26.08.12
16:54
Тъкмо мислех да си поръчвам на Алл американ ЕФХ кре-алкалина,когато видях нещо адски смущаващо.Вижте какво пише.Съдържа вещества причиняващи рак и родилни дефекти.Какво по дяволите ? Някой,който е по-запознат или е ползвал кре-алкалина,нека да се включи.
Явно гражданите в щата Калифорния за заклеймили тези две грозни вещества креатин и сода бикарбонат по техни си причини и са превключили на Mcdonalds. Това ли те притеснява ?
Тук проблема се крие в оцветителите на самите желатинови капсули, но ако това те смущава, ще ти кажа ,че 90% от стоките в отсрещния супермаркет съдържат подобни оцветители. Разгледай списъка с Е-тата или някой по-голяма таблица с патентованите имена на оцветителите и ще видиш какви рискови ефекти се крият в консумацията им.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 26.08.12 17:30.
Ами, не е точно заради оцветителите - http://en.wikipedia.org/wiki/California_Proposition_65_(1986)
Както някой беше написал в един форум - според горното и пясъка в Калифорния е канцерогенен. Нема се пУашиш, и на витамините ми го пише..
Значи да не се притеснявам и да си го поръчвам...Защото тук на алл американ ефх 210 грама са към 90 лева,а там са едва 30$.И леля ми като ми го вземе ми излиза доста на сметка.Плюс тук като взема vpx syngex и един глутамин,идеално ми е за качване зимата :) Щом казвате да не се притеснявам.Само не разбрах защо ги водят от USP и федералните сървисис като тежки метали ? :D Интересно.Благодаря ви,момчета ! Много се бях притеснил,защото съм на 18 и от 2 години се занимавам с фитнес,а такова нещо за сефте виждам :) Пък на младок като мен не му ходи да си разваля организма :)
26.08.12
18:48
Аз взимах по 3600мг. на ден в продължение на 2 месеца. Тилния лег от 100кг го качих на 120 последна серия след 8-9 преди това. Като страничен ефект при кръвен тест ми излезна повишено ниво на желязото 3-4 пъти. Това мога да споделя от опит.
Доволен съм. Заслужава си.
Миро,при теб предполагам,че е било заради дозата... по 1.5 грама е за хора до 76 кг,а 3 грама за хора от 100 нагоре...ти си взимал 3.6 гр.,а като гледам 100 кг нямаш.Предполагам,че заради това се е повишило желязото,защото тялото не е могло да го абсорбира... :) Благодаря ти за мнението,ще си го взема ! :)