-6 месеца диета да се изчистят и пак не са напълно изчистени,нашият готованко иска за 1-2 седмици да изкара пресата :)) На плаж ли ще ходиш началото на Септември,другият път се сети в колата докато пътуваш за морето бря ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1