x

Темата е заключена.

22.08.12
21:26

.

Темата беше редактирана от Big Daddy на 03.01.14 21:24.

Пожелавам ти успех с начинанието и искренно се надявам да си много сериозен в това, а не утре да си кажеш “ае аз к’во се занимавам с глупости” ...

23.08.12
19:03

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

Продължавай все така .Постоянство му е майката .Ти сигурно знаеш.Успех с новата страница в живота ,дръж ни в течение.:)

27.08.12
01:13

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

01.09.12
20:27

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

04.09.12
00:18

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

казано от Васко Петров на 22.08.12, 21:26:

не искам да ставам прекалено корав

Трудно ще станеш прекалено корав :D Успех с дневника и добре дошъл :)

04.09.12
00:54

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

06.09.12
18:53

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

09.09.12
16:27

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:22.

09.09.12
23:26

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:23.

10.09.12
20:09

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:23.

12.09.12
23:31

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:23.

16.09.12
23:24

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:23.

17.09.12
00:04

В началото всичко е вкусно(да на мен дори ми допадаше вкуса),след половин година по 500 грама всеки ден и съм сигурен че изварата ще стане главен участник в кошмарите ти.Добре де,малко прекалих с сравнението,ама чисто и просто изварата писва.В началото си я хапвах без проблеми,сега ако не я направя по разни си мои рецепти(смесвам я с какао,с протеин,разни подправки - с цел да има какъвто и да е друг вкус само не и на извара) няма преглъщане.

17.09.12
09:47

Честит Дневник и от мен ,

Ако имаш желание пиши и работните тежести . Така хем ти ще можеш да следиш прогреса си хем ние “страничните наблюдатели” .

Поздрави

19.09.12
12:00

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:23.

19.09.12
12:21

Предлагам да зарежеш кантара, освен ако няма да влизаш в състезателна категория. Хвани метъра и огледалото, за мен те са истината. 
Честит дневник и успех с целите. :)

п.п. И аз изварата я ям по станни начини понякога, с накълцани репички и магданоз. :X

22.09.12
22:18

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:23.

23.09.12
08:29

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:24.

23.09.12
09:39

осезаема мускулна треска на следващият ден след тренировката не винаги е сигурен знак за добре проведена тренировка. Ако всеки път имаш мускулни трески значи трябва да се замислиш как ти е възстановяването.

25.09.12
16:01

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:24.

27.09.12
22:29

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:24.

28.09.12
22:01

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:24.

30.09.12
21:40

Вземай протеинова пудра когато не ти достига протеина приет от храната - при твоите килограми това са 150 - 200 гр.

03.10.12
04:27

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:24.

Ако направиш стабилна вечеря не ти трябва “нощен” протеин.

03.10.12
13:29

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

03.10.12
13:41

здр, тая програма по-горе я хвърляи на момента..

Мнението беше редактирано от Tedko на 03.10.12 13:53.

03.10.12
17:39

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

03.10.12
18:15

за последното ти хранене:

сложи яйца в закуската с овесени ядки (БЕЗ МЛЯКО)
след тренировката комбинираи протеина с (банан,декстроза,гумени мечета харибо)
а преди лягане изварата я комбинираи с (студенопресован зехтин,сурови - орехи,лешници,бадеми)
и като цяло увеличи приема на зеленчуци

03.10.12
21:20

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

03.10.12
21:56

Овесът можеш да го киснеш във вода предварително и така да го консумираш, което според мен е пълна отврат де.
И аз не разбирам, защо пък да не си го ядеш с мляко, поне ще ти е по-вкусно. Пък, ако не харесваш овес, няма смисъл да се мъчиш да го консумираш. :)

07.10.12
05:16

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

казано от Васко Петров на 03.10.12, 13:29:

Донякъде съм съгласен , но храната не се ли обработва само 4 часа ?

И си мислиш, че автоматично след това катаболизираш?

09.10.12
01:27

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

11.10.12
22:09

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

13.10.12
20:31

x

Мнението беше редактирано от Big Daddy на 03.01.14 21:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1